icon

Kedy je najlepší čas na kávu?

marton_popradske
Moderátor
8. nov 2017

Kedy je najlepší čas na tú vašu kávu milé dievčatá? Podeľte sa s nami v komentároch. Pre mňa je ten najlepší asi poobede presne o 13:04 🙂 Krásny večer.

Kedy je najlepší čas na kávu?
Strana
z2
dajna8
8. nov 2017

Osobne presný čas nemám. Záleží, čo moje telo hovorí. Teraz síce pijem oveľa menej kávy ako kedysi, ale to skrz nášho drobca 🙂 Ale najlepšia káva pre mňa je ráno hneď po zobudení 🙂

puskaruka
8. nov 2017

Pre mňa je najlepší čas na kávu keď potrebujem povzbudiť a to je okolo 12.15

bendinko
9. nov 2017

Pre mna je najlepsi cas hned po zobudeni okolo 7, lebo bez nej sa z domu ani vyjst neda 🙂

kuriatko84
9. nov 2017

Pre mňa je teraz najvhodnejší😀

z3
9. nov 2017

Pre mna poobede okolo 13.00 ked dieta spi, mam uz co to spravene a mam chvilku pre seba 🙂

jahodka30
9. nov 2017

Prvá ráno, po príchode do práce... už je to rituál a druhá večer, keď konečne dorazíme domov z práce...😉

rembura
9. nov 2017

preco 13:04 ak sa smiem spytat? no a pre mna je najlepsi cas na kavu vzdy ked dostanem chut 🙂

katus1406
9. nov 2017

Hneď ráno keď otvorím oči na nezaplatenie pocit.. a ,večer sadnem vylozim nohy a vychutnávam tu chuť a ticho 😉

klaudi31
9. nov 2017

Ráno bez kávy to by asi nešlo 🙂

cevrik5
9. nov 2017

Pre mna kedykolvek aj vecer, hlavne vtedy ked deti spia a ja si ju mozem vychutnat 😉 a poraaaad si idem dat 😜 jak ste ma tu navnadili tcc

dadda
10. nov 2017

najlepsi cas pre mna je asi 8:30 rano, dieta v skolke, ja po ranajkach sadam k praci a k tomu nesmie chybat oblubena kavicka. dalsiu si davam poobede, ale viac si vychutnavam tu ranajsiu

Strana
z2