SÚŤAŽ: Získajte zadarmo balíček Nutrimama Profutura! 🙂
Každá mamička ten kolotoč veľmi dôverne pozná - nadojčiť bábätko, prebaliť, vyprať, vyžehliť, uvariť, ... Skrátka, je to frmol Ale o to krajšie sú tie chvíle, keď Vaše bábätko odpočíva. Pošlite nám, ako si tieto chvíle odpočinku s Vašim bábätkom užívate! 10 najoriginálnejších fotografií odmení odborná porota balíčkom Nutrimama Profutura (mliečny nápoj a cereálne tyčinky). Súťaž trvá do 5. 2. 2016 (do polnoci), mená výhercov budú zverejnené do 5 pracovných dní od ukončenia súťaže na našom blogu. Jediné, čo stačí urobiť je vložiť fotku do súťažného fóra Nutrimama Profutura. Tešíme sa na Vaše fotky 🙂

nakolko mam 4 deti,tak pokojne chvilky okrem noci,ked vsetci spia ani moc nepoznam.Je velmi zriedkave ak sa nejaka spacia spolocna momentka podari...ale stane sa.Zazraky sa deju 😀 Mam len jedinu fotku,kde som tento krasny moment zachytila...vtedy som mala este len 3 deti,tak stvrte pridavam ako bonus v klokanke 😀 a k tomu dve zabavne,kde moja dcera je zivy priklad na to,ze ak je clovek naozaj unaveny,tak nezalezi ani na mieste ani na polohe...ked musis,tak musis 😀
Tak ja musím svoju pozornosť deliť medzi dve bábätká - jedno dvojnohé a jedno štvornohé...občas sa stane, že zaspia naraz - vtedy mám Vianoce a možem si na 20 min vyložiť nohy...🙂 Inak dcérka mi dlho zaspávala na hrudi, pri srdci, až mi ju moja mama raz zobrala a dala do postieľky. Ona tam bez protestov zaspala, ale mne sa s tým pocitom ťažko lúčilo, že už je zas o niečo samostatnejšia a rastie. 🙂
Keď bola dcérka ešte maličká, bola pre mňa úžasným relaxom/oddychom každá spoločná prechádzka v kočíku - čerstvý vzduch robil hotové "zázraky" s oboma - ona krásne vyspinkaná, ja "vyvetraná" hlava, mohla som rozmýšľať nad všetkým možným i nemožným... niekedy to bola hodinka, niekedy dve... také naše krásne chvíľky 😉

chystame sa spinkat 🙂