icon

Čo si myslíte o Halloweene?

simi_linola
29. okt 2016

Poďme teraz trošku na inú tému 🙂 Už hodnú chvíľu na nás odvšadiaľ vyskakujú povyrezávané tekvičky, ježibaby, strašidlá od výmyslu sveta a onedlho príde ten povestný Halloweensky deň. Čo si myslíte o Halloweene vy? Zvyknete si s detičkami vyrezávať tekvičky, vyzdobovať príbytky alebo sa dokonca prezliekať za príšerky?

Čo si myslíte o Halloweene?
julca777
27. okt 2024

@bessie12 presne, nemáš čo obliekať psa

julca777
27. okt 2024

@petulda333 bez psa lebo zvieratá nemajú dušu

julca777
27. okt 2024

@petulda333 ja sa tiež na ňu nehrám

julca777
27. okt 2024

@natalka13 peklo uvidíš po smrti pokiaľ neuveríš V Boha, ak chceš vedieť viac precitaj si knihy od mystikov a ľudí, ktorym boli tieto veci zjavene a majú s tým skúsenosti

bessie12
27. okt 2024

@julca777 kazdy živý tvor ma dušu ty jednobunkovec. A budem si obliekať psa. Je to malinky pes a v zime je chladno 🤦‍♀️

petulda333
27. okt 2024

@bessie12 to nema zmysel. Ona nie je krestanka. Je to hnusna fanaticka. Ja veriaca som ale toto co predvadza je extrem. Ach...

bessie12
27. okt 2024

@petulda333 a takí sú najhorší a veľmi nebezpeční

julca777
27. okt 2024

@bessie12 nie, lebo zvieratá nevedia ísť do neba ani do pekla nemajú dušu... Majú len srdce... Zvieratá dušu nikdy nemali a ani mat nebudú

bessie12
27. okt 2024

@julca777 maju dusu. Vsetko zive ma dusu, len ty nemas mozog / rozum. Ocividne si chybala, ked ho rozdavali ..

julca777
27. okt 2024

@bessie12 nie, to nie je pravda

julca777
27. okt 2024

@bessie12 zvieratá nemôžu ísť do neba ani do pekla

bessie12
27. okt 2024

@julca777 to je tvoj nazor. Ja mam uplne iny

natalka13
27. okt 2024

@julca777 prosim ta kde byvas?
Cize peklo nik nevidel ale ty vies ze existuje.
A este tu o tom ako haloween oslavuje diabla.

julca777
27. okt 2024

@natalka13 áno viem o tom a keby si si prečítala knihy od mystikov a ľudí, ktorí to zažili a mali zjavenia tak by si vedela aj ty a keď je človek veriaci, neznamená, že verí len Boha a v nebo, ale aj v zlo ze vie, že to zlo existuje

julca777
27. okt 2024

@bessie12 jasne. Hovorím pravdu a máš iný názor, je to OK, nič zlé ti nehovorím a nevnucujem ti nič

bessie12
27. okt 2024

@julca777 nie, to si len ty myslis, ze hovoris pravdu. Ale hovoris len svoj nazor, o ktorom si len presvedcena, ze je pravdivy. Nic viac a nic menej ..

natalka13
28. okt 2024

@julca777 mozem aj budhisticku a hinduisticku mystiku citat?
Stale mi neodpovedas na ten haloween.

mizoko
28. okt 2024

@julca777 a kto to po ňom chcel? Bolo to jeho rozhodnutie. A prestaň mi pchať tie tvoje somariny o tom že pôjdem do pekla. Ty vieš prd o tom či som ateista judaista alebo roduverec. Svoje bludy si trep v kostole tam patria. A to že všade pchate polonaheho umuceneho chlapa a príde vám to v pohode je naozaj na hrane,to máš pravdu. Prečo sa ja na to mám pozerať?

mizoko
28. okt 2024

@julca777 áno sme pohania a boli sme tu pred vami kresťanmi 😉 😜

mizoko
28. okt 2024

@julca777 môžem veriť že mlieko v uzavretej nádobe nie je skysnute ale či je to naozaj pravda zistím len tak,že si to overim a teda, že tu nádobu otvorím a reálne to mlieko ochutnám. Chápeme? Či stále nie? Na to, aby si mohla tvrdiť že je niečo pravda potrebuješ dôkaz. Ale ten ty nemáš.

julca777
28. okt 2024

@mizoko ja mam veľa dôkazov....

julca777
28. okt 2024

@mizoko len ty mi neveríš ani tie dôkazy

julca777
28. okt 2024

@mizoko boli a aj stále budete, ale však ja vám nehovorím, že musíte veriť... Na to prídete neskôr sami a neviem, či sa vám bude v pekle páčiť. Stále máte šancu sa obrátiť, ale ja nikoho nenútim, aj Boh vám dáva slobodní vôľu

julca777
28. okt 2024

@natalka13 nie, však sme v kresťanstve, žiadny šibnutý budhizmus ani hinduizmus. M a neviem na co ti mam odpovedať

julca777
28. okt 2024

@mizoko nehovor tak škaredo o Ježišovi Kristovi. On za nás zomrel, aj za teba... A máš pravdu, že neviem kto si, ale jednoznačne nie kresťan keď toto hovoríš a je to úplne jedno, lebo keď máš takéto vyjadrenia a neveríš v Ježiša tak je jedno, že aká si viera, lebo proste pokiaľ sa neobrátiš a neuveríš v Ježiša ideš do pekla... Navyše len kresťanstvo je jediná správna a pravá viera... Tomu ľudia tiež ťažko veria

julca777
28. okt 2024

@bessie12 hovorím pravdu, ktorá je na nekonečno percent pravdivá takže vyjadrujem pravdu, ktorú mi neveríte, lebo ste buď pohania alebo veríte v iné náboženstvo

natalka13
28. okt 2024

@julca7777
v skratke je Halloween oslava diabla - ako cim konkretne Haloween oslavuje diabla?

viestta
28. okt 2024

@natalka13 nedozvies sa, rovnako ako sa nedozvies ziadne dokazy, ktore ona ma. Keby mala, tak ich predlozi, neodkazuje nas citat nejakych mystikov s videniami. Keby jej islo o spasu nasich dusi, tak nam tie dokazy predlozi. Zatial sa len povysuje nad vsetkych ostatnych, pretoze ona je lepsia ako oni. Preco si namysla, ze je lepsia vie len ona sama. Pokora nic, laska k bliznemu nic, len povysenecstvo pycha a namyslenost o svojej vlastnej dokonalosti

sisska96
28. okt 2024

Je to debilita. Nepatrí do našej kultúry