Súťaž o mesačnú zásobu Ňuňu
Pondelky sú celkovo náročné, pre mnohé z nás, preto si ho vylepšíme. 😉 Máte šancu vyhrať 32 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré od mliečnej manufaktúry Malý gazda. Spojili sme v ňom samé zdraviu prospešné dobroty ako smotanu, ovocné pyré s 60 % ovocia a bifidobaktérie, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu a trávenie. Proste je to mňamka pre malých, ale už aj veľkí neodolali. 🙂
Stačí, ak napíšete, koľko príchutí má Ňuňu. Odpoveď nájdete na našej stránke https://www.malygazda.com/ 🙂
Súťaž trvá do štvrtka. 🙏

@daniela_malygazda 5 ochutene a 1 cisty
Jablko🍏, hruška🍐, banán🍌, jahoda🍓 broskyňa🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
5 ovocných príchutí a 2 biele
@daniela_malygazda príchute sú: 5 ochutenych a dva ciste
Náš najstarší mal ako bábätko prezývku Ňuňu 🙂 Netušila som, že existujú jogurty s takým názvom. Našla som 5 ovocných príchutí a 2 druhy bieleho jogurtu.
5 prichuti
@daniela_malygazda Nunu ma 7 prichuti a to 5 ovocnych, 1 biely a 1 bezlaktozovy
@daniela_malygazda 5 s prichutami a 2 ciste. 🙂
5 ovocných a 2 biele jogurtiky😍👌
7 druhov z toho 5 ochutených a 2 neochutené
5 ochutenych a 2 ciste 😊
Príchutí má Ňuňu 5 a 2 ňuňu druhy sú neochutené
2 čisté (biely a biely bezlaktózový) a 5 ovocných príchutí
Jablko🍏, hruška🍐, banán🍌, jahoda🍓 broskyňa🍑 a ešte biely a bezlaktózový jogurt. 🙂
@daniela_malygazda ak dobre pocitam (je pravda, ze matika mi nikdy nijak extra nesla😂), tak som nasla 5 mnamkovych prichuti. 😉 dufam, ze coskoro vdaka ankete bude aj ta siesta.😊 kazdopadne, vsetky milujeme.🥰🤤
Dve biele (jeden z nich je bezlaktozový) a päť s ovocnou príchuťou 🙂
@daniela_malygazda našla som na stránke 5 príchutí a 2 čisté biele (smotana, bezlaktozový)
5 ovocných prichuti a k tomu biely a bezlaktozovy
Dva sú bez príchute a päť je ochutených
5 ňuňu príchutí 😋
2 biele jogurty -smotanovy a bezlaktozový a 5 jogurtov s ovocnou príchuťov 😋
5 ovocných príchutí a 2 biele
@daniela_malygazda 2 biele a 5 ochutenych. Inak veľmi dobre príchute.👍😘
Ňuňu (nielen) pre detičky má 5 ovocných príchutí - broskyňový , jahodový , banánový , jablkový, hruškový a 1 smotanový bezlaktózový pre tých čo majú intoleranciu a 1 klasický smotanový biely jogurt 🥡
Sú to 5 ochutené a 2 neochutené.
Päť príchutí a dve čisté
5 ochutenych a 2 bez príchute 😉
5ovocnych s 2biele🍀

Jablko🍏, hruška🍐, banán🍌, jahoda🍓 broskyňa🍑 pyré, biely a bezlaktózový.