icon

Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Krásne poobedie milé dievčatá. Od koho máte najradšej šálku kávy a prečo? Dajte nám vedieť do komentárov a tri z vás vyhrajú legendárnu kávu extra špeciál.

Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?
Strana
z5
kvadrinkaaa
7. nov 2017

Najlepšíu kávičku si urobím ja sama 😀 niekedy mi ju robí manžel, ale chodí za mnou so šálkou, kávou a lyžičkou a na všetko sa pýta koľko, ako.... 🙈... On kávu nepije, čomu nerozumiem 🤣... Aj teraz si vychutnávam tu svoju od seba 😘pekný deň

martinablaskova
7. nov 2017

Najlepsie je, ak vam ju niekto uvari s laskou.

bendinko
7. nov 2017

Uprimne?Najlepsiu kavu si urobim sama, lebo si ju presne vyladim podla svojej chute a to nevie nikto iny len ja. Ale na druhej strane som rada, ked mi ju urobi aj moja polovicka, lebo nie je nic lepsie ako vstat rozospata z postele a citit vonu cerstvo uvarenej kavy, ktoru si staci len vychutnat pod dekou.

jankaajanko
7. nov 2017

najlepsiu kavicku mi robi moj drahy manzel a snim ju pijem kazdy den a vychutnavam si ju 😘

jankaks
7. nov 2017

Najlepšiu si vždy urobím ja sama 😉

selema
7. nov 2017

Ja kávu nepijem, takže mne ju nevarí nikto 😉
Milujem však vôňu kávy ❤☕
A ešte viac milujem svojo mužíčka 😍 ktorý kávu zbožňuje, a preto mu ju každé ráno pripravujem s láskou 😇

leonie77
7. nov 2017

...ja som veľkou milovníčkou dobrej kávičky a je mi úplne jedno, kto mi ju pripraví, každú s chuťou a pôžitkom veľmi rada vypijem 🙂

petronelak
7. nov 2017

najlepsia je od mojej Vanesky uvari mi ich aj 10 za den

miroslavan
7. nov 2017

Mne najviac chutí kávička od mojho manželíka 😀

beata75
7. nov 2017

Najlepšiu kávu pre mňa spraví moja najlepšia priatelka.Škoda,že ju mám len sporadicky.

janahricova
7. nov 2017

od manžela je najlepšia😉

fadama
7. nov 2017

jednoznacne od manzela......a ked este k tomu pridá obrazok kakaom na bielu penu tak pohladí este aj oko.

curcuma
7. nov 2017

Najlepšiu kávičku mi robí moja malá 3 ročná dcérka,
keď na svojej kuchynke robí jej veľké dielka,
tá radosť v jej očiach, keď si akože odpijem,
takú veru nikde inde nezažijem ☕

epazu
7. nov 2017

Najlepšia kávička je z lásky od mojich drobcov. 🙂

cevrik5
9. nov 2017

Moj muz mi robi naj, lebo z lasky aspon si myslim 😀

puskaruka
9. nov 2017

Najlepšiu kávu si urobím len ja sama

lyrrya
10. nov 2017

Najradsej som, ked mi ju spravi manzel. Nemam extra naroky, ale ten ritual... najskor pomlet na rucnom mlynceku, potom natlacit, dat do kavovaru cerstvu vodu, salky nachystat (samozrejme podla nalady zltu alebo bielu s kvetinkou) a uz len pustit... ono ja som neni narocna, staci mi mala cierna popradska 😉

katus1406
10. nov 2017

Najlepšia kávička chutí od manžela , odomna mi nikdy nechuti jak odneho 😉

erikaemkina
10. nov 2017

@marton_popradske ❤ veľmi pekne ďakujem ❤ už je doma 😉

livi
10. nov 2017

S mužom sme nároční kávičkári a málokto nám vie urobiť fakt že dobre presso, nie studené, poriadne silné a chutné. Takže mne vie urobiť dobrú kávu môj muž a jemu ja 😉 a popradská patrí medzi kávy, ktoré najviac kupujeme

dadda
10. nov 2017

hehe, najradsej ju mam ked si ju pripravim sama, presne taku aku mam najradsej, ale milujem aj dni, ked moja dcerka vstane, pribehne k nam do postele a suska manzelovi:,,tatino, vstan, spravime mamke kavicku a prekvapime ju" potom vstanu, urobia mi kavicku a to moje 4,5rocne skvrna ju samo vynesie hore smyklavymi schodmi (pretoze som ich nalestila :D ) mne az do postele. milujem to ❤

meryika
10. nov 2017

Keď prídem ku kamoške a jej 4rocny synovec nám zaleje kávu. To je najlepšie káva od chlapa 😀

klaudia203
10. nov 2017

Môj úžasný chlap ktorý absolútne kávu nepije tak už ráno keď sa zobudím má čaká na stole kava

ladyaki
11. nov 2017

vyškolení odborníci v podnikoch , rozpustná káva od babči veru veľmi nepoteší chuťové poháriky 🙂

bobana297
30. nov 2019

Vzdy chuti lepsie od cudzieho ako od seba

slavka_112
30. nov 2019

Najlepšiu si viem urobiť ja sama, vychutnám si ju s dobrou knihou.
Neskutočná pohoda 🙂

greta123
30. nov 2019

Súťaž je ešte z roku 2017!!!

Strana
z5