Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
Nielen ráno ale počas celeho dna espresso len ráno s mliekom potom už celý den čisté 🙂
@marton_popradske ráno sa zobúdzam s espressom a poobede si niekedy spravím aj klasickú tureckú kávu alebo znovu espresso. Podľa toho, na čo mám chuť🙂
@beky1813 super voľba
@nikanu Turecká je super.
@beky1813 latte je fajn. ďakujeme za tip.
@marton_popradske každé ranko jedine s popradskou v akejkoľvek podobe. Aj do capuccina vzdy dám trocha popradskej 😊. A vitam na MK 😉
@marton_popradske to veru je, aj mne veľmi chutí!

Ja mam velmi rada, ked mi manzel spravi cappuccino .. Juj .. taky fajny pocit,ze sa o mna ktosi postaral.
Inak ... Dobre ranko 🙂
@marton_popradske latte si davam hlavne kvoli tomu, ze casto ho robia sezonne, teraz naposledy som mala tekvicove a gastanove, v lete jahodove
@marton_popradske Ahojte..ráno jednoznačne TURKA..a potom espresso a zasa turka a potom presso😉☕☕☕..
Najlepšia káva na ráno je rozliata 🙂 tá ťa hneď naserie a krásny deň pred nami 🙂)))
Ahojte najlepšia je turecká káva z čerstvo na mletej popradskej
@jurajhnilica ďakujeme za tvoj tip.
Rano je naj popradska rozpusna kava s mliekom a niekedy sa podarí ju vypiť aj teplú 😂😂😂
Cappucino ;)
Espresso jedmoznacne 🙂
@jabucko 😊
Finessa s mliekom a troskou cukru je moja ranna kamaratka😉
Riadne espresso, alebo doppio :D rano... potom mi uz netreba nic :D ked tak si urobime cappucinko ak sa velmi nudime po obede 🙂
Ja si rano robim presso silne ako rocky niekedy strepem aj dve. Z cerstvo namletej kavy. Zo slovenskych znaciek naj penu robi popradska a to som robila v zopar baroch kde tiez na nu nedali dppustit. Odporucam vsetkym kavopicom ktory maju radi jemnu a silnu chut
Keďže doma nemám kávovar, pijem nescu. Do miniatúrnej šáločky, z toho asi polovica obsahu šálky je káva, zvyšok doliaty vodou 😎 A zásadne sladká a bez mlieka. 😎. Aha, a zásadne ju pijem úplne horúcu 😉
Kazdy den zacinam tureckou popradskou kavou, k tomu cukor a mam kooopec energie. 😉
U MNA super rychla kava rano a fungujem potom cely den samozrejme pooradska🙂
Energeťák 😅 káva má na mňa nulový efekt, pijem len na chuť '🙂
Cappucino 🙂 a maly lubi babycino ❤
tureckú s mliekom 🙂
kazde rano manzel prichysta espresso pre nas - je to potesenie dna 🙂
Hneď ráno si dám čaj,ale takto o 10 už prišiel čas na espresso 😍
kapučíno u nás, pijeme ja aj mm.

Rano jednoznacne espresso, poobede, ak ideme niekam do kaviarne, tak flat white alebo latte