icon

SÚŤAŽ: Chceli by ste vyskúšať prípravky Linola?

simi_linola
28. okt 2016

Maminky, už máme za sebou 4 spoločné dni plné Linoly a predstavovania našich produktov 🙂 Zapáčil sa vám niektorý, či už z príspevkov alebo z recenzií mamičiek? Nemali ste ešte možnosť vyskúšať všetky Linola prípravky a chceli by ste? Povedzte mi o tom a jednej z vás pošlem krém na ruky Linola Hand 🙂
Všetky Linola produkty nájdete aj na našej stránke : https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

SÚŤAŽ: Chceli by ste vyskúšať prípravky Linola?
jabucko
29. okt 2016

Jo. Krem na ruky je u mna najspotrennejsia kozmetika. Kedze mam prave ruky s atopickou pokozkou

lulu2014
29. okt 2016

🙂 Dobrý deň. 🙂
Priznám sa kozmetiku Linola vôbec nepoznám a ani som neskúšala. Ale keďže hlavne v tomto chladnom počasí mám stále suché, draplavé ruky, stále krémujem momentálne z avonu - /už som vyskúšala kadečo/. Aj mladšia dcéra trpí suchou pokožkou....tak skúsim pozrieť aj na" tento smer ". Niektoré mamičky tu píšu že sú spokojné.....tak by som to mohla vyskúšať aj ja.
Ak sa môžem spýtať, ktorý by bol dobrý?! - taký čo sa rýchlo vstrebe--nemám rada cez deň mastné ruky...ďakujem za radu. 😉
Prajem všetkým pekný víkend. 😅

2231987
29. okt 2016

Dobrý den, o znacke LINOLA počujem prvý krát. Zatial sme ešte nič neskusili. Rada by som nieco vyskusala z tejto značky.

joja55
29. okt 2016

Tuto znacku som esye nikde nevidela a ani som o nej nic nepocula. Bolo by fajn ju vyskusat

kapurka270
29. okt 2016

So znackou Linola som sa stretla az tu na modrom koniku,prispevky su zaujimave a myslim,ze kazda mamina by sa aj malej vyhre potesila a vyskusala na vlastnej pokozke alebo pokozke svojho dietatka vase vyrobky. A kedze maminy radi diskutuju,radia jedna druhej,tak dobry chyr o vasej kozmetike sa dostane daleko a dopyt po vasich vyrobkoch vzrastie.Na zaver mala basnicka:
LINOLA je dobra kupa,
na kvalitu nie je skupa,
LINOLU pouzivam kazdy den,
jej vyrobky su ako sen.
LINOLA je ako kamarat,
kazdy ju ma rad.

janetinka
29. okt 2016

Ked mala dcerka ekzem, kozna lekarka nam kazala kremovat Linolou, velmi sme si ju oblubili.

jajkakk
29. okt 2016

Zatiaľ sme vyskúšali len Linola šampón, s ktorým sme veľmi spokojní 🙂 samozrejme by sme radi vyskúšali aj ďalšie produkty 🙂

babucika
29. okt 2016

ak by syn nepotrebola specialnu starostlivost o linole sa ani nedozviem. vonia mi velmi tato kozmetika, rada by som vyskusala aj ine produkty.

katkaform
29. okt 2016

ja uz som pisala, ze krem na ruky by bol pre mna vykupenim z mojho utrpenia....ak by aj primarne hned zaposobil akutne, ja bez nakremovanych ruk zime von ani vyjst nemozem, takze isto by sa u mna uzivil ;) v kalebke je to must have

sluchatka
29. okt 2016

Ja by som urcite chcela vyskusat a aj vyskusam - sampon a krem na ruky, kedze mam velmi suchu pokozku. Synovi davam do kupela olbad a pouzivame telove mlieko.

martina374
29. okt 2016

Nepoznám veľmi túto značku, dozvedela som sa o nej až tu na koníkovi. Krém na ruky by sa veru zišiel nakoľko pri deťoch treba vždy niečo popratať, poumývať, poutierať s mokrým a medzitým si ani nestihnem nakrémovať ruky lebo už treba zas plienku vymeniť a znova umyť ruky 🙂 Takže na moje suché ruky by sa zišiel 🙂

menoruze
29. okt 2016

ANO!!!, velmi by sme chceli vyskusat! Pre nasho ocka, ktory momentalne zapasi s atopickym exemom doma na marodke (teraz neviem, ci dat smejka, ci placka , ta teda : 🙂

majah212
29. okt 2016

znacku poznam len z tejto stranky, nemam priamu skusenost, ale ako som pisala urcite vyskusam minimalne sampon 🙂 kremy na ruky skusam vsetky od vymyslu sveta a vzdy skoncia na policke v kupelni nevyuzite...

simi_linola
autor
29. okt 2016

@lulu2014 na ruky je vhodný práve tento krém na suchú, hrubú a popraskanú pokožku rúk Linola Hand https://i.modrykonik.sk/linola_hand 🙂 Vďaka tomu, že neobsahuje ureu nedráždi citlivú pokožku 🙂 Rýchlo sa vstrebáva a nenecháva lepivý film 🙂

simi_linola
autor
29. okt 2016

@barborituska dobrý deň 🙂 áno, všetky prípravky Linola sú vhodné už od narodenia 🙂 V Čechách sa dokonca bežne používajú v pôrodniciach a aj na oddeleniach pre predčasniatka, keďže majú naozaj veľmi citlivé zloženie 🙂 Ak budete mať akúkoľvek otázku, budem rada ak napíšete 🙂 Všetko dobré prajem 🙂

karolin2
30. okt 2016

Ahoj Simonka, veľmi, veľmi túžim vyskúšať shower gel, z tvojich recenzií na mňa pôsobí veľmi pozitívne.

leho29
30. okt 2016

Ahojte. Znacku vobec nepoznam. Len teraz , co som si citala prispevky. Kedze sama mam suchu pokozku, dvojicky trpia exemami - stoji za uvazenie , a skusime si nieco kupit. Dakujeme za toto forum. Dozvedeli sme sa o niecom novom a mame moznost vyskusta. Krasny den vsetkym .

pooppy142
30. okt 2016

Ahoj 🙂 ja mám skúsenosť len s Linola fett olbad a Linola fett🙂 používa to môj syn , sú to veľmi dobré výrobky. Radi by sme vyskúšali aj iné, potešili by moc😊 ďakujeme😆

dusidu
30. okt 2016

Ahoj, veľmi radi by sme ich vyskúšali, keďže dcérka má tiež atopický ekzém hlavne na ručičkách a pod kolienkami. Pekný deň 🙂

zoizoi
30. okt 2016

Ahoj Simi 😊 ja som Linolu spoznala vďaka tebe, ako ambasádorke pre túto značku. Musím priznať, že kozmetiku som ešte nevyskúšala, ale chystám sa kúpiť práve krém na ruky Linola, pretože v chladnejšom počasí mám problém so suchou pokožkou a zatiaľ som nenašla ten pravý krém. 👐😊 peknú nedeľu

evelinka4
30. okt 2016

Ano chcela by som vyskusat nepoznam tuto kozmetiku 🙂

ciernym
30. okt 2016

Rada by som vyskusala,zima je kruta na tvar a ruky...Dobry krem na ruky je na nezaplatenie.

pegy4
30. okt 2016

Krém na ruky je neodmysliteľnou časťou celého dňa počas zimných dni ...vašu prezentovanú značku vobec nepoznám , ale este som o nej dokonca ani nepocula .,cely tyzden vas sledujem , čítam.urcite vyskusam 🙂))

anka2103
30. okt 2016

Prave krem je to co by som velmi rada vyskusala pre manzela. Este som nemala moznost a toto by bol super tip

marrie4
30. okt 2016

Ahoj Simi, v prvom rade vsetko najlepsie k meninam prajem 🙂 Tvoja vyzva ma potesila, mam totiz velky problem s alergiou na chlad a v tomto case sa uz hlasi v plnej sile. Prejavuje sa extremne suchymi rukami a hankami praskajucimi az do krvi. Je to velmi neprijemne. Napriek tomu, ze som skusala vsetko mozne, jedine co mi po porade s koznym lekarom pomahalo boli kortikoidne masti a tie, kedze kojim, pouzivat nechcem... Moj syn je prvorady. Z volne dostupnych kremov na ruky mi pomaha iba Neutrogena Intensiv, no ta nie je bezne k dostaniu v obchodoch (je to taka malinka masticka vyzera podobne ako ruz na pery) a vypouzivam jednu tyzdenne... Poskusala som toho uz strasne vela, aby som nahradila Neutrogenu niecim inym ucinnym ale zatial bezuspesne. A musim sa dobrovolne priznat, ze po Linole som este nesiahla. Je teda cas to napravit aj s tvojou pomocou. Velmi sa potesim ak ma vyberies a budem moct prispiet recenziou kludne aj vo foto forme "pred" a "po" ako Linola pomohla a snad s mojim prikladom pomoze aj inym mamickam...

katkanr
30. okt 2016

Aj ja patrím k maminkám,ktoré sa dozvedeli o Linole len tento týždeň.Myslím,že DNI
S LINOLA splnili svoj účel 👍 určite sa pridám k novým používateľom/kám 😉
Hneď ako sa mi minie krém na ruky ,pôjdem si kúpiť ( ak by som ho nevyhrala) 😜 LINOLA Fett,alebo LINOLA krém na ruky na základe kladných recenzií od mamičiek z fora. ☺

Simi ďakujem 🌷za zaujímavé info o značke.

bonitka7
30. okt 2016

Ja by som velmi rada vyskusala kozmetiku Linola. Este som zatial nekupovala a v obchodoch ani nevidela dane vyrobky 😯.

anti13
30. okt 2016

Chcela, kto by nechcel, ruky si natieram tisíckrát denne....využila by som

ivus5
30. okt 2016

moje suché ručičky by mi určite boli vďačné za niečo nové, čo by im pomohlo aby neboli také suché, popraskané a boľavé, možno by mi Linola krém pomohol na tie moje praskliny

lulu2014
30. okt 2016

@simi_linola ďakujem pekne za info....vyskúšam 😉