Čo si myslíte o Halloweene?
Poďme teraz trošku na inú tému 🙂 Už hodnú chvíľu na nás odvšadiaľ vyskakujú povyrezávané tekvičky, ježibaby, strašidlá od výmyslu sveta a onedlho príde ten povestný Halloweensky deň. Čo si myslíte o Halloweene vy? Zvyknete si s detičkami vyrezávať tekvičky, vyzdobovať príbytky alebo sa dokonca prezliekať za príšerky?

@petulda333 bez psa lebo zvieratá nemajú dušu
@petulda333 ja sa tiež na ňu nehrám
@bessie12 to nema zmysel. Ona nie je krestanka. Je to hnusna fanaticka. Ja veriaca som ale toto co predvadza je extrem. Ach...
@petulda333 a takí sú najhorší a veľmi nebezpeční
@julca777 a kto to po ňom chcel? Bolo to jeho rozhodnutie. A prestaň mi pchať tie tvoje somariny o tom že pôjdem do pekla. Ty vieš prd o tom či som ateista judaista alebo roduverec. Svoje bludy si trep v kostole tam patria. A to že všade pchate polonaheho umuceneho chlapa a príde vám to v pohode je naozaj na hrane,to máš pravdu. Prečo sa ja na to mám pozerať?
@julca777 môžem veriť že mlieko v uzavretej nádobe nie je skysnute ale či je to naozaj pravda zistím len tak,že si to overim a teda, že tu nádobu otvorím a reálne to mlieko ochutnám. Chápeme? Či stále nie? Na to, aby si mohla tvrdiť že je niečo pravda potrebuješ dôkaz. Ale ten ty nemáš.
@mizoko nehovor tak škaredo o Ježišovi Kristovi. On za nás zomrel, aj za teba... A máš pravdu, že neviem kto si, ale jednoznačne nie kresťan keď toto hovoríš a je to úplne jedno, lebo keď máš takéto vyjadrenia a neveríš v Ježiša tak je jedno, že aká si viera, lebo proste pokiaľ sa neobrátiš a neuveríš v Ježiša ideš do pekla... Navyše len kresťanstvo je jediná správna a pravá viera... Tomu ľudia tiež ťažko veria
@natalka13 nedozvies sa, rovnako ako sa nedozvies ziadne dokazy, ktore ona ma. Keby mala, tak ich predlozi, neodkazuje nas citat nejakych mystikov s videniami. Keby jej islo o spasu nasich dusi, tak nam tie dokazy predlozi. Zatial sa len povysuje nad vsetkych ostatnych, pretoze ona je lepsia ako oni. Preco si namysla, ze je lepsia vie len ona sama. Pokora nic, laska k bliznemu nic, len povysenecstvo pycha a namyslenost o svojej vlastnej dokonalosti
Je to debilita. Nepatrí do našej kultúry

@bessie12 presne, nemáš čo obliekať psa