icon

Akú hudbu počúvate?

marton_popradske
Moderátor
9. nov 2017

Počúvate pred spaním hudbu? Akú máte najradšej? Slovenskú, zahraničnú?
Metal? Hip hop? Verdiho? Dajte nám vedieť 🙂 Ja dnes počúvam nórsky Satyricon. Krásny večer.

Akú hudbu počúvate?
sazumak
9. nov 2017

Ja mám rada Simu Martausovú, je úžasná❤

kabaga
9. nov 2017

Ja milujem iné kafe👍

lumma
9. nov 2017

Oldies, funky 80's 🙂))

foolie
9. nov 2017

ak potrebujem vypnut pustim si Pink Floyd The Wall ;)

zuzana4141
9. nov 2017

Milujem melodicky metal a rock. Tie emócie, ktoré táto hudba vo mne vyvoláva, sú neskutočne 😍 ...mám rada aj vážnu hudbu, učarovali mi najmä klavírne sola 💓

janka95
9. nov 2017

Kabát je i mňa najlepší. Slipknot, Metallica.. ale už aj rádiové hity, tanečné aj ľudovky si rada vypočujem :- D

yoxinka
9. nov 2017

@foolie
Ja zase P.U.L.S.E alebo Division Bell od Davida 🙂

mimca77
9. nov 2017

Vsehochut, hlavne starsi rock, zo slovenskych Horkyze slize, ale v poslednom case sme prepadli krasnej hudbe Katky Koscovej a Martina Geisberga, potom hudba z muzikalov a absolutne najvacsia srdcovka je Jarek Nohavica 😍

deti95060810
9. nov 2017

hudba ide u nás od rána do večera....Určite modernú, disco, ...a keď je super pesnička tak poriadne nahlas....

charaka
9. nov 2017

@nell77 Uplne moj vkus 🙂 Ja este k tomu Hozier, Rag n'bone man a podobne 🙂

cevrik5
9. nov 2017

V poslednej dobe co sa u nas pustalo a fakt umieram z neho tak eddie vedder, potom nick cave, tom waits, tom morello, radiohead, kate havnevik a vela vela inej kvalitky 🙂 podla nalady, kludne aj ciganske na tie dcery tancuju ako besne a teraz top pesnicka a klip nasich krpatych dievcat je Wohnout Svaz ceskych bohemu 😜 to co pocuvas ty nepoznam, musim preluskat

zafir01
9. nov 2017

ja som asi nejaka multihudobna .. hudbu pocuvam taku, na aku mam naladu...

pri upratovani si casto pustam

https://www.youtube.com/watch?v=9_guNEfxTII

( top italian song ) , pripadne nieco brazilske, mexicke a podobne rytmicke a juzanske

v aute podla nalady a pocasia .. evanescence , limp bizkit , obcas aj nieco chill out music , a mam tam odlozenych aj Kollarovcov.. ale aj napr

https://www.youtube.com/watch?v=jHS8LAqHyHs

taky starsi cernosky soul , + frank sinatra

obcas si pustim koniec 80 tych rokov a 90te roky, a prezivam nostalgiu ( milion vydarenych skladieb z miliona zanrov )

ked idem cvicit alebo behat zapnem nieco ako toto

https://www.youtube.com/watch?v=ruP5R-ilVBg

. ( 24 rocny turecky DJ )

a ked mam splin, tak si pustim veru spinarovu , jara nohavicu, landu , dalibora jandu ,

ale nepohrdnem ani hip hopovym skladbam, a ked je naladicka tak aj vaznejsej hudbe, ale to uz pomenej ...

a ked sa potrebujem vyplakat a dostat von smutok zo smrti dcerky pustam si leonu senkovu - verim andelum a jej podobne skladby

mirkov
9. nov 2017

Mna vzdy ukludni Nirvana 😁

lillika
9. nov 2017

Momentálne Yiruma 🙂

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@sazumak tú aj ja. Veľmi.

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@foolie to je teda riadna voľba!👍

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@janka95 široký záber. Super!

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@cevrik5 pecka výber!!!

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@mirkov nevermimd patrí medzi moje top albumy vôbec!

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@zafir01 super záber. Široký!

olri
9. nov 2017

Faith posledny album genialny

petrofka
9. nov 2017

Ziadnu. Je mi z toho zle.

charlie1980
9. nov 2017

Ja najcastejsie Little Baby Bum 😭🤒🙃.
Inak do vane Enigmu. Do auta nieco rezke, ale potichu- House, ked mi tecu nervy z deti, tak si pustim aj klasiku a najradsej mam ticho. To bozske ticho !!!

barborasebastian
10. nov 2017

Ahoj ja ficim na jazze a boom bap, instrumental hip-hop na YouTube je super kanál six music dobre mixiky ma a este jeden tam je moj obľúbený no momentálne ma nenapadne v tuto nočnú hodinu mam silný opuch mozgu...:D

sperka
10. nov 2017

v práci máme zapnuté celý deň rádio, takže si fičím na rádio hitoch, ale inak mám rada folklór a soundtracky k filmom zbožňujem, len na tie musím mať náladu

11031981
10. nov 2017

Kedze v praci nemame radio,neda sa tam pocuvat nic,pri kazdej prilezitosti si zapnem radio.mam rada,ked sa miesa hudba s hovorenim slovom

11031981
10. nov 2017

Hovorenym

nelly761
10. nov 2017

Pred spanim si vacsinou nic nepustam ale ak neviem zaspat tak to isti relaxacna hudba ktora ma navedie na ten spravny smer 😊💝

cupakabricka
10. nov 2017

dobre ranko... ja si vypocujem vsetko co mi ulahodi na notu do uska... zahopsam si aj na senzuse, zagorovej aj gottoovi a lucke bilej...... a mam rada a prevazne tuto hudbu pocuvam.... LINKIN PARK HELLOWEEN METALICA A OD ZAKLADNEJ SOM ZARYTA DEPESACKA, paci sa mi MADONNA A JENNIFER LOPEZ. pustim si obcas MICHAELA JACKSONA a GEORGE MICHALEL tiez sa mi lubi... freeedom...bomba klip 🙂 z tych modernejsich vela autorov nepoznam ale ak ma dobry rytmus tak nepreladujem radio...
takze v skratke....TAK ZO VSETKEHO TROSKU.... PRAJEM KRASNE RANO A PRAJEM PEKNY VIKENDIK...
v sobotu nedelu tu nebudem tak vam prajem len to naj/// ❤😘🙂

alexandraalexandrova
10. nov 2017

@charlie1980 tu som pocuvala nutene tri roky, konecne ho to uz nebavi

sticker