SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt sa vám v boji s atopickým ekzémom osvedčil najviac?
Dobré ráno prajem 🙂 Je tu nový deň a ja mám pre vás novú súťaž 🙂 Maminky, podeľte sa so mnou o to, ktorý produkt alebo produkty z rady Linola ste používali a ktoré boli u vás v boji s atopickým ekzémom najúspešnejšie.
Jednej z vás pošlem skvelý krém ruky Linola Hand.
Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

Pouzivali sme linola fett krem aj olbad. Dcerka ma od narodenia suchsiu pokozku. Boli sme spokojny.
ešte žiadny keďže som o tejto značke nepočula ale niečo vyskúšam na suchú pokožku
Nemali sme ešte možnost vyskúšat Linola produkty,ale urcite tak v najblizsej dobe urobime.Manzel pouziva modru indulonu,ale na jeho extemne suchu pokozku asi uz nic nezaberie a syncek ma atopicky ekzem a on pouziva zarabane maste.
Linola Fett Ölbad , maximálna spokojnosť 🙂
My poživame zatial len linola šampón, ale ked tu tak písšete musím skusit toho viac od linoly 🙂
Fiha, tak Vasu znacku teda vobec nepoznam a v lekarni mi ani neponukli. Pouzivali sme atopic krem a moc nezabral. Mala ma ekzem aktualne aj vo vlaskoch, dost ju to svrbi. Musim pozriet ci nemate nieco na vlasky. Kedze je mala alergicka na mlieko, musi to byt uplne bezmliecne.
Určite Linola fett olbad a krém Linola fett😉 sú super, vďaka koznej lekárke , ktorá nám ich predpísala som sa s touto značkou zoznámila a som jej verná naďalej 😊
zial zatial este ziadny, uz mame objednaný linola fett, dufam že zaberie 😒
Pre nás jednotkou je Linola Fett Olbad! Pomohol malému po prvom kúpaní, ihneď cítil úľavu.
Dobrý deň, ešte som nemala možnosť vyskúšať túto značku, ale ako čítam prispevky, budem musieť ju vyskúšať. 🙂 I mne by sa hodil nejaký Váš výrobok, pretože mám problémy s výražkami. Prajem pekný deň. 🙂
Obe deti sú atopici a obávam sa že aj tretie dieťa bude mať tento v dnešnej dobe rozšírený kožný problém. My premastujeme s Linolu Fett. Iné produkty som neskúšala lebo sa bojím kúpiť naslepo...
Ahoj, u nas bol ten TOP produkt "pomocnik" Linola Fett 🙂
My máme zatiaľ LINOLA olej do kúpeľa, má príjemnú jemnú vôňu a najmä nevysušuje pokožku dcérke, necháva ju jemnú...takže sme vďační našej kožnej lekárke, že nám ho predpísala 🙂
Ako si citam skusenosti maminiek , urcite by sme chceli vyskusat Linola Fett, a prisadu do kupela. Zaujimalo by ma, ktore produkty z radu Linola su na predpis, a ktore sa volne predavaju.
linola fett je naj super. to mame odskusane a pouzivame hlavne pre dcerku. ma necele dva roky. 🙂
jednoznacne linola fett olbad...uplne super pre deticky moje a aj pre mna....no a ten krem na ruky sice nepoznam, neskusala som este ale keby mi vedel poradit s tym mojim nechutnym ekzemom ktory mam na dlani....tak by to bolo pre mna vykupenie. mam male babo, cize stale mokre ruky a ekzem je strasny :( praska mi ta koza na dlani aj koncekoch prstov a nic co by som mohla (kvoli kojeniu) mi nezabera....
jednoznacne linola fett olbad
Určite Linola fett olbad😊
jednoznačne Linola fett 🙂 dcérkam veľmi pomohol a stále pomáha 🙂
Ďakujem vám z celého srdca za všetky vaši príspevky, otázky a lajky 🙂 Som veľmi rada, že som tu uplynulý týždeň mohla stráviť v takejto príjemnej spoločnosti a dovoľte mi zablahoželať @vonava007 k výhre krému na ruky Linola Hand 🙂 Poprosím ťa o správu s tvojou adresou a telefónnym číslom 🙂
Ešte raz vám ďakujem a srdečne vás pozývam do našej skupiny, kde s Linolou a kopou súťaží pokračujeme aj naďalej https://www.modrykonik.sk/group/7305/

Tak skusali sme linolu pri kupani, a je superna, ale cloveka tu tak navnadite ze chce skusat dalej aj ine 😀