Súťaž o mesačnú zásobu Ňuňu
Pondelky sú celkovo náročné, pre mnohé z nás, preto si ho vylepšíme. 😉 Máte šancu vyhrať 32 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré od mliečnej manufaktúry Malý gazda. Spojili sme v ňom samé zdraviu prospešné dobroty ako smotanu, ovocné pyré s 60 % ovocia a bifidobaktérie, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu a trávenie. Proste je to mňamka pre malých, ale už aj veľkí neodolali. 🙂
Stačí, ak napíšete, koľko príchutí má Ňuňu. Odpoveď nájdete na našej stránke https://www.malygazda.com/ 🙂
Súťaž trvá do štvrtka. 🙏

@daniela_malygazda 5 ochutených (broskyňa, jahoda, banán, jablko, hruška) + 2 biele (klasický biely, bezlaktozový) 😘
5 ochutených a 2 biele 👍
2 biele a 5 ochutenych ovocných
5 prichuti, 2 biele
@daniela_malygazda
@daniela_malygazda Ňuňu má 5 ovocných príchutí,všetky vyzerajú lákavo
5 ovocnych ochutenych, jeden biely bezlaktozovy a jeden cisty biely
5 ochutených - broskyňové, jahodové, banánové, jablkové, hruškové 😍
@daniela_malygazda Nunu ma 5 ovocnych a 2 biele prichute (z toho 1 bezlaktozovy) 🙂
5 ovocnych ochutenych a 2 biele neochutene 😊
2 biele a 5 ovocných ochutených
@daniela_malygazda 5 ovocnych prichuti, 2 biele
@daniela_malygazda 5 ochutenych a 2 biele
@daniela_malygazda 5 prichuti
@daniela_malygazda 5 ovocných príchutí, 2 biele
@daniela_malygazda Dobrý deň, Ňuňu má 5 ovocných príchutí (broskyňa, jahoda, banán, jablko a hruška) 1 bezlaktozovy a 1 biely. Len tak pre zasmiatie. Keď som ešte dojčila syna a začínal rozprávať, tak medzi jej ho prvé slová patrilo ňuňu. Až časom som zistila, že takto si on vlastne pýta mliečko a pomenoval si takto svoj "zdroj😂". Zrovna dnes má 5 rôčkov a slovíčko ňuňu používa stále, proste to už tak nejako k nemu parí. Inak pravidelne sa chváli, že meno týmto jogurtom vymyslel práve on. Takže som rada, že ste radu jogurtov pomenovali zrovna takto. Ďakujeme 😘
5 prichuti, jeden bezlaktozovy, jeden klasicky biely 🍏🍼
Dva biele (obyc a bezlaktozovy) a 5 ovocnych prichuti 🙂 mnam 😍
@daniela_malygazda 5 ovocnych+ 2biele
5 ochutenych a 2 neochutene
2 biele a 5 ochutených 🍐🍌🍓🍎🍑
5 ovocných príchutí a 2 biele čisté 👍😉
5 ovocných príchutí,1 biely a 1 bezlaktózový jogurt
5 ochutených a 2 biele
Príchuti je 5 + 2 druhy sú neochutené smotanové: klasický a bez laktózy
Ňuňu má 5 ovocných príchutí - broskyňová, jahodová, banánová, jablková, hruškova a 1 smotanový, bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt
2 neochutene a 5 ovocnych prichuti.🙂
5 ovocnych prichuti
Ňuňu smotanový jogurt s broskyňovým pyré 115g
Ňuňu smotanový jogurt s jahodovým pyré 115g
Ňuňu smotanový jogurt s banánovým pyré 115g
Ňuňu smotanový jogurt s jablkovým pyré 115 g
Ňuňu smotanový jogurt s hruškovým pyré 115 g
A dva biele smotanove
Ňuňu smotanový jogurt bezlaktózový 115 g
Ňuňu smotanový jogurt biely 115 g
Nunu ma 5 prichuti 🙂

Ňuňu má 5 ovocných príchutí (jahodové, hruškové, jablkové, banánové, broskyňové pyré)
A 2 smotanové sú bez príchutí