icon

SÚŤAŽ: Získajte zadarmo balíček Nutrimama Profutura! 🙂

miriam_nutrilon
2. feb 2016

Každá mamička ten kolotoč veľmi dôverne pozná - nadojčiť bábätko, prebaliť, vyprať, vyžehliť, uvariť, ... Skrátka, je to frmol  Ale o to krajšie sú tie chvíle, keď Vaše bábätko odpočíva. Pošlite nám, ako si tieto chvíle odpočinku s Vašim bábätkom užívate! 10 najoriginálnejších fotografií odmení odborná porota balíčkom Nutrimama Profutura (mliečny nápoj a cereálne tyčinky). Súťaž trvá do 5. 2. 2016 (do polnoci), mená výhercov budú zverejnené do 5 pracovných dní od ukončenia súťaže na našom blogu. Jediné, čo stačí urobiť je vložiť fotku do súťažného fóra Nutrimama Profutura. Tešíme sa na Vaše fotky 🙂

SÚŤAŽ: Získajte zadarmo balíček Nutrimama Profutura! 🙂
erika630
2. feb 2016

chystame sa spinkat 🙂

susilky
2. feb 2016

🙂

cmulinko
2. feb 2016

nakolko mam 4 deti,tak pokojne chvilky okrem noci,ked vsetci spia ani moc nepoznam.Je velmi zriedkave ak sa nejaka spacia spolocna momentka podari...ale stane sa.Zazraky sa deju 😀 Mam len jedinu fotku,kde som tento krasny moment zachytila...vtedy som mala este len 3 deti,tak stvrte pridavam ako bonus v klokanke 😀 a k tomu dve zabavne,kde moja dcera je zivy priklad na to,ze ak je clovek naozaj unaveny,tak nezalezi ani na mieste ani na polohe...ked musis,tak musis 😀

simusska
2. feb 2016
ivkah131
2. feb 2016

Pohodlie nadovšetko 🙂

alienka000
2. feb 2016

My si tieto chvíle užívame neskutočne aj s tatkom 😀 Teda mama fotí a tato spí 🙂

nelinka158
2. feb 2016

My lenosime takto všade a vždy ked sa da 🙂

lennulik1
2. feb 2016

z vyletu - unava z tury - na 1.foto ma miesto ciapky kratasky (zmokli sme) 😀

vequi
2. feb 2016

Naše měsíční Nikolka odpočívá s tatínkem 🙂

beatkab25
3. feb 2016
erika630
3. feb 2016

ked spinkam tak maminka oddychuje a fotí ma 🙂

darling82
3. feb 2016

My spinkame tak to 🙂

simusska
3. feb 2016
zuzka1803
3. feb 2016

Takto oddychuje naša motorová myš Natálka, často uťahá aj rodičov /viď ocko/.

lalai
3. feb 2016

Takto oddychujeme my 🙂 Niekedy cakam ako na zazrak kedy pride cas spanku 😀 😀 ale to hadam pozna kazda mamina 🙂

dadka_bb
3. feb 2016

U nas oddychuje vzdy ten ktory by nemal 🙂 ved to poznate -kto koho vacsinou skor uspi 🙂 🙂

natalia1985
3. feb 2016
ivkah131
3. feb 2016

ked unava zvitazi 🙂

three
3. feb 2016

cakamena Jeziska 🙂

catherine2014
3. feb 2016
ifrit
3. feb 2016

Tak ja musím svoju pozornosť deliť medzi dve bábätká - jedno dvojnohé a jedno štvornohé...občas sa stane, že zaspia naraz - vtedy mám Vianoce a možem si na 20 min vyložiť nohy...🙂 Inak dcérka mi dlho zaspávala na hrudi, pri srdci, až mi ju moja mama raz zobrala a dala do postieľky. Ona tam bez protestov zaspala, ale mne sa s tým pocitom ťažko lúčilo, že už je zas o niečo samostatnejšia a rastie. 🙂

marecek1
3. feb 2016

Keď bola dcérka ešte maličká, bola pre mňa úžasným relaxom/oddychom každá spoločná prechádzka v kočíku - čerstvý vzduch robil hotové "zázraky" s oboma - ona krásne vyspinkaná, ja "vyvetraná" hlava, mohla som rozmýšľať nad všetkým možným i nemožným... niekedy to bola hodinka, niekedy dve... také naše krásne chvíľky 😉

katka2602
3. feb 2016
koka3
3. feb 2016
macko35
3. feb 2016

moje deti oddychujú takto

wewerkatka
3. feb 2016
zdenda1210
3. feb 2016
katus1406
4. feb 2016
muybridge
4. feb 2016

Nášmu Oskarovi sa najlepšie spí na mame, ale keď sa nedá je dobrý aj gauč so štvornohým kamošom... 😉