icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark

bara_lego
Moderátor
25. okt 2017

Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂

Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
dadka_bb
25. okt 2017

najlepsia atrakcia je kombinacia ockovej sily a kusku zeleza 😊 najlepsie atrakcie su hocijake kde je ocinko aj maminka, zazitky v kruhu rodiny, zmrznute nosteky, v ruksaku teply cajik 😊 a ked budu dlhe tmave vecery,tak si ich budeme urcite sprijemnovat doma, mozno aj skladanim lega 😊

katrinkab
25. okt 2017

Lunapark alebo rodinný park je super aj v skutočnosti, tam by sa moje dve detičky určite vyšaleli dosytosti. My sme z nášho Lega postavili tiež park hneď ako prišla dcérka zo škôlky. Do parku prídeme vláčikom, chlapci sa vybláznia na autíčkach, a dievčatá na ihrisku s hojdačkami a šmýkačkou. A všetci sa spoločne zídu v stánku so zmrzlinou.
Kocky na kolotoč už nezostali, ďalšie by sa nám určite zišli. A originálny lunapark by mojich malých kolotočiarov určite potešil.

vonava007
25. okt 2017

Lunapark podla našich predstáv 🙂

zuzana315
25. okt 2017

Holaaa holaaa,húsenková dráha volááá....ďakujem veľký bráško,že si mi pomohol🙂 je len málo hier,kedy sa tieto moje dve šidlá vedia hrať bez zloby a lego je jedna z tých hier...teda ak jeden aj druhý zrovna nepotrebujú presne tú istú kocku tej istej farby;)

nebojtesa
25. okt 2017

Prajeme Vám všetkým v Lego Duplo krásny deň! Veľmi ste nás potešili týmto nápadom legom duplom lunapark, výborný typ na hru s legom. Do lunaparku (Christilandv Sklenom) chodíme veľmi radi, chodíme tam každý rok na začiatku letných prázdnin za odmenu za pekné vysvedčenie pre staršiu dcérku a samozrejme najviac sa teší malá dcérka a synček, ktorý bol tento rok prvý krát.
Naposledy sa nám stala taká príhoda, teraz sa na nej smejeme, ale vtedy nám nebolo všetko jedno.. Ocko spokojný, že dcérka skáče na nafukovacom hrade, sa pri ňom usadil a oddychoval a ja som išla nakojiť najmladšieho, bolo to pár minút, keď zrazu hlásia v rozhlase: našlo sa uplakané dievčatko Sárinka, ktoré má tvár ako mačička a hľadá svojich rodičov (bola pomaľovaná farbami na tvár). No jasné, že to bolo naše dieťa, ktoré si ocka nevšimlo, ani on ju a išlo ho hľadať. Našťastie to dobre skončilo.

A teraz nech sa páči, milá Bára, milé deti, pozývame ocka, mamku, dedka, starkú, do nášho lunaparku!
Veľmi sme sa snažili, aby sme vás potešili, básničku sme vymysleli,
spoločne si pomáhali, hlavičky si potrápili, podľa farieb postavili.

Pri vstupe zmrzlina a cukrová vata vás víta - vstupné od vás nik nepýta. Vstupné to je paráda - je ním DOBRÁ NÁLADA!
Ak ste už domaškrtili, teraz pozor! Na strelnici nestrieľa sa zo zbrani, len triafate vidlami 🙂
V kráľovstve krivých zrkadiel, zasmeješ sa z krivých tiel.
A kto zvládne skúšku odvahy a vylezie až na vrcholec stromu? Ten dostane odmenu - ovocie, med a balón k tomu.
Poď pohladkať jelenčiatko, má hebučký chrbátik, veľký jeleň ťa parohami ohúri,
keď nakŕmiš laň - oblizne ti dlaň.
Na zvieracom kolotoči, celý svet sa s tebou točí. Vyberieš si zvieratko? Zajka a či mačiatko?
Máš chuť sa šmýkať a či skákať? Nemáš na čo čakať. Náš hrad ťa chce zlákať.
Po dni plnom zábavy - ak chceš, vyvaľ sa do trávy.
A keď skončí dnešný deň, nebuď smutný, v noci sa ti bude snívať o ňom sen.

ecuk
25. okt 2017

My sme spolu so synatorom postavili zoo spolu s detskym ihriskom 😉

solyomka
25. okt 2017

Môj syn 5,5 roka postavil toto...kedze smykalku nema tak si ju sikovne vyrobil 🙂 stava lego duplo od 2 rokov a stale ho to bavi 😊

kikundela
25. okt 2017

My mame radi autodrom a baloniky☺urcite by bol autodrom aj z lega

jane0123
25. okt 2017

Obcerstvenie v lunaparku tiez nesmie
chybat 😁

jankaajanko
25. okt 2017

no podla mojich deti vypada vlacik takto co chodi po lunapaku a vozi deti a ludi a duhy je velky kolkotoc z vyhladnou 😇

martinkaha
25. okt 2017

To je prekrásna sada, supeeer nápad Lunapark! 😍🎡
Raz za rok chodievame na kolotoče do Merchen parku v Rakúsku a v lete do Senca na tobogany, všetky naše 4 deti milujú šmykľavky! 🎢🎈🎆
Atrakcie z Dupla dnes postavili - vymysleli šmykľavku do bazéna a vežu, na ktorú ich vyvezie lanovka 🚡a z nej skočia zas do bazéna.🛁😂🎉

katengi
25. okt 2017

Náš lunapark by musel mať špeciálne auto so smykalkou a žeriav. My len takto zatiaľ :2 r 🙂

danaholanova
25. okt 2017

Tak sa aj nam podarilo zostrojit vlastny lunapark, nechyba horska draha, ruske koleso, strasidelna ulicka a lietajuce lietadlo pri vlaciku, ktory na ziadnych kolotococh nesmie chybat. Toho roku sme kolotocovali 2x aj ked tie blaznive centrifugy nie su veru pre nas strachopudkov. 😘

05ada
25. okt 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Jej LEGO DUPLO LUNAPARK. HURAAA. Moja mala Magdalenka bola po prvy krat na kolotococh v oktobri tohoto roku. Musim povedat, ze sa jej tam pacilo ale mala respekt pred nimi, nechcela sa odviest na nicom. Po dlhom presviedcani, ze aj ine deticky sa vozia, suhlasila, ze pojde so mnou na poziarnicke auticko. Jednu jazdu sme absolvovali spolu a potom uz chcela sa vozit sama.. Musela som ist kupit listok este 3x.😅. tak sa jej tam zapacilo. Po styroch jazdach pekne zisla dole a len opakovala maminka nebala som sa , nebala. Moc som bola na nu pysna, ze sa tak osmelila. Dokonca sme isli na kolotoce aj dalsie 2 dni a ona vzdy isla na poziarnicke auto a absolvovala styri jazdy. 😂 Od vtedy, ked prijdeme do mesta sa pyta maminka, kedy prijdu kolotoce, pojdeme lebo ja sa nebojim. Tak to v nej zanechalo hlboku spomienku. 😍 Tu je moje male dievcatko na oblubenom kolotoci.
Na druhom obrazku tvori z LEGA DUPLA ten svoj kolotoc, samozrejme s jej oblubenymi autickami.❤

mmatam
25. okt 2017

Matúško veľmi rád stavá lego, no zatiaľ fotku nemáme, ale odfotili sme sa v lete v jednom obchodnom centre, a to bol zážitok vidieť z lega takú veľkú postavičku

kissovak83
25. okt 2017

My máme doma iba jednu sadu Lega Dupla a to Safari 😍🐅🐊🐟🐻🐘🐨. Stále vymýšľame nové nápady aby sa zvieratká v safari nenudili 😁 Dnes sme im teda postavili lunapark 🎡🎠🌌a získali tým nadprirodzené schopnosti 👻 iba náš pes sa pritom nudil 😂

kissovak83
25. okt 2017

My máme doma jednu sadu Lega Dupla a to Safari 😍🐅🐎🐒🐨🐘🐊. Každý deň vymýšľame nové prostredie,aby sa zvieratká nenudili 😁 Dnes sme im postavili nový lunapark 🌌🎠🎡 a zvieratká získali nadprirodzené schopnosti. Iba náš pes sa pritom nudil 😂

jahodka84
25. okt 2017

Dcéra najradšej stavia domceky pre princezne a syn zase vlacik .

slavaf
25. okt 2017
adulka25
25. okt 2017

Môj synček Jakubko 4 r. má momentálne obdobie robotov, hasičov a policajtov a toto si dnes postavil 😍 Keďže mám dnes narodeniny tak by som sa najviac potešila keby som vyhrala pre môjho syna toto perfektne lego. Je to podľa mna nesmrteľná hračka a o chvíľu sa u nás bude hrať aj 3 mesačný braček Šimonko tak by sa nám zišla posila 😊

magimary
25. okt 2017

Zadanie pre našich chlapcov znelo:
Postavte lunapark,
a o zábavu na večer sme mali postarané 🙂
...
😘

anickai
25. okt 2017

Najlepšia by bola taká, pri ktorej by sme sa hrali spolu a s láskou.

zaiaa
25. okt 2017

...mama kedy pôjdeme na takýto obrovský poschodový kolotoč?

krpatakristina
25. okt 2017

Nasa ma velmi rada vlacik, ci uz kolotoc alebo ozajstny. A najradsej si ho aj z lega sklada. A pripajam fotku,kde vymyslela smyklavku do vody :D a aspon provizorny kolotoc
🙂

anelap
25. okt 2017

my najradšej staviame samých seba deti postavia dom a záhradu a legové postavičky sme my. niekedy mám pocit že sa s legom hrám radšej ja ako deti😍

adel47
25. okt 2017

Takto by mal vyzerať lunapark podľa našeho 7 ročného Matuška😁jemu by stačila veľká šmýkačka,skákací hrad a pizzéria na doplnenie spálených kalórií 😁😂😁

martina1851
25. okt 2017

Naša dcéra lego zbožňuje, staviame vysoké domčeky ale zahráme sa aj so zvieratkami či autíčkami. Vďaka legu naučili sme sa rozoznávať farby prípadne obrázky, alebo čísla. O dva týždne naša dcéra bude mať narodeniny a tak nové lego by ju nesmierne potešilo.

ask
25. okt 2017

Zabavny park... naspodu samozrejme aj garaze pre auta navstevnikov🙂

adaharcarova
25. okt 2017

Lego Duplo je najlepšia hračka pre nášho Timka. Hrá sa s ňou každý deň.
Zábavný park je miesto, kde sa môźu deti naplno vyšantiť a naplno sa prejaviť. Timkovým zábavným parkom je to, čo vychádza z jeho vnútra, čím žije a to sú čísla a abeceda. A samozrejme najlepšie, keď je to z lega.
Najradšej z lega vytvára čísla a písmenká, lenže ich musí zbúrať aby postavil celú abecedu a všetky čísla, ktoré pozná, lebo až toľko ich veru nemáme...🙂 A tiež ako pravý chlapec, stavá z nich aj rôzne dopravné prostriedky, ktoré mu napadnú. Veru niekedy máme problém ich rozpoznať ak nám nepovie čo to je ;) V prilohe posielam teda "jeho" zábavný park.