icon

Vybíráte už vánoční dárky pro děti?

bara_lego
11. nov 2015

Nebude to dlouho trvat a nastane každoroční předvánoční shon. Já se mu snažím vyhnout, a proto vybírám dárky pro svou rodinu a přátele v předstihu. Teda, ne vždy se mi to daří 🙂 Jak je to u vás? Už vybíráte dárky pro děti? Přemýšlíte, co by se jim mohlo líbit, nebo společně píšete či kreslíte Ježíškovi?

Mám tu pro vás hned několik tipů na krásné dárky pod stromeček, které se hodí i pro babičky a dědečky, kteří nevědí, čím svým vnoučatům udělat radost. S naší malou nápovědou se určitě trefí správně 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/bara_lego/?posti...

Vybíráte už vánoční dárky pro děti?Vybíráte už vánoční dárky pro děti?
Strana
z3
betula
13. nov 2015

U nás určite tento rok si rozbalí lego duplo bager 🙂 to bude radosti.... bager je naša srdcovka 😀 a ku krstnému sme kúpili lego duplo lietadlo a určite aj svokrovci niečo vymyslia 🙂

moniciatko9
13. nov 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

no tak ty si sikovna, ja som nezacala este ani rozmyslat ze co kupit.. ale uz musim zacat aby som stihla vsetky aj pokupit..

ikika
13. nov 2015

Aj ja som zacala nakupovat v predstihu... momentalne som na lieceni - uz koncim pomaly, uz na posledne dni konecne pride rodinka za mnou 😵 , 3 tyzdne su fakt dost vela bez deti, bez rodiny 😒 ... takze som zacala v predstihu, nakolko som vedela, ze ked pridem z liecenia, tak uz bude velmi kratky cas a tie stresy potom nestoja za to... dalsia vec je, ze clovek si rozvrhne aj financie lahsie, nemusi kupovat narazovo... 🙂
Ja uz mam pre dcerky tricka s dlhym rukavom, na leto s kratkym rukavom, saty na leto, svetre, celenky, DVD hudobnu rozpravku, knihy, drevene hracky... este chceme zaobstarat pre starsiu dcerku Lego Friends a pre obe Duplo, nakolko sa s nim obe velmi krasne hraju a radi ich v tom podporujeme, kedze si vdaka nemu cvicia motoriku a fantaziu - urcite sa aj nas rodina bude pytat, aky darcek by bol vhodny, tak urcite navrhneme (aj ked vacsinou to aj my rovno kupujeme, darca preplati)... 🙂
Uz mame aj par darcekov pre rodinu... napr. synovcek dostane stylovu koselu na leto a tiez Lego, neterkam nieco na paradu a tiez maju rady Lego... 🙂
... a knihy - tie musia byt... 😉
Pravy zmysel Vianoc je sice iny ako dostavat darceky, no aj tie darceky k Vianociam patria a je krasne sledovat, ako sa detickam rozziaria ocka radostou. 😵 😵 😵

bielavila
13. nov 2015

my uz nakupene 🙂 v decembri dokupime uz iba prkotinky 🙂

majka99999
13. nov 2015

Pre starsieho nakupene, pre mladsieho vybrate, pre ostatnych este nemam.

bara_lego
autor
13. nov 2015

@ikika přeji Vám krásnou návštěvu celé Vaší rodinky, která Vás rozveselí a nabije energií 🙂 Ať je lépe a ať strávíte ty nejhezší společné chvíle během Vánoc🙂

Ostatně to přeji i všem ostatním, krásné Vánoce, i takto v předstihu 😀

ikika
13. nov 2015

@bara_lego dakujem krasne, taktiez takto dopredu prajem krasne pozehnane Vianoce. 😵

petrapod
15. nov 2015

Na Vianoce sa velmi tesime🙂 mne sa zvyknu smiat ze darceky mam uz v oktobri🙂ale ja sa snazim pocuvat co kto spomenie a potom priebezne ked to objavim tak kupim, je to lepsie aj co sa tyka financii a nemam stres ale Vianoce si aj vdaka tomu uzivame a potom uz len pecieme ;) Lego nebude tento rok pod stromcekom chybat ;) uz je to iste 🙂 🙂 lebo jedno uz je dobre ukryte na povale🙂 pssssst 🙂

henikav
15. nov 2015

Povodne som este darceky nehladala, ale natrafila som pri beznych nakupoch, takze uz mame kupene. Ja nerada kupujem tak ze treba nieco kupit, ovela viac ma potesi ak natrafim na nieco, co si pomyslim ze to ta a ta osoba musi mat ze ju to potesi. Kupujem hocikedy, odlozim a pri nejakej prilezitosti vytiahnem a darujem. Cize kludne kupim vianocny darcek aj v auguste

tichanska1
16. nov 2015

Jasné, väčšina darčekov už kúpená. Babkám nadiktované lego duplo vláčik a letisko 🙂 To bude radosti 🙂

jarmila64
16. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

ja som este nic poriadne nekupila :(

mazula
16. nov 2015

Jasné,všetko nachystaná, z Lega to sú 3krabice Lego Classic,Lego Juniot vyklápačka,do zbierky aj Lego Speed Champion autíčko a ešte siiiilono zvažujem Lego Micke Mouse 🙂

Strana
z3