icon

Ako často jedia vaše deti jogurty?

daniela_malygazda
Moderátor
8. feb 2020

Kočky, ako často dávate vašim deťom jogurty? Jedia ich pravidelne? My sme mali obdobie, keď dcéra jogurty odmietala a mohla som robiť čokoľvek, aj tak ich nezjedla.
Odborníci tvrdia, že by sme našim ratolestiam mali dopriať jogurt každý deň, lebo je zdrojom vápnika, probiotík, bielkovín... Len im musíte vybrať ten správny.
Naše Ňuňu smotanový jogurt s ovocným pyré zreje v skle, a preto si zachováva všetky vitamíny a dokonca má aj bifidobaktérie BB-12®. Proste dobrota pre detské brušká. 👍

Ako často jedia vaše deti jogurty?
Strana
z3
janka.tom
9. feb 2020

@daniela_malygazda syn každý deň, dcére až tak nechutia, ale tak 3- 4 x za týždeň si dá aj ona

luchajda
9. feb 2020

Kazdy den 😂 my sme jogurtova familia

maruskaw
9. feb 2020

@daniela_malygazda Ahoj.☺ U nas deticky miluju jogurty, aj vselijake ine mliecne dobroty. Niekedy im jest jogurt 1x denne nestaci.😊

scila
9. feb 2020

@daniela_malygazda priznám sa, že mám fľaše doma, este som ich nevrátila - neni ich vela, keďže jogurty kupujem hlavne slovenské - dávno som sa do Rakúsku nedostala, ale predpokladám, že asi do automatu. Sesternica mi to mala zistiť, ale vždy na to zabudne, lebo oni do tých fliaš zavárajú, nevracajú ich.

barbora237
11. feb 2020

@daniela_malygazda My papame denne bud kupime alebo si ich vyrobime z mlieka alebo tvarohu mnamka.

Strana
z3