Súťaž o mesačnú zásobu Ňuňu
Pondelky sú celkovo náročné, pre mnohé z nás, preto si ho vylepšíme. 😉 Máte šancu vyhrať 32 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré od mliečnej manufaktúry Malý gazda. Spojili sme v ňom samé zdraviu prospešné dobroty ako smotanu, ovocné pyré s 60 % ovocia a bifidobaktérie, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu a trávenie. Proste je to mňamka pre malých, ale už aj veľkí neodolali. 🙂
Stačí, ak napíšete, koľko príchutí má Ňuňu. Odpoveď nájdete na našej stránke https://www.malygazda.com/ 🙂
Súťaž trvá do štvrtka. 🙏

2 biele a 5 ovocných ochutených
Ňuňu má 5 🍑🍐🍎🍓🍌ovocných príchutí 🍑🍐🍎🍌🍓 1 smotanový, bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt🍀🍀🍀
5 príchutí
5 ovocných 🍑🍓🍎🍌🍐 2 biele 😊
@daniela_malygazda má 5 ovocných príchutí a 2 biele bez príchute.
5 ovocných a 2 neochutené biele ❤️🍀
5 ovocných (jahoda, banan, hruska,jablko, broskyna) a 2 biele (bez prichute)
5 s príchuťou a 2 čisté biele
@daniela_malygazda Fu, už nebudú ovčie? Hej, bola to taká iná chuť, myslela som že kozi... Kraj máme blízko, takže tam ho viem zohnať. Kuknem potom aj Ňuňu či majú
5 ochutenych, 1 smotanovy a 1 bezlaktozovy
5 ovocných príchutí a dva neochutene biele👍
jahoda,broskyňa,banan,jablko,hruška,bezlaktozovy a biely...takže 5 ovocných+2biele
5 s príchuťou a dva biele
5 ovocnych Ňuňu ,broskynovy🍑,jahodový 🍓,bananovy🍌,jablkovy🍏,hruskovy🍐1smotanový bezlaktozovy jogurt, 1smotanovy biely jogurt, syncek spapa jogurt a mamina vyuzije skleneny poharik na svietnik❤️
@daniela_malygazda 7ks - 5 s príchuťami a 2 biele 🙂
@daniela_malygazda tak našla som to.. 5 príchute a jeden biely a druhy bez laktózy 😁
5 ovocnych a 2 biele 🙂
2 biele a 5 ovocnych druhov
Ňuňu má 5 ovocných príchutí a 2 druhy bieleho jogurtu. Jeden bezlaktozový a jeden klasický.
Ňuňu má 5 ovocných príchutí - broskyňa, jahoda, banán, jablko, hruška - pyré
+ 1 smotanový - bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt = ) 🍀
Ňuňu má 5 ovocných príchutí - broskyňové, jahodové, banánové, jablkové, hruškové pyré a 1 smotanový, bezlaktózový jogurt biely a smotanový biely jogurt🙂
Ešte som sa s týmto jogurtom u nás nestretla, veľmi rada by som ochutnala.
Päť ovocných príchutí a dva biele 🙂
Hruška,jablko,jahoda,broskyňa,banan,bezlaktozovy a biely..tak 5 ovocných+2biele ma 7 prichuti
7 ,5 ochutenych a dva biele
5 ochutených, 1 biely, 1 biely bezlaktózový
5 príchutí 🙂🍀
Hruška,jablko,jahoda,broskyňa,banán, bezlaktozovy a biely klasický, sú neskutočné a veľmi nám chutia.
5 ovocných a 2 biele
6 príchutí, ak prirátame aj bezlaktozovu verziu, tak 7. Naš jogurtožrut by sa veľmi potešil...

5 ovocnych prichuti