SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂
Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

Takto sa bavia Kubko s Maťkom, keď sú chorí, ako teraz. Kubko postavil nejakú vesmírnu loď a pomohol mladšiemu Maťkovi postaviť lunapark pre zvieratká. Starší Kubko už prešiel na ťažší level lega, ale niekedy sa pohrá s bratom a dupolom, ak sa práve nepohádajú kto bude mať aké zvieratká a aké farby či počet kociek. Takže tu platí pravidlo 2v1. Jedna hračka a dvaja sa zahrajú. U nás fičí Lego ako jednotka- naj v darčekoch a čo rozumné kúpiť ako darček. Prajeme pekný deň a kto Ste chorí, aj skoré uzdravenie.
Mala zatial nevie nic vytvorit ale aspon sa s nimi prehra 😀
My máme veľa rozmanitých výtvorov. Tento je však najčerstvejší. 😉 Takto vyzerá domček podľa mojich detí: chodbička, spálňa, detská izba, kuchyňa, obývačka a v neposlednom rade kúpeľňa. Nesmú chýbať ani schody vedúce na strechu, kde treba popolievať kvietky. A hojdačka na dvore 😉 Panáčikovia sú oblečení, trošku som sa pohrala aj ja a niečo ušila 😉 Na posteliach majú knihy, pre tatinka: ako sadiť stromčeky a pre maminku: kuchárku. Panáčikov - detičky voláme: Miška a Klárika. 😉
Nás by výhra tiež veľmi potešila. ❤
Lego Duplo to je krása,
celý byt hneď u nás jasá.
Postavičky ožívajú,
svoj nový príbeh prežívajú. 😉 😍 😘
Moje tri princezny zbožňujú lego duplo.každý deň sa ich izba pomocou lega dupla mení na park s kačičkami,zoologicku,ranč,farmu alebo malé mestečko s pestrými domčekmi.som veľmi vďačná,že aj tento rok ste si pre nás pripravili dni s lego duplo a dali ste nám možnosť zasúťažiť si o toto nádherné lego.hneď ako som mojim dievčatám povedala,či by nepostavali lunapark,s nadšením sa pustili do stavania.a tu je výsledok:LUNAPARK U 3 PRINCEZIEN.vláčik na pohodlnú prepravu po lunaparku,kolotoče siahajúce až ku hviezdam🙂,šmýkalka,romantická plavba loďkou po "jazierku",atrakcia "Zbierajme kvietky na lúke" a samozrejme cukráreň(alebo koláčovňa-ako to nazvala dcérka),kde si možu návštevníci parku oddýchnuť.toto by podľa mojích dievčat nemalo chýbať v žiadnom správnom lunaparku.🙂🙂
foto zial poslat nemozem, pretoze synator nekresli vobec - nebavi ho to, a z kociek postavi nanajvys tak nejaku vezu, nie to este kolotoc 🙂 🙂 🙂
ale na tych ozajstnych sa mu v lete strasne pacilo - nedajboze odist vecer domov 🙂
duplo zatial nemame ziadne, ale ak by sa podarilo vyhrat, bol by to uzasny darcek na bliziace sa narodeniny alebo pod stromcek .
Tak my este kreslit nevieme,ale takéto lego duplo by sme velmi radi vyhrali. Dcérka by si s nim zacala rozvijat predstavivost, zacala by skladat kocky jednu do druhej a zacala by tvorit. Bol by to skvely darcek pod stromcek.
Prave sme sa vratili z dvojtyzdnovej dovolenky. Po takmer 12hodinach letu a presunov sme otvorili dvere nasho bytu a moje deti(3 a 4 roky) sa doslova vrhli na lego. Kedze boli este plny zazitkov z dovolenky tak na otazku -co to je ?odpovedali sri lansky hrad😁. Milujem ich fantaziu a taktiez lego duplo, pretoze takato mega stavba z nicoho ineho nevznikne! Ja som sa nechala uniest ich pribehom ❤
My so synčekom lego Duplo naozaj milujeme....staviame ho každý deň či už spolu alebo synček sám....najradšej má však zvieratká, takže ide väčšinou o stavanie farmy či zoo, ale povedala som mu o tejto súťaži, a teda že skúsime niečo nové. Náš lunapark by musel obsahovať detskú manéžku (synova srdcovka) a retiazkový (toď mamina srdcovka 😀)....veríme, že sa bude páčiť 🙂...p.s. synček sa nerád fotí, takže pohľad do foťáku nepripadal do úvahy 😀

Syn odmietol, kreslit na jeden papier, kedze by nebolo dobre vidiet kazdu jednu atrakciu 😂