Kedy je najlepší čas na kávu?
Kedy je najlepší čas na tú vašu kávu milé dievčatá? Podeľte sa s nami v komentároch. Pre mňa je ten najlepší asi poobede presne o 13:04 🙂 Krásny večer.

Pre mňa je najlepší čas na kávu keď potrebujem povzbudiť a to je okolo 12.15
Pre mna je najlepsi cas hned po zobudeni okolo 7, lebo bez nej sa z domu ani vyjst neda 🙂
Pre mňa je teraz najvhodnejší😀
Pre mna poobede okolo 13.00 ked dieta spi, mam uz co to spravene a mam chvilku pre seba 🙂
Prvá ráno, po príchode do práce... už je to rituál a druhá večer, keď konečne dorazíme domov z práce...😉
preco 13:04 ak sa smiem spytat? no a pre mna je najlepsi cas na kavu vzdy ked dostanem chut 🙂
Hneď ráno keď otvorím oči na nezaplatenie pocit.. a ,večer sadnem vylozim nohy a vychutnávam tu chuť a ticho 😉
Ráno bez kávy to by asi nešlo 🙂
Pre mna kedykolvek aj vecer, hlavne vtedy ked deti spia a ja si ju mozem vychutnat 😉 a poraaaad si idem dat 😜 jak ste ma tu navnadili tcc
najlepsi cas pre mna je asi 8:30 rano, dieta v skolke, ja po ranajkach sadam k praci a k tomu nesmie chybat oblubena kavicka. dalsiu si davam poobede, ale viac si vychutnavam tu ranajsiu

Osobne presný čas nemám. Záleží, čo moje telo hovorí. Teraz síce pijem oveľa menej kávy ako kedysi, ale to skrz nášho drobca 🙂 Ale najlepšia káva pre mňa je ráno hneď po zobudení 🙂