icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
zabinkalenka
24. okt 2017

Pridam sem zazitok z podavania prihlasok do skolky 🙂

V jednej skolke bol zaniest prihlasku len ocko, v druhej bola aj Kristinka
Hned sla medzi deti a zapadla ako nic, v 1 triede dojedali, tak za okamih vzala niekomu pohar s mliekom a pila 😁
V druhej triede rovno na rebriny vyliezla, tak ju riaditelka dole skladala 🙈
A este stihla nejake zatlkatko 2 dievcatkam zobrat a hrala sa akoby nic 😁
S riaditelkou si pokecala a sli domov.

Ocko zhodnotil, ze bola zlata, takym tym svojim akcnym sposobom 🙈

Ale teda vzhladom k veku ju nevzali, 3r mala az teraz v oktobri.
Strasne velmi dufam, ze ju vezmu aspon od januara, zboznuje deticky, potrebuje spolocnost, lotrik moj krasny ❤

Lego Duplo skolka by sa nam zislo- aspon doma by sme sa mohli hrat na skolku.

ivkah131
24. okt 2017

Nas starsi drobec chodi do skoly od 2,5 roka, dala som ho z dovodu, ze na nom bolo vidno, ze mu deti chybaju, predsa, tam je s detmi cely den, hraju sa, spievaju, tancuju, cvicia... v prvy den isiel do skolky akoby tam chodil uz predtym, ja so slzami a on s usmevom 😀 a vravel mi, ze "mami, ja sa len trosku pohram s detmi a potom prides po mna a budeme spolu doma", a ked plakali ine deti, tak on ich upokojoval stale, ze nemaju plakat, ze mamka po nich pride. rano ho vyprevadim do skolky a on ma vzdy z triedy vyhana, ze uz mam ist prec domov 😀 a vtipna prihoda? prisla som ponho do skolky a videla, ako sa 5 chlapci prehanaju po triede (3 mali kociare, dalsi lekarsky stojan na kolieskach a dalsi stojan na naradie) a hrali preteky a za nimi utekali dievcata, ze to su ich hracky a chlapci im ich vzali 😀 a sem-tam odchadzame rano zo skolky s placom, ale place mladsi, ktory chce ostat v skolke sa hrat s detmi 😉 uvidim ci mu to vydrzi 😀

zuzka38
24. okt 2017

ked moj najstarsi syn zacal chodit do skolky, denne rozpraval o novej spoluziacke tamarke. sli dni, tyzdne, stale len tamarka tamarka.. ja som nemala nikdy to stastie stretnut ju, vidiet ci v satni alebo vonku.. uz chodil do skolky dva mesiace a ja stale kazdou navstevou v skolke v napati kedy ju konecne uvidim, kedy ju konecne stretnem - tu nasu tamarku 🙂

pimpa12
24. okt 2017

Rozhovor mňa a mojej dcéry po prvej návšteve škôlky:
Ja: Emi, páčilo sa ti v škôlke?
Ema: hej.
Ja: takže tam odteraz budeme chodiť každý deň, áno?
Ema: Ale mami, nebudú sa na teba v robote hnevať, keď budeš so mnou v škôlke?

anelap
24. okt 2017

do škôlky od tohto septembra už chodí len syn nakoľko dcéra je prváčka, v júni sme do škôlky ako rodičia zakúpili tri nové sady Lego Duplo a patria medzi najobľúbenejšie hračky, do škôlky chodia veľmi radi a veľa krát aj popoludní doma nie som mama ale ak niečo potrebujú zavolajú na mňa pani učiteľka a to je pre mňa dôkazom toho ako sa majú v škôlke dobre. Príhod by bolo mnoho keby som si teraz aspoň na jednu spomenula... 🙂

emmuskamiuska888
24. okt 2017

No náš malý chodí do škôlky od septembra keď dovŕšil 3 roky. Pri nástupe dosť plakal,ale potom prestal a vysvetlil mi že je tam jedna teta,ktorá ho vždy ukľudní. Tak sme ju nazvali zaklinacka plaču.Velmi rád sa tam hraje s deťmi hlavne na doktora. Teraz chodíme bez plaču,ale každé ráno mi malý povie "mamka,ja budem plackat" ale samozrejme že neplače. Ďakujem za všetky mamičky hrať o super darček Lego Duplo.

anavik29
24. okt 2017

Dcérka mala 2 roky a synček 3 roky, keď pred rokom nastúpili do škôlky, ako teraz si pamätám prvý deň, keď sme ich do škôlky priniesli. To ráno v škôlke sa nieslo v znamení plaču a stresu detičiek, ktoré mali prvý krát zostať bez mamiciek v cudzom prostredí. V tedy som si uvedomila ako je super, ze sú dvaja. Mne aj manželovi dali božtek, chytili sa za ručičky, a bez jediného protestu a zaplakanie,prekročili prah novej triedy, čelom k novej etape ich života😘😍

ivakralovic
24. okt 2017

Malá chodí ešte iba do jasličiek. Minulý týždeň mali na obed cviklu. A Madlenka si pýtala dupľu a povedala "cikala" " cikala" a tety učiteľky ju nosili cikať a cikať. A keď som pre ňu poobede prišla a pýtala som sa čo papala na obed povedala "meso a cikala" a učiteľky sa od smiechu išli popučiť.

cherry25
24. okt 2017

My budeme mat dva roky, skolka nas caka este len ale ako predpriprava by bolo toto lego duplo skolka vyborne 🙂

jankaajanko
24. okt 2017

Ahoj my sa hráme doma s legom stále. Teda moje detimám 3 deti ale všetky sa s nim hrajú aj ten najstarší 😁 ale poviem vám príhodu čo v škôlke mali na obed keď sme išli raz zo škôlky malý mi vraví že mali na obed kura s mesom aká že hej dobré. Druhý deň. Malý mi vraví zas mami mali sme na obed kura s mesom aj že zase ale keď mi to už povedal tretí deň aj štvrtý tak som sa opýtala učiteľky čo mali na obed a ona vraví že meso z ryžou aká že super lebo malý mi hovorí celý týždeň že kura s mesom. Učiteľka sa začala strašne smiať a povedala že keby to varili celý týždeň tak skrachuju začala sa smiať ešte viac a ja snou. No čo už aj také sú deti keď nevedia pomenovať čo jedia 😂

magdalena459
24. okt 2017

Môj Martinko chodí do škôlky už druhý rok a ešte rok ho čaká, zvládli sme to doteraz a zvládneme to aj ďalej, minulý rok ako trojročný, boli na obede v jedálni a Martinko potreboval na WC, ale hovoril to pani učiteľke prv potichu, nikto hej nepočúval a skoro si už pustil do gatki tak zakričal na celú jedáleň, Pani učiteľka vy ma nepočúvate, ale mne treba sra...(kakat, krajšie povedané), keď som prišla po neho tak s pani učiteľkou sme sa nad tým zasmiali a vysvetlila som ze sa to tak nehovorí a jeho odpoveď bolo, ale keď ma ona nepočúvala a ja som už naozaj veľmi musel 🙂 , príhod mame viac, ale ako u detí, ved to si mislim ze pozná každý kto ma skolkara.

1aduliatko1
24. okt 2017

Moj syn nastupil v septembri ako 2apol rocny. V skolke sa mu paci, papa, spinka, uz vie nejake basnicky. Ale aj tak kazde rano place 😢 hadam sa to casom zlepsi. najradsej sa tam hrava s vlacikom, tak na ten sa vzdy tesi.

gia87
24. okt 2017

Môj malý ešte do škôlky nehodí, tak ho stráži dedo. Veľmi rad sa hrá s legom a stavajú vláčik. Keď poňho príde muž, tak malý mu namiesto toho, aby vystískal povie "tato choď preč, ešte hrám s dodem" 👶

kvietokniki
24. okt 2017

My sme začali chodiť do škôlky teraz v septembri. Radka ešte nemá 3 roky, ale je veľmi spoločenská a komunikatívna. No a doteraz som mala pocit, že mi hovorí všetko - vlastne jej sa ústa nezatvoria celý deň. Od spievania cez neustále rozhovory. Tak ma dosť prekvapilo keď ma večer kontaktovala jedna mamička s tým že sa mi ospravedlňuje za syna a že sa to už viac nestane. Pobil sa s Radkou. A ja na dcérku.
Radka ako bolo dnes s Peťkom?
"Peťko ma bil".
A prečo?
"Chcel mi dať pusinky"
Peťko Ti dáva pusinky?
"Áno, Peťko mi dáva pusinky sem" - ukázala na líce
A Peťko je tvoj frajer?
"Nie Matias je môj frajer"
Aj on Ti dáva pusinky?
"Nie Peťko iba mi dáva pusinky"
.... ticho (však neviem čo takej 2,5 ročnej o tom povedať)
ona si tak sedí a pre seba hovorí
"Peťkova maminka nažaľovala "....
😂

kkkatkaaa
24. okt 2017

V skolke, ktoru navstevuje moj mladsi syn, pripravili vystupenie ku Dnu matiek. Deticky krasne prednasali basnicky a ked dosiel rad na mojho syna, ten stal pri mikrofone, ruky protestne zlozene pred sebou a NIC. Ani nemukol. Pani ucitelka mu najprv potichucky vravela, aby povedal basnicku, ved ju vie krasne, potom trosku hlasnejsie a hlasnejsie, no maly Petko zatato mlcal. A ked mu pani ucitelka s usmevom a nahlas povedala: ,,No Petko, povedz basnicku pre mamicku", Petko zahlasil: ,,Nepoviem! To je basnicka pre moju mamku, nie pre tychto vsetkych!!" Otocil sa a odkracal....☺

jahodka30
24. okt 2017

Môj dadko chodí do škôlky do veľkej triedy, síce má len 4 roky, u nás je len malá a veľká trieda a keďže chodí do škôlky od 2 rokov tak tento rok je už vo veľkej. Je na to strašne pyšný. Ráno pri od hode do práce rozprávam manzelovi niečo štýlom ,, že malý neviem už čo presne a náš syn sa zapojí do rozhovoru, že aký malý, kto príde... A ja mu odpovedám že veď ty. A on že mami ale ja som už velkac, chodím do veľkej triedy☺😊. Tak potom som vysvetľovala, že aj keď bude už školák, vždy bude môj malý synček 😉

miroslavan
24. okt 2017

Mati sa do skolky velmi tesil...ako napotvoru den pred nastupom ochorel ☹ Bali sme sa, ako to bude zvladat ked ostatny uz mali par dni za sebou a on nastupi neskor. Sranda vsak bola, ze vacsina deti plakavala este aj po tyzdni-ale nas statocny synak nie. Od prveho dna ho pani ucitelky chvalia, ze je krasne vzorny skolkar 😉 Poslucha, uci sa robit krasne vsetko to co doma odmietal-pekne sa sam oblieka, obuva, dokonca papa aj korku! Nasmiali sme sa, ked sme nedavno prisli domov-manzel ho vzdy vyzdvihne(pracuje v mieste bydliska) a donesie mi ho k autobusu ked pridem z prace- vyzleciem mu bundicku a on na sebe pyzamko 😀 Pytam sa Mati preco mas pyzamko? Vsak pani ucitelka povedala ze som uz prezleceny... nahodou mal tricko podobnej farby ako pyzamko-tak to trosku domotali 😀 Inak musim velmi pochvalit nase pani ucitelky-naozaj uz po tychto dvoch mesiacoch je vidiet uzasny progres u nasho syna!!!! Skolka mu neskutocne prospieva 👏❤👍

martina374
24. okt 2017

Naša malá bola prvýkrát na skúšku v škôlke keď mala 2,5 roka.Boli sme tam na pol dňa. Ona je taký spoločenský typ, hneď sa začala s deťmi hrať, poobzerala si všetky hračky a mňa si ani len nevšimla. Ja som sa na boku rozprávala s učiteľkou. Kebyže odídem tak ani by si nevšimla a bolo by jej to jedno, hlavne, že je medzi deťmi a novými hračkami. Čiže mi máme takú pozitívnu skúsenosť zo škôlky.

zuzus333
24. okt 2017

Starsi synator chodi do skolky uz 2roky a mladsieho to caka o rok ;) tak by nas lego duplo skolka urcite potesila ;) obidvaja synovia miluju lego duplo ;)

tarvika
24. okt 2017

Nasa hanka dnes isla zo skolky na obed. Ale vedela ze budu mat na olovrant kolac a tak prisla do kuchybe a hovori ucitelke- prosim ta das mi na cestu kusok kolaca? Zlata bola 😊

lulu0123
24. okt 2017

Moja 2rocna este do skolky nechodi,ale minule sme isli okolo skolky,tak sa pytala co to je.Tak som jej vysvetlila,ze je to skolka a bude tam chodit,ked pojdem do prace. Na druhy den rano sa po zobudeni zacala obuvat,ze ona ide do skolky a ja mam ist do prace.A strasne plakala,ked som ju do skolky nevzala.

jane0123
24. okt 2017

Nasej dcerke sa v skolke paci, len rano sa jej tam velmi nechce. ma rada kreslenie, ked sa ucia basnicky, pani ucitelky, ked su na dvore. A najlepsie prihody su, ked doma napodobnuje pani ucitelky, niekedy je to naozaj vtipne. vcera aj dnes sme uspavali plysaky,mali samozrejme prikryvky, vankusik a aj mama si musela ist lahnut 🙂

rrybka
24. okt 2017

nas aje prvacka v skolke, velmi sa jejpaci,zatial sa ziadna zabavna prihoda sa neudiala,
ale oslavovali sme uz narodeniny🙂 v skolke s korunkou na hlave tortickou.lego duplo teraz objavujeme a mala sa velmiz neho tesi, takze by nas velmi potesiloo

crazy_girl1
24. okt 2017

Ja nemám deti, ale zato mám dve nádherné krstniatka. Jedno chodí do škôlky (5 rokov) a druhé ešte pár dní do jasiel (3 roky) a od novembra sa už aj mladá dáma pridá k bračekovi v škôlke. Keďže bývame v jednom paneláku, denno-denne počúvam ich veselé príhody s kamarátmi, vypočujem si básničku a dozviem sa aj to, čo cez deň papali 😍 Syrčeková nátierka je číslo 1!!! 👏😉
Ale nie o tom som chcela. Pre mňa je jednou z najkrajších príhod to, keď som ich oboch bola vyzdvihnúť v škôlke a v jasliach, keďže rodičia nemohli. Neboli na to pripravení, a tak som bola sama zvedavá, ako zareagujú. Po príchode mi však stačilo len zakričať meno každého z nich, obaja sa postavili z kruhu kamarátov a hračiek a s krikom KRSTNÁÁÁÁ utekali za mnou a vrhli sa mi do nárúčia. Mala som slzy v očiach, bolo to pre mňa neskutočne emotívne. Učiteľky hneď vedeli, že nie som žiaden únosca detí a nepýtali odo mňa ani identifikačné údaje. To isté sa mi stalo na detskom ihrisku v škôlke, keď som išla vyzdvihnúť staršieho krpca. Čo tam po tom, že v bránke dostal gól, malý sa rozbehol za mnou cez celé ihrisko s krikom KRSTNÁÁÁ a bol na mne okamžite zavesený.
Keď raz budem mať vlastné deti, teším sa na tieto krásne chvíle, zatiaľ si ich užívam so svojimi krstniatkami. Viem, že ma ľúbia a ja svoju lásku denne dvojnásobím medzi oboch. ❤ Sú to zlatíčka a keďže sa obaja legujú od rána do večera, určite by ich tento darček potešil. 🙏😘

iivuskaa
24. okt 2017

Moje dvojicky 3,5r. chodia do skolky od septembra...mia je kludne dievcatko ale nas Mates ten je vsade kde sa nieco deje...napriklad dnes ked som prisla do skolky ucitelka pribehla ku mna a vystrasenými ocami mi zvestovala ze mates sa pomaloval..ja reku sak nic sa nedeje a ona na to mu zacala vyhrnat tricko ze zo vsade mu to dali dole kde to mal ale z tej bradavky mu to nechceli suchat....😂a ja ze to co ma..???vraj nasiel lak na nechty (obcas s tym pracuju na vytvarnej ( a vzal si to do postele pomaloval pyzamo navlecky seba...nevedela som ci sa mam smiat ci plakat....

makovicka8
24. okt 2017

Nuz skolka sa u nas zacala tento rok mala to tam miluje.Prvy den sa velmi ponahlala. Pani ucitelka nam stale hovori aka je to spevacka ale pre chorobu je mesiac doma a kazdy den sa pyta ze kedy uz pojde do skolky.

lennulik1
24. okt 2017

Náš najstarší (bude mať 4roky)chodi do skolky rad. Najviac sa mu tam paci pani učiteľka "Dvielka" (Vierka).
Aj v škôlke majú lego duplo a väčšinou sa hrá s tým, príp. ešte kočíkuje svojho mysiaka, čo si nosí z domu (príprava na ďalšie bábätko, čo pribudne začiatkom roka). A samozrejme nechýbajú ani typické detské hry. Raz keď prišiel zo škôlky som sa pýtala, čo robil v škôlke. Vraví, že sa hrali na doktora a sestričku. A pýtam sa a kto bol kto. A vravi: "Ja som bol doktor". A kto bol sestrička? "Stanko" 🙂

d.d.
24. okt 2017

Naši dvaja šibalkovia zvadaju škôlku po svojom. Starší synček daval pre nas s manželom mimoriadne vtipne postrehy ihneď prvý týždeň. Sprvoti mi po prichode pre neho chcel ako byva zvykom všetko poukazovat. Začal: “ tu sa prezuvame (chodba), tu sa hrame (trieda), tu cikame a kakame (WC), tu chodievaju pani učiteľky (kabinet oproti triede) a tu byva pani VELIteľka.” Kto tu byva? Pani veliteľka (riaditeľka) predsa!” 😀 Vtipne na tom nebolo len to, že vyrobil brept, ale aj to, že pomerne presne vystihol spravanie ich pani Riaditeľky.

katkanr
24. okt 2017

@bara_lego So synom som si zažila veľa humorných situácií v škôlke. Jeho prvý deň v škôlke si budem pamätať navždy 🙂 Tak ako asi každá matka prežívala som jeho veľký deň s ním.Do škôlky sme išli v ooooobrovským plačom, keď som po neho celá ustráchana prišla ,normálne na "vyhnal" že mám ísť ešte domov lebo ON sa ešte nepohral 🙂 A cele škôlarske obdobie už nikdy neplakal. 😀

keena
24. okt 2017

Moja dcera, toho roku uz prvacka na skolku spomina velmi rada. Vzdy ked okolo nej predchadzame si vzdychne a povie:”ach skolka 😊”. Rada by sa do nej chcela zas pozriet kedze ju rekonstruovali a na fotkach vyzera krasne. Milou spomienkou na skolku je ze dcera bola zalubena do svojich spoluziakov -dvojciat. Stihli mat aj svadbu v skolke 😂 bohuzial ja som sa jej nezucastnila. 🙈🙈