Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?
Krásne poobedie milé dievčatá. Od koho máte najradšej šálku kávy a prečo? Dajte nám vedieť do komentárov a tri z vás vyhrajú legendárnu kávu extra špeciál.

Tak mne v podstate nezalezi od koho 🤗,aj ked mamina a manzel robia topky... ale jednoducho musi byt "smetova"☕️. Ta vona je🔝... viem si vychutnat aj skvele presso v kaviarni,ale na klasicku nedam
dopustit... Samozrejme Popradska je u
nas najviaaac😍
Pre mňa je najlepšia kávička od môjho manžela. Robí ju z láskou a potom tak aj chutí 😍
Ak sa chcem prebrat, tak odomna, lebo viem co na mna zabera...
Ak chcem maskrtit tak z MC Caffe, lebo ich kapucino je sladka bomba...
Ak si ju chcem vychutnat s rodinkou, tak uplne naj robi moj ocko, ktory sa strasne tesi, ze sme prisli a je to pre neho taky maly ritual a ked som zufala a unavena, tak mi je jedno kto ju spravi... hlavne nech je...😅
Najlepšiu kávičku si urobím sama.Bez kávy si neviem predstaviť môj deň
Popradska ☕ je premna topka!!!! Pred tehu som musela mat kazdy den 1-2salky, primerana porcia kavy, zaliat horucou vodou, nechat luhovat, nech sa riadne uvolni jej skvela aroma a chut a az potom pridat trochu cukru a podla nalady mlieko, smotanu alebo slahacaku.....Za chvilu koncim moje tehulkovanie pocas ktoreho som si kavicku odpustila, no pred par tyzdnami som zacala opet s pitim ☕ ktorej chuti a voni som uz nevedela oddolat......a pointa????? Najlepsiu kavu si viem uvarit ja sama☕😉
Od mojho manzela-)
Od manžela. Neviem, ako to robí, ale tá od neho má vždy tie správne grády 😊
Najlepšia kava je vzdy od mojho manzela ten viem presne ako ju mam rada 😊
Asi to vyznie blbo ale mne chutí ta ktorú si sama spravím.. Pomer voda mlieko a niekdy si šupsnem aj trochu smotany to si viem len ja najlepšie namiešať no základ je dobrá káva 😁😁☕
U nas to je kavovar🙂 krasne vonava, cerstvo mleta, no podstata je spolocnost pri piti kavy
Kavu si najradsej robim sama a aj ju rada pijem sama. Je to môj cas kedy som sama so sebou a je mi dobre.
Najlepšiu kávu mi robí moj "kávovar" 🙂 Mletú popradskú poznáme a chutí nám SKVELE, ale musím sa priznať, že zrnkovú sme zatiaľ neochutnali ☹
Neviem čím to je, ale najlepšia kava je tá, ktorú mi urobí niekto z rodiny. Mne moja mnou urobena tak nechutí...🙂 ☕
Kávu si robím výlučne podla seba ,a najradšej pijem studenú..😉☕☕
Najlepšie kávička je domka od manžela a prečo ?? Lebo je robená láskou vždy si sadneme na balkón maličký nám zaspinka tak manžel uroby kávu a vypijeme si ju na balkóne v úžasnom pokoji a poviem si aaaaaach konečne ...😊😊☕☕
U nás varí kávičku takmer výhradne manžel <3 Vlastnoručne ju čerstvo pomelie na ručnom mlynčeku, vtedy zabáva deti, ktoré z toho majú stále obrovskú radosť :D Väčšinou si dáme presso. K sladkým raňajkám kapučínko poprašené kokosovým cukrom 🙂 Ja spravím raňajky a za nimi si spolu vychutnáme ešte kúsok pohodičky s voňavou kávičkou. 🙂 Mimochodom odkedy sa v obchodoch objavila veľká Popradská arabica, frčíme na nej a veľmi nám chutí 🙂
❤
sama od seba.najlepsie a najchutnejsie si ju urobím sama.rada som pijavala kávu pri mojej mame,zial už nežije,ale kolkokrat si pri šálke horúcej kávy ráno na ňu spomeniem ❤️
@misel0806 to občas aj ja🙂
@hundesa pointa je jasná😊
@zuzanar2 nech sa páči, vyberte si zo širokej ponuky zrnkových káv v našom eshope: www.popradske.sk
Najradsej mam "vikendovu" od dcery, ktora ma nou budi 🙂
Mne chutí najviac od môjho ocina,lebo vždy,keď prídeme na návštevu,zabudne správny pomer a urobí mi zakaždým inu🙂 a ešte si aj pofrfle,že ako môžem piť tu "bezkofeinovu rozpustnu" , najlepšia je vraj ťa jeho "smetová",čiže Popradska🙂
Od manžela,každé ráno...naj káva,neviem ako to robí,ale ozaj je super....a keď náhodou nie je doma,darmo si ja urobím,málokedy dopijem.
najviac mi chuti od mojich deti.raz robi jeden raz druhy.mame automat vedia ho pekne obsluhovat.ja si ju uz len zoberiem hotovu ☕🍵
najlepsiu mi vari manzel s nasho kavovaru....samozrejme popradsku
Najlepsiu kavu si urobim sama, vtedy si ju najviac vychutnam.
Najlepšiu kávu varí môj otec. Keď prídem k rodičom domov, tak ma ráno čaká šálka kávy na stole. A ocino pritom kávu nepije. Zato mi s maminkou a bratom si ju veľmi vychutnávame. 😉
Popradska kava je moja laska a najradsej si ju pripravujem sama podla svojej chuti ❤️☕️😉

Najlepsiu kavicku robi ma teta, ked k nej prideme s rodinou na navstevu.
A viete preco?
😉 lebo pouziva Popradsku