Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?
Ahoj. Ja si kávu väčšinou varievam sama, ale strašne rada mám aj kávu, ktorú si vychutnám niekde v útulnej kaviarničke, ktorá má "atmosféru". Vtedy mi stačí šálka dobrej kávy, usrkávať z nej a vychutnávať si ju bez stresu...
Pre mňa najlepšia káva je od môjho manžela keďže sme spolu veľmi málo 😐 A najlepšie keď si ju môžeme spolu v kľude vychutnať 😍
Najlepsiu kavu robi moja 8 r dcera..💗Ona je na to pysna a ja tiez..☺
Najlepšie robí kávu môj manžel❤,a hlavne ráno chutí najlepšie keď je robená s láskou a milým úsmevom a povie zlatko kávička je na stole tá vôňa rannej kávy povie za všetko ❤neviem ako to robí ale je suprova a tá pena proste báječná❤
najlepšiu kávu si robím sama, urobím si jej toľko koľko potrebujem, a nepotrebujem okolo toho počuť samé chvály, dôležité je, že sa sama pochválim a aj si ju poriadne vychutnám, a popradskú mám najradšej, či už zalievanú alebo z kávovaru. To je lahôdka sama o sebe
Nikto mi este neapravil taku dobru kavu ako ja sama 😂😂😂 nepijem ju rano ale poobede skor pre potesenie takze musí mat penu a byt skutocne sladka a rada sobdoprajem aj mliecko alebo slahacku hlavne cez víkendy ked som doma. ..
@martinkaha krásna a dokonca aj so srdiečkom 🙂
Najlepšiu kávičku si urobím sama.😉
Nakradšej som mávala šálku kávy od manžela. Vždy,keď je doma,stihne vstať skôr ako ja a prichystá aj mne. Dobre vie,akú mám rada. Teraz však som milovanú kávu od manžela vymenila za milované očakávané bábätko od manžela. Aj keď niekedy sa mu posťažujem, že nedostávam toľko pozornosti ( čo sa chystania raňajšej kávy týka) 🙂
Najlepsiu kavu robi nas pressovar a este ked je tam popradska zrnkova cierna je jedno kto stlaci gombicek...najlepsia 😍
No najradšej si kávu robím sama, ale rada ju pijem s niekým blízkym, milujem kávu a neviem si predstaviť deň bez nej a popradská kávička je top! 😍
Najlepsiu kavu si robim sama, lebo u nas ju robim vzdy ja 😁 ale chuti mi aj u mojej mamy ked sme na navsteve 😉
Najlepsiu kavu robi moja mama a tiez moj manzel... vzdy si ju najviac vychutnam od nich dvoch. Keď si ju robím sama nikdy nechutí tak dobre. To asi preto ze do nej pridávajú lasku 😍
Ja mám najradšej kávu sama od seba 🙂 Len ja si ju viem spraviť presne takú,aká mi najviac chutí 🙂
Ja sama. Mne nikto nerobi kavu, len sama si robím.
Mne chyti najlepsie odo mna 😊 a to hovoril aj muz kym ju este pil 😉
Pridavam sa k nazorom
Mne chuti kazda urobena z dobrej kavy s dobrou energiou.Ale najviac mi chuti ked ju urobim JA...nie samochvala nesmrdi..ked ju varim ja s laskou pre manzela s ktorym sme spolu 18rokov napriek tomu ze mame kazdy iba 35😁a okamihy pri spolocnej vypitej kave su pre mna velmi vzacne lebo viem ze ked ju spolu pijeme mame pohodu cas pre seba a vela lasky doma ze sme spolu a nase deti pri nas..❤
@marton_popradske tú naj naj naj mi robí môj muž..., keď káva ráno čaká na terase, vždy sa ho spýtam na čo si zbiera body 😝 a on vždy, že " usaď sa u mňa v coffe bare" 😀 No neľúb ho blázna ❤
Od manžela a od detí ❤ chutí najlepšie 🙂
Od manžela💗pretože mi ju nerobí často ,ale ked mi pripraví tak chutí skvele ☺
hmmm noo najlepsiu kavu si viem urobit len ja sama :D viem presne kolko cukru kolko kavy, pokade zaliat vodu a kolko dat mlieka... ako vypijem aj od manzela...ale tu naj naj najlepsiu si urobim sama :D
Najlepsiu kavu si robim sama 😂 ta mi chuti najviac 😛
Pre mna vzdy mnou urobena. Pridam si tam vzdy nieco mnam na dochutenie 😉
od manzela ☺️☕️ a ked mi ju este aj prinesie... 😋👌🏻
..no od draheho,hned rano☕☕
A samozrejme..od "popradu"🙊😉
Najradsej mam kavicku od muza,ktoru si vzdy rano spolu vychutname,kym este drobci spinkaju. A taktiez nedelnu a vtedy nachysta aj kolacik,ktory vzdy piatok kupi...
Mne vie kavu spravit jedine manzel. Vsetko pol na pol do 3dcl salky. Pol lyzicky bezkofeinovej kavy, pol lyzicky instatnej kavy, do pol salky zaliat vodou, druhu polovicu mliekom. Hotova alchymia, ktoru mi nikto iny ako manzel nepripravi.
Neviem, ci kava vplyva nejako zasadne na tlak, verim, ze len kratkodobo a moc ho neovplyvni, ale vzhladom k tomu, ze ho mam mierne zvyseny, kombinujem klasicku kavu radsej takto s bezkofeinovou..
Manžel kávu nepije. Najlepšiu kávu mám urobenú u mamky. Ráno mi ju o 6tej zaleje a ja ju pijem poobede, príjemne vychladenú a vyluhovanú. S mliekom a trstinovým cukrom. Kávu pijem len keď mám s kým piť. Samej mi nechutí. Je to taký zvyk. Ak náhodou ma chytia kávové bunky tak spravím kávu aj deťom. /samozrejme detskú/ Na môjho otca sa ale nechytám. Vypije do 10 káv denne. Len popradskú pije. Dohovárali sme už veľakrát, predsa toľko káv už až škodí. Odbije nás jednoducho: " Nepijem, nefajčím, nesexujem, tak aspoň tú kávu si doprajem. "
U nas robím najlepšiu kávu ja 😀 neviem čím to je, ale pochvaľujú si odo mňa. Este aj ked prídem k rodičom, tak je im zrazu kazdodenny,, popradsky turek" zrazu chutnejsi 😀

Najlepšiu robí môj manželík, lebo vie, akú kávu ľúbim, lebo ma ľúbi.
Vždy keď príde z práce, už pripravuje kávičku.😍💏❤💋💝