Akú hudbu počúvate?
Počúvate pred spaním hudbu? Akú máte najradšej? Slovenskú, zahraničnú?
Metal? Hip hop? Verdiho? Dajte nám vedieť 🙂 Ja dnes počúvam nórsky Satyricon. Krásny večer.

Ja milujem iné kafe👍
Oldies, funky 80's 🙂))
ak potrebujem vypnut pustim si Pink Floyd The Wall ;)
Milujem melodicky metal a rock. Tie emócie, ktoré táto hudba vo mne vyvoláva, sú neskutočne 😍 ...mám rada aj vážnu hudbu, učarovali mi najmä klavírne sola 💓
Kabát je i mňa najlepší. Slipknot, Metallica.. ale už aj rádiové hity, tanečné aj ľudovky si rada vypočujem :- D
Vsehochut, hlavne starsi rock, zo slovenskych Horkyze slize, ale v poslednom case sme prepadli krasnej hudbe Katky Koscovej a Martina Geisberga, potom hudba z muzikalov a absolutne najvacsia srdcovka je Jarek Nohavica 😍
hudba ide u nás od rána do večera....Určite modernú, disco, ...a keď je super pesnička tak poriadne nahlas....
V poslednej dobe co sa u nas pustalo a fakt umieram z neho tak eddie vedder, potom nick cave, tom waits, tom morello, radiohead, kate havnevik a vela vela inej kvalitky 🙂 podla nalady, kludne aj ciganske na tie dcery tancuju ako besne a teraz top pesnicka a klip nasich krpatych dievcat je Wohnout Svaz ceskych bohemu 😜 to co pocuvas ty nepoznam, musim preluskat
ja som asi nejaka multihudobna .. hudbu pocuvam taku, na aku mam naladu...
pri upratovani si casto pustam
https://www.youtube.com/watch?v=9_guNEfxTII( top italian song ) , pripadne nieco brazilske, mexicke a podobne rytmicke a juzanske
v aute podla nalady a pocasia .. evanescence , limp bizkit , obcas aj nieco chill out music , a mam tam odlozenych aj Kollarovcov.. ale aj napr
https://www.youtube.com/watch?v=jHS8LAqHyHstaky starsi cernosky soul , + frank sinatra
obcas si pustim koniec 80 tych rokov a 90te roky, a prezivam nostalgiu ( milion vydarenych skladieb z miliona zanrov )
ked idem cvicit alebo behat zapnem nieco ako toto
https://www.youtube.com/watch?v=ruP5R-ilVBg. ( 24 rocny turecky DJ )
a ked mam splin, tak si pustim veru spinarovu , jara nohavicu, landu , dalibora jandu ,
ale nepohrdnem ani hip hopovym skladbam, a ked je naladicka tak aj vaznejsej hudbe, ale to uz pomenej ...
a ked sa potrebujem vyplakat a dostat von smutok zo smrti dcerky pustam si leonu senkovu - verim andelum a jej podobne skladby
Mna vzdy ukludni Nirvana 😁
Momentálne Yiruma 🙂
@sazumak tú aj ja. Veľmi.
@foolie to je teda riadna voľba!👍
@janka95 široký záber. Super!
@cevrik5 pecka výber!!!
@mirkov nevermimd patrí medzi moje top albumy vôbec!
@zafir01 super záber. Široký!
Faith posledny album genialny
Ziadnu. Je mi z toho zle.
Ja najcastejsie Little Baby Bum 😭🤒🙃.
Inak do vane Enigmu. Do auta nieco rezke, ale potichu- House, ked mi tecu nervy z deti, tak si pustim aj klasiku a najradsej mam ticho. To bozske ticho !!!
Ahoj ja ficim na jazze a boom bap, instrumental hip-hop na YouTube je super kanál six music dobre mixiky ma a este jeden tam je moj obľúbený no momentálne ma nenapadne v tuto nočnú hodinu mam silný opuch mozgu...:D
v práci máme zapnuté celý deň rádio, takže si fičím na rádio hitoch, ale inak mám rada folklór a soundtracky k filmom zbožňujem, len na tie musím mať náladu
Kedze v praci nemame radio,neda sa tam pocuvat nic,pri kazdej prilezitosti si zapnem radio.mam rada,ked sa miesa hudba s hovorenim slovom
Hovorenym
Pred spanim si vacsinou nic nepustam ale ak neviem zaspat tak to isti relaxacna hudba ktora ma navedie na ten spravny smer 😊💝
dobre ranko... ja si vypocujem vsetko co mi ulahodi na notu do uska... zahopsam si aj na senzuse, zagorovej aj gottoovi a lucke bilej...... a mam rada a prevazne tuto hudbu pocuvam.... LINKIN PARK HELLOWEEN METALICA A OD ZAKLADNEJ SOM ZARYTA DEPESACKA, paci sa mi MADONNA A JENNIFER LOPEZ. pustim si obcas MICHAELA JACKSONA a GEORGE MICHALEL tiez sa mi lubi... freeedom...bomba klip 🙂 z tych modernejsich vela autorov nepoznam ale ak ma dobry rytmus tak nepreladujem radio...
takze v skratke....TAK ZO VSETKEHO TROSKU.... PRAJEM KRASNE RANO A PRAJEM PEKNY VIKENDIK...
v sobotu nedelu tu nebudem tak vam prajem len to naj/// ❤😘🙂
@charlie1980 tu som pocuvala nutene tri roky, konecne ho to uz nebavi

Ja mám rada Simu Martausovú, je úžasná❤