SÚŤAŽ: Vyhraj 18 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré
Už viete, že Ňuňu smotanový jogurt obsahuje jednu dôležitú zložku a tou je ovocné pyré, v ktorom je 60 % ovocia a je ľahko stráviteľné aj pre malé detičky. Preto sa táto súťaž bude týkať ovocného pyré.
Mňa by zaujímalo, či si pripravujete ovocné pyré doma alebo ho kupujete. Prípadne či pri varení používate aj cukor alebo ste zásadne proti nemu a kľudne pridajte aj recept.
Zajtra vyberiem jednu z Vás, ktorej doručíme 18 ks Ňuňu.

@daniela_malygazda Ja robím doma hlavne jablkové a nedávam cukor. Jabĺčka sú sladké, takže tam vôbec nechýba. 😉 Len ich jednoducho nakrájam, podusím, rozmixujem a naplním poháre. Keď máme hrušky, robím aj jablkovohruškové taktiež bez cukru.
Ked som sa stala mamou, zacalo mi zaležať, čo dam detom na tanier. Veru vsetko som začala robiť zdravo a hlavne s láskou. Samozrejme, ze aj presnidavky aj ovocné pyré na okamzitu konzumaciu. Priznám sa, ze cukor som pridavala naozaj len vynimocne, ked bolo kyslejsie ovocie. Všetko vzdy chutilo🙂
Ja pyré nerobievam,ale babka robí z bio jabĺčko,s norm. Cukrom. Malému ale viac chutia kupované pyré,snažíme sa kvalitnejšie pyré kupovat
@dracikdrahosko *škodliviny
Dostala som na narodeniny mixér na smoothie, tak momentálne na tom frcime všetci, pridávam niekedy med alebo banán na osladenie, cukor nie. A prednedávnom som objavila vaše výrobky, sú bozskeee, aj tie tvarohové, úplne deťom vyjedam ja, tak jeden po druhom z chladničky, aj keď do zásoby nakupim🙂))
@raduska458 jablkovo - hrušková je moja najobľúbenejšia 🥰
@durisinova hahahá to sa mi páči, keď si sa priznala priznám sa aj ja. Robím to tak isto 😉
@daniela_malygazda pyre u nas robia babky, ja si vzdy radsej pripravim malej z čerstvého, prevareneho ovocia s piškótami. Ale babinine, bez cukru lubime velmi 🙂
Väčšinou robím doma a cukor dávam len minimálne 🙂
Robievame pyré aj doma - jablkové a broskynkové ❤️ väčšinou cukor netreba pridávať-keď tak trstinového trošku. Nemám ale problém ani v obchode kúpiť-jablkovomalinové je mňamkové 🥰
U nás sa robí jahodové a jablkové pyré.
Bez cukru, robievam
Pridávame do jogurtu a jablkové s piškótami papame.
Ja robím broskyňové pyre, moja mama jablkové a svokra hruškové. Podelili sme si to. A veľmi rada by som vyskúšala vaše Ňuňu smotanové pre dcérku, ktorá má Downov syndrom.
@daniela_malygazda ja pyré "objednávam" od babičky,je skvelé..s kupovanym sa nedá porovnať
my kupujeme
@daniela_malygazda
Aj robievam aj kupujem, sladim v závislosti od toho ako je sladké ovocie, niekedy vôbec inokedy viac 😉
Máme v záhrade super sladké jablká ktoré sa boria fakt dobrý základ ku každému ovocie a cukor už netreba.
Ked sa syn narodil robievala som casto, najviac jablko, broskyna, hruska. Co bolo po ruke , cukor som nepouzivala. Za chvilku ma caka opat repete, kedze onedlho sa mi narodi dcerka. ❤
Keďže bývame na dedinke, v dome s veľkým dvorom. U nás núdza o ovocie nie je. Ovocné pyré pripravujem doma z jablk a hrušiek najčastejšie (alebo jahody,marhule) . Cukor nezvyknem pridávať, sladim našim domacim medom. Je pravda že občas dcérke ovocné pyré kúpia starý rodičia. 🥰👍
Keď boli deti malé, tak im pyré robila babka a teta 😍 z toho, čo sa im urodilo v záhrade.
Väčšinou to bolo jablkové jahodové marhulove. Teraz si doma robíme smoothie.
A k jogurtom, tie jeme denne aspoň jeden. V chladničke stále musí nejaký byť.
My robievam pyré doma, pre varené jabĺčka rozmixujem, dám do nich za robený zlatý klas(postup podľa návodu len miesto mlieka ide voda) pyré je super jemnúčke potom nechám povariť, cukor podľa sladkosti jabĺčko, a dám horúce do pohárov a sterilizujeme. Mnamka
Ja robím doma, ale aj kupujem. Cukor dávam podľa toho, či je ovocie veľmi sladké, alebo menej. Ale veľa cukru nedávam 😊
@daniela_malygazda pyre robim zassdne doma z domaceho ovocia
Vyberam sladke odrody jablk a hrusiek takze cukor nie je ani potrebny 😊
ahoj my robime teraz ked neni sezona letneho ovocia tak iba z jablka iba podusime potlacime vidlickou a tsk papaju jablkove pyre bez cukru
pyré si zvykneme doma robiť sami. staršia dcérka (2,5 roka) mi už rada v kuchyni pomáha a mieša, čo jej sily stačia. cukor nepridávame. snažíme sa narobiť si čo najviac do zásoby, kým je ovocie najsladšie. keď je menej sladké, pridáme banán, hrušku alebo zrelé mango.keď sa zásoba minie, tak aj dokúpime. ale tam tiež vždy uprednostním to bez cukru. detičky sú ešte malé, sladišov si v živote užijú až až. a my smužom sme radi, že nás má čo motivovať k zdravšiemu životu 🙂
Áno, zvyknem robievat domáce pyré. Mame vlastne jablká aj jahody 🙂 ale nebránim sa ani kupovanym. Taktiež mi nevadí ani trocha cukru 🙂
Ja pyré nerobievam ale moja svokra áno a vždy dostanem zásoby od nej 😉 ale keď budem mať dostatok svojho ovocia zo záhrady určite budem robiť pyré aj ja 😉
Keď bola dcéra mal t a k som robievala doma a bez cukru. Veľmi jej nechutilo a tak sme postupne prešli na tie z obchodu.
Ovocne pyre robim casto, nakolko dcera v inej forme ovocie odmieta ☹ cukor nepridavam, obcas pridam pudingovy prasok. Najlepsia kombinacia pre starsie deti je slivkove pyre, kakaovy prasok a kusky kvalitnej cokolady 💓
Pri dome mame jablon, takze robievame jablckove pyre bez cukru, lebo je to taka dost sladka odroda. Kupovane sme este nemali a radi by sme ochutnali aj tie vaše 😉😊.

My kupujeme. V sezóne robievame domáce 🙂 Nakrájam jabĺčka a pri tepelnej úprave podlievam trochou vody. Nakoniec dochutím škoricovým cukrom alebo medom. Výber je všakovaký - domáce hruškové, jahodové, slivkové a mrkvovo-jablkové 🙂