icon

Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Krásne ránko milé dámy. Prezraďte nám, akú kávu máte ráno najradšej? Espresso? Ristretto? Alebo si doprajete krásne ozdobené Cappuccino? Dajte nám vedieť do komentárov.

Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
kapustovafliacka99
6. nov 2017

kedy co. dnes mam latte, inokedy si spravim espresso len tak cierne. alebo americano. alebo mam rada cafe au lait s trochou mlieka. tieto si pripravujem doma, tak 2x denne. alebo v office, aj tam sme si zadovazili masinu na espresso.
vsetky druhy kav pijem vyhradne bez cukru.

vynimkou je choc orange latte. tam je trosku prisladene, ale tu pijem v kaviarni ked idem na nakupy a zastavim sa na kavu a kolacik. 🙂

marion09
6. nov 2017

ja rano kavu nikdy nepijem lebo mam zo vsetkych druhov zaludocne a crevne problemy,ked tak pocas dna a aj to max.1

zelenagw
6. nov 2017

Pressko 🙂

AK by si chcel niekto privyrobiť vyplnaním dotaznikov tak staci mi poslat imail 🙂 Pekny den všetkým 🙂

ktrnv
6. nov 2017

asi kazdy den inu kavu. mam doma 5-6 roznych znaciek, popradsku mam velmi rada, kofeinove, bezkofeinove, aj ine kavoviny ako melta a caro a vzdy si to "namixujem" v inom pomere, plus mix dochutenie skoricu, medikom, vanilkovym cukrom, cokoladou.... jedine co sa asi nemeni ze vzdy pijem ciernu, bez mlieka a slahacky... robim to aj pre navstevy a mozu hadat ale nikdy neuhadnu co vsetko v salke maju,😀 je to sranda....coffee barmanka 😉

cupakabricka
6. nov 2017

dobry den. tak u nas je rano s Finessou s mlieckom a trosku cukor😉
vacsinou rano dve a potom ja si este davam aj poobede.
inak mam rada aj klasicku zalievanu.
espresso capucino a late si davam iba v podnikoch pripadne u kamosky lebo nemame stroj 😉☕

adalea
6. nov 2017

Cappuccino 3xdenne

ludka140281
6. nov 2017

momentálne fičím na kapučíne s mliekom 😍

kittyjuliette
6. nov 2017

Dobre ranko😊Za mna jednoznacne silna,zalievana bez mlieka

sandrittka
6. nov 2017

teraz ma tak napadlo, mozem dat popradsku do pressostroja?

bruneta880
6. nov 2017

@marton_popradske ahoj, tak ja ráno len "turka" bez cukru.No a neskôr keď si chcem zamaškrtiť tak espresso s medom a kvapkou smotany...mňam!
A ešte dodám, že pred tehotenstvom by som kávu so smotanou nevypila...hold chute sa menia....

deti95060810
6. nov 2017

mm si robí klasiku - zalievanú a ja nepijem žiadnu....ale posedíme spolu a pokecáme čo a ako....

nell_a
6. nov 2017

Tak pred tehotenstvom to bolo "pravé kávičkovanie" aj 4x do dňa - v práci popradská zalievaná (keď už som z toho Popradu), doma espressá... Teraz počas tehotenstva sa snažím kofeín obmedziť, ale bez raňajšieho pressa s trochou mlieka to stále nejde 🙂 Poobede, ak je chuť tak už slabšie - capuccino alebo latte s väčším množstvom mlieka a škoricou (tá nesme chýbať).

veja79
6. nov 2017

U nás jednoznačne espesso. A kávička je jedna z vecí, ktoré neviem prečo ale naozaj lepšie chutí s ľudmi čo máte radi. Aj keď mi už padá v práci hlava na stôl premôžem sa a počkám si na kávu doma s manželom. Je to jeden z našich rituálov za ktorý som vďačná ❤

anna318
6. nov 2017

Ja mám najradšej klasiku zalievanú bez mlieka a cukru,žiadne "kakauka"

marlenka222
6. nov 2017

V sučasnej dobe žial iba raňajkovú kávu z obilniny. Pravá káva mi momentálne nechutí a býva z nej veľmi zle kôli tehotenstvu. Potom sa dúfam vrátim k Vašej značke overenej u nás doma dlhoročným používaním.

puskaruka
6. nov 2017

Turecká z extra special popradská

kupcovci
6. nov 2017

Ahoj 🙂ja mam najradšej tureckú kávičku☕

mirpet
6. nov 2017

Ja mám najradšej kávu pripravenú mojím manželom, ktorý ráno zomelie čerstvé zrniečka kávy a pripraví mi v stroji to najchutnejšie presso so škoricou a vanilkou. Takéto rána pri šálke kávy s mojím manželom proste zbožňujem 🙂

makovicamartina
6. nov 2017

Na ranko jednoznačne cappuccino so skoricou😍

trudy1717
6. nov 2017

Presso 😍😍😍😍

kapurka270
6. nov 2017

Ja rano kava s cukrom a mliekom.

kallanchoe
6. nov 2017

Ráno neviem začať deň bez espressa s trochou mlieka😉 momentálne dojcim takže pijem prevažne meltu😉

lubina
6. nov 2017

@marton_popradske Tak ja rano veru popradsku, prekvapkanu z kavovaru s troskou mlieka a potom taku istu este par krat denne, kedze mam nizky tlak 🙂

protivka
6. nov 2017

ja som rada, ze som objavila vasu bezkofeinovu mletu kavu, takze teraz len klasicky turek, inak kapucino je moje najoblubenejsie

martinkaha
6. nov 2017

Ja každý deň caffe latte, občas cappuccino 👍👍👍

marry333
6. nov 2017

Ráno začínam s veľkým espressom bez mlieka a cukru, poobede ak mám čas tak si urobím viedenskú kávu s rastlinnou šľahačkou, alebo latte.

janina81
6. nov 2017

ja som skratka klasik, takze turek

nelly761
6. nov 2017

Bud espresso alebo cappuccinko 💝

makovicka8
6. nov 2017

Rano bez kavy to nie je pre mna rano pre mna je ta naj espresso s mlieckom

tatianasevcikova
6. nov 2017

Niekedy si ráno spravím espresso niekedy len zalievanu a poobede už len také light nejaké cappuccino alebo latte ☕☕