icon

Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?

bara_lego
9. nov 2015

Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.

LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?

Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?
Strana
z4
ikika
13. nov 2015

@bara_lego fantazii sa vazne medze nekladu... 😵

ka33n
13. nov 2015

U nas je tiez lego duplo top.S tym sa zahráme velmi radi aj mi rodičia,Starsiemu som kupila prvé ked mal 11 mesiacov, bolo to rozlišovanie tvarov a odvtedy sme sa nezastavili,ked vieme dokupime nove a nove série.Lego je velmi vďačne,zatial jediná hračka ktorá sa nezlomí,a nepokazí.
Co mi chyba u dupla je nieco vesmírne,rakety a podobne...

bara_lego
autor
13. nov 2015

@ka33n děkuji za hezký příspěvek 🙂 Co takhle předělat mašinku ze stavebnice LEGO DUPLO Vláček s čísly na kosmickou raketu? Protože se nám vesmírné téma mezi stavebnice neobjevuje, proč si nepomoci tím, že si jednoduše kosmické rakety vytvoříte?🙂) Až se Vám to podaří, a ať už použije LEGO DUPLO Vláček s čísly nebo jakékoliv DUPLO kostky, pošle nám pro inspiraci fotografii s Vaším výtvorem 🙂 Bára

gabusiki
13. nov 2015

@bara_lego Dakujeme za temu tyzdna, je fakt super. Prvykrat sme sa viac zapojili do temy tyzdna tak skoro ju nijaka ina neprekona 😀 😎
Ja pri Legu citim total nostalgiu este doteraz mame nejake kusky Lego Dupla z mladosti a potom mensie kocky a z nich celu poziarnicku stanicu.... Moja dcera stale mojmu uz dospelemu bratovi ,,kradla " tuto stavebnicu ze JEJ jej vernu kopiu ( povodna bola este za komunistov....) kupil pred 2 rokmi..skor nie z dovodu ,,cistej lasky" ale z dovodu aby mu ju ,,z jeho vystavnej policky: stale nekradla.... podotykam ze mu taha na 40tku... 😀 😀 😀
ALe i tak hoc ma dcera uz 5 rokov najviac sa nam pacia Lego Duplo kocky , su stabilne a su v nich krasne zvieratka... moze sa s nimi hrat aj nas 2 rocny syn..
Nemame vela kuskov, vsak to co penazenka popusti... 😉 ale zato sa z kazdeho kuska velmi vsetci tesime... 😀
Lego je top...

hefo
13. nov 2015

U nas doma Duplo patri medzi najoblubenejsie hracky pre obe dcery (3r a 1r). Samozrejme ako otecko mam niekedy pri tom najvacsiu zabavu sam.

Pocas spolocneho hrania sa som prisiel na jeden nedostatok vo variabilite Duplo kociek, ktory pri Legu beznej velkosti nie je - chyba tu kocka podstavy 2x2 vystupky tak ako "najrozsirenejsia zakladna kocka", ale len s polovicnou vyskou. Totiz niektore komplikovanejsie dieliky maju vysku nie celociselny nasobok zakladnej kocky ale o polovicu zakladnej kocky viac - a toto sposobuje komplikacie pri niektorych stavbach, ked je potrebne davat vedla seba viacero roznych dielov. Pritom diel 2x4 polovicnej vysky existuje a bezne sa v stavebniciach vyskytuje.

Neviem, ci je toto naschval, ze by taka mensia kocka mohla pri malych detoch robit riziko prehltnutia, ale pochybujem, lebo rozne relativne drobne diely ako rozne lopaty ci vidly by na tom boli este horsie.

s1m.one
14. nov 2015

@bara_lego dakujem 🙂

reni1512
14. nov 2015

@bara_lego vyyyborna tema 🙂 ... my sme uz pripraveny na Ježiška, nasa dcerka ma 2r. a prave teraz zaciname skladat lego duplo, doma mame prvu stavebnicu a dalsie tri su pripravene u Ježiška v sklade 🙂

majushka
15. nov 2015

Lego je u nas top hra. Aj zrovna teraz dcera nechce spat, ale aspon si v posteli sklada lego a tak oddychuje. Ked sa nas stari rodicia pytali, co kupit na Vianoce, tak jednoznacna odpoved bola Lego. Uz len to, ze je to oblubena hra nejednej generacie po celom svete svedci o kvalite. Tesime sa na tento tyzden!

zuzanamatko
16. nov 2015

Aj náš si miluje lego duplo,je super.

Strana
z4