SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂
Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

Lunapark alebo rodinný park je super aj v skutočnosti, tam by sa moje dve detičky určite vyšaleli dosytosti. My sme z nášho Lega postavili tiež park hneď ako prišla dcérka zo škôlky. Do parku prídeme vláčikom, chlapci sa vybláznia na autíčkach, a dievčatá na ihrisku s hojdačkami a šmýkačkou. A všetci sa spoločne zídu v stánku so zmrzlinou.
Kocky na kolotoč už nezostali, ďalšie by sa nám určite zišli. A originálny lunapark by mojich malých kolotočiarov určite potešil.
Prajeme Vám všetkým v Lego Duplo krásny deň! Veľmi ste nás potešili týmto nápadom legom duplom lunapark, výborný typ na hru s legom. Do lunaparku (Christilandv Sklenom) chodíme veľmi radi, chodíme tam každý rok na začiatku letných prázdnin za odmenu za pekné vysvedčenie pre staršiu dcérku a samozrejme najviac sa teší malá dcérka a synček, ktorý bol tento rok prvý krát.
Naposledy sa nám stala taká príhoda, teraz sa na nej smejeme, ale vtedy nám nebolo všetko jedno.. Ocko spokojný, že dcérka skáče na nafukovacom hrade, sa pri ňom usadil a oddychoval a ja som išla nakojiť najmladšieho, bolo to pár minút, keď zrazu hlásia v rozhlase: našlo sa uplakané dievčatko Sárinka, ktoré má tvár ako mačička a hľadá svojich rodičov (bola pomaľovaná farbami na tvár). No jasné, že to bolo naše dieťa, ktoré si ocka nevšimlo, ani on ju a išlo ho hľadať. Našťastie to dobre skončilo.
A teraz nech sa páči, milá Bára, milé deti, pozývame ocka, mamku, dedka, starkú, do nášho lunaparku!
Veľmi sme sa snažili, aby sme vás potešili, básničku sme vymysleli,
spoločne si pomáhali, hlavičky si potrápili, podľa farieb postavili.
Pri vstupe zmrzlina a cukrová vata vás víta - vstupné od vás nik nepýta. Vstupné to je paráda - je ním DOBRÁ NÁLADA!
Ak ste už domaškrtili, teraz pozor! Na strelnici nestrieľa sa zo zbrani, len triafate vidlami 🙂
V kráľovstve krivých zrkadiel, zasmeješ sa z krivých tiel.
A kto zvládne skúšku odvahy a vylezie až na vrcholec stromu? Ten dostane odmenu - ovocie, med a balón k tomu.
Poď pohladkať jelenčiatko, má hebučký chrbátik, veľký jeleň ťa parohami ohúri,
keď nakŕmiš laň - oblizne ti dlaň.
Na zvieracom kolotoči, celý svet sa s tebou točí. Vyberieš si zvieratko? Zajka a či mačiatko?
Máš chuť sa šmýkať a či skákať? Nemáš na čo čakať. Náš hrad ťa chce zlákať.
Po dni plnom zábavy - ak chceš, vyvaľ sa do trávy.
A keď skončí dnešný deň, nebuď smutný, v noci sa ti bude snívať o ňom sen.
To je prekrásna sada, supeeer nápad Lunapark! 😍🎡
Raz za rok chodievame na kolotoče do Merchen parku v Rakúsku a v lete do Senca na tobogany, všetky naše 4 deti milujú šmykľavky! 🎢🎈🎆
Atrakcie z Dupla dnes postavili - vymysleli šmykľavku do bazéna a vežu, na ktorú ich vyvezie lanovka 🚡a z nej skočia zas do bazéna.🛁😂🎉
Jej LEGO DUPLO LUNAPARK. HURAAA. Moja mala Magdalenka bola po prvy krat na kolotococh v oktobri tohoto roku. Musim povedat, ze sa jej tam pacilo ale mala respekt pred nimi, nechcela sa odviest na nicom. Po dlhom presviedcani, ze aj ine deticky sa vozia, suhlasila, ze pojde so mnou na poziarnicke auticko. Jednu jazdu sme absolvovali spolu a potom uz chcela sa vozit sama.. Musela som ist kupit listok este 3x.😅. tak sa jej tam zapacilo. Po styroch jazdach pekne zisla dole a len opakovala maminka nebala som sa , nebala. Moc som bola na nu pysna, ze sa tak osmelila. Dokonca sme isli na kolotoce aj dalsie 2 dni a ona vzdy isla na poziarnicke auto a absolvovala styri jazdy. 😂 Od vtedy, ked prijdeme do mesta sa pyta maminka, kedy prijdu kolotoce, pojdeme lebo ja sa nebojim. Tak to v nej zanechalo hlboku spomienku. 😍 Tu je moje male dievcatko na oblubenom kolotoci.
Na druhom obrazku tvori z LEGA DUPLA ten svoj kolotoc, samozrejme s jej oblubenymi autickami.❤
Môj synček Jakubko 4 r. má momentálne obdobie robotov, hasičov a policajtov a toto si dnes postavil 😍 Keďže mám dnes narodeniny tak by som sa najviac potešila keby som vyhrala pre môjho syna toto perfektne lego. Je to podľa mna nesmrteľná hračka a o chvíľu sa u nás bude hrať aj 3 mesačný braček Šimonko tak by sa nám zišla posila 😊
Lego Duplo je najlepšia hračka pre nášho Timka. Hrá sa s ňou každý deň.
Zábavný park je miesto, kde sa môźu deti naplno vyšantiť a naplno sa prejaviť. Timkovým zábavným parkom je to, čo vychádza z jeho vnútra, čím žije a to sú čísla a abeceda. A samozrejme najlepšie, keď je to z lega.
Najradšej z lega vytvára čísla a písmenká, lenže ich musí zbúrať aby postavil celú abecedu a všetky čísla, ktoré pozná, lebo až toľko ich veru nemáme...🙂 A tiež ako pravý chlapec, stavá z nich aj rôzne dopravné prostriedky, ktoré mu napadnú. Veru niekedy máme problém ich rozpoznať ak nám nepovie čo to je ;) V prilohe posielam teda "jeho" zábavný park.

najlepsia atrakcia je kombinacia ockovej sily a kusku zeleza 😊 najlepsie atrakcie su hocijake kde je ocinko aj maminka, zazitky v kruhu rodiny, zmrznute nosteky, v ruksaku teply cajik 😊 a ked budu dlhe tmave vecery,tak si ich budeme urcite sprijemnovat doma, mozno aj skladanim lega 😊