icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark

bara_lego
Moderátor
25. okt 2017

Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂

Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
sandria84
26. okt 2017

Nasa mala sa hra s legom zatial len takto: paci sa jej, ked si posadi postavicky za seba na dlhsi dielik a bud ich akoze hojda alebo vozi🙂...postupne na Vianoce a na narodeniny planujeme s manzelom dokupovat dalsie lego, aby sa mohla pekne hrat. Lunapark by ju iste potesil.

zuzka317
26. okt 2017

Náš synček Rajmík dostal na minulé Vianoce pod stromček Hubelino - guličkovú dráhu, ktorá je plne kompatibilná s Lego Duplo. A bola to výborná voľba, s ocinkom stavajú rôzne dráhy 🙂 Tá radosť v detských očičkách je na nezaplatenie 😍 ❤ Z Lunaparku by mal určite rovnako veľkú radosť 🙂

kacero007
26. okt 2017

Krpec sa prvýkrát zoznámil s legom na prvé narodeniny, keď dostal sadu tanierikov 🙂 A odvtedy mu robí spoločnosť každý deň. Postupne, ako mu pribúdajú ďalšie kocky, je to zábava 2v1 🙂

vladkulienka
26. okt 2017

@bara_lego deticky s celorodinnymi vytvormi. Ihrisko, domcekslon, chlapec na rybacke a dalsie. Na spravnom ihrisku musi byt hojdacka a preliezka a samozrejme miesto na sedenie pre maminku.

majba
26. okt 2017

Keď som u našej skoro trojročnej hanky zistovala ako si predstavuje také pestrofarebné atrakcie, nakreslila mi toto.

nada789
26. okt 2017

mno my zatial tolko dupla ako ostatni tu, co pozeram nemame, ale je to perfektna inspiracia si prezerat inych fotecky, skutocne krasne veci sa daju poskladat, takze dakujem moc aj za tieto nove inspiracie 🙂 vianoce sa blzia o to je to lepsie nacasovane... Nasa princezna si zatial ruske kolo vymyslela po svojom, lego pajkov ma, tak co by nzapojila fantaziu.. rachot riadny, ale susedov vela nemame a maju pre nas pochopenie, takze je to v pohode :D

ivetads
26. okt 2017

U nas by najlepsi lunapark bol este rozostavany s bagrom, buldozerom a hasicskym autom ako bezpecnostny dozor 🙂

sabusik321
26. okt 2017

Keď podrastieme aj do Lunaparku pôjdeme 🙂 zatiaľ sa len takto s hračkami hrajeme 💛 no mame bratranca, šibala malého, do lega zblázneného 🙂 jemu by sa stavebnica páčila, do nej izbičky by sa hodila

viera1852
26. okt 2017

My máme zvieratká a autíčka, pre zvieratká staviame rôzne domčeky a skryše, zabávame sa väčšinou v zlom počasí,alebo keď mala sestrička poobede spí... Lunapark nemáme zatiaľ (veľmi by sme sa tešili), tak staviame 🏠 zvieratkám. Deti majú radi kolotoče, preliezky, šmykľavky a humpacky...

monika937
26. okt 2017

Nas syncek dostal prve lego duplo minule vianoce . Ale aktivne sa zacal hrat az minuly mesiac a trva to dodnes. Stale ked pride zo skolky , rozbehne sa do detskej izby a hned sklada auto. Na obrazku vytvoril nakladne auto. Novej stavebnici by sa velmi potesil a bol by to pekny darcek k meninam

leho29
26. okt 2017

My sa s legom hrame skoro kazdy ... Uz takmer 7 rokov stale 😁 najskor chlapci a teraz mala princezna 😉

leho29
26. okt 2017
kondaska1
26. okt 2017

Atrakcia jednoznacne smyklavka a trampolina a tento vytvor je veza z jedla pre tetu lebo je malá 😂

xenazara
26. okt 2017

Takto by vyzeral nás lunapark ;)
Lego milujú obe moje dcérky a ozajstne lunaparkove lego by bol pre nich krásnym darčekom 🙂

slavuska237
26. okt 2017

Hovorím synčekovi ... Zlatko ukáž mi ako sa najradšej hráš s legom...a on mi vraví ,,chod variť polievočku a počítaj van tu fri sik sevn,, aha no dobré ... zrazu počujem z detskej izby ,,môžeš ,,😁😚💋
Naše najobľúbenejšie vlastnenie😚💋

vodnar5161
26. okt 2017

Momentálne našou najväčšou atrakciou je táto synova zabavka.
Po podozrivom tichu ,zakial som v kuchyni varila,vytvoril taketo dielo v obývačke.😁
Teraz máme tu atrakciu častejšie,nakoľko je chorý,ale som rada,že sa nejak aj sám zahrá.Ale musí aj upratať.😉

svetlanat
26. okt 2017

Lunapark podla predstav mojho 4,5 rocneho . Smyklavka, Prevazovacka, preliezka a zvieratka

marecek1
26. okt 2017

My sme si urobili lego duplo deň s mojou dvojročnou dcérkou dnes 😉
a takto vyzerá kolotoč v našom podaní 🙂
to lego lunapark vyzerá úplne že super 😍

larah
26. okt 2017

Tadeáško by rád splnil sen svojmu malému bračekovi 🙂

larah
26. okt 2017
lenulikus
26. okt 2017

Lunaparky, kolotoče...to je Jakubkove.... ale môžem ja doňho celý deň hustiť: pooď niečo pekné nakresliť..alebo postaviť...pošleme obrázok, budeme súťažiť a ked sa to tete bude páčiť, dostaneš darček...
No sfukol ma,že dnes nie mamka, ešte mám robotu..pokazil sa mi motor..
tak my miesto lunaparku máme doma autoservis 😀

girko
26. okt 2017
girko
26. okt 2017

Ako tak fotim do tohto fora Miška mi kričí ale ja to nechcem predať🙂...

simaxxx
26. okt 2017

Naj atrakcia....podla vyjadrenia mojho syna: musi tam byt voda,vlacik,auto mama a tato 😀

beky27
26. okt 2017

Naši traja umelci nakreslili 😀

jajkav2
26. okt 2017

Ja mám jednu atrakciu doma. Zatiaľ lego ešte nemáme ale prosíme Ježiška aby nám tento rok nejaké priniesol. Dufam, že Saška ba to dosť poslúchala celý rok. 😇🎄🎁

jakubella
26. okt 2017

Zadala som úlohu svojmu synovi, že máme program na hodinku...odbehla som na minútku, no dobre bol to 20 minútový telefonát, vrátim sa a syn už bol hotový😝 Vysvetlil si po svojom, podľa neho je tento NAJ😂...teraz mám ja o program postarané👍

karolin2
26. okt 2017

Deti vnímajú všetko inak ako mi rodičia, vo všetkom vidia to pekné, sú hravé a hlavne plní energie. Všetko pestrofarebné ich priťahuje, pre mňa ich výtvory, či už z kociek alebo ich kresby, hoci čarbanice ....... pre mňa veľmi veľmi veľa znamenajú. Lunapark ponúka veľa možností ale hravosť vidíme a pri predstaveniach v bábkovom divadle. Čo tak si postaviť z lega aj bábkové divadlo?

tina366
26. okt 2017

Kolotoce podla mojho syna - Velka retiazka a Dom zrkadiel ...