icon

Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Krásne poobedie milé dievčatá. Od koho máte najradšej šálku kávy a prečo? Dajte nám vedieť do komentárov a tri z vás vyhrajú legendárnu kávu extra špeciál.

Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?
cupakabricka
6. nov 2017

dobry vecer. najlepsiu kavicku u nas doma robim ja 😉 nas budicek rano okolo piatej, hned postavim vodu, namiesam a nesiem az do postele. vychutnavame si hned dve...finessu mliecko a cukor a obcas aj zalievanu...
ak som u rodicov tak naj kavicka je od mamky a ta naj naj naj kavicka je ked ma nou krmi dcera..vtedy chuti vynikajuco 😉😘

083maria
6. nov 2017

Ktokoľvek,kto ju urobí s láskou a nájde si chvíľku času vypiť ju so mnou v kľude a nie rýchlo😉

slavka_112
6. nov 2017

najlepšiu kávu si viem urobiť sama, ale kludne sa nechám rozmaznávať od svojích detí❤

niobe7
6. nov 2017

Najlepšiu kávu varí môj priateľ 🙂 pretože on má isto na ňu tajný recept🙂 a je robená so špeciálnou ingredienciou a tou je láska 🙂 preto tú od neho mám najradšej

katkalubkova
6. nov 2017

Najlepsiu kavu si urobim sama a rada ju aj sama pijem. Mam rada ten pocit, ked si ju idem pripravit a tesim sa na nu. Moj den je pri mojich dvoch synoch dost hekticky, obcas daju zabrat. Manzela mam dobrého, tiez pije kavu, co som ho naucila ja a vzdy sa na tom smejeme, ze som ho "pokazila", ked sa ozenil.
Ale rada ju pijem sama a ked mam chvilocku pre seba.
Dokonca aj moj manzel ked idem dat varit vodu mi vzdy zakrici, vodu daj varit, ale urobim si ju sam.....

venija
6. nov 2017

Najlepšiu kávu si spravím sama. Ale najradšej si kávu vychutnám v spoločnosti-doma, či v práci.

atiatko
6. nov 2017

Jednoznacne tu najlepsiu kavu pre mna vie pripravit MOJ MANZEL ☺ Robi to uz 21.rok co sme spolu, a robi to s rovnakou laskou ako kedysi na zaciatku nasej lasky. A tiez vie, ze za cely ten cas je mojou najoblubenejsou prave Popradska kava ... kvalita vztahu s manzelom aj kvalita vybornej kavy ❤

kallanchoe
6. nov 2017

Väčšinou kávu robím ostatným a sama sebe si 😒 Takže hocikto iný mi ju spraví chutí samozrejme ináč.....ale zas nie každý tam dá presne ten pomer kávy - cukru - mlieka ako mám rada.😝. Najviac mi chutí v kaviarni pretože viem, že mám konečne čas si ju vychutnať. A samozrejme doma, nech mi ju už spraví hocikto, lebo tam mám svoj obľúbený hrnček a len z toho mi chutí najlepsie👍

majba
6. nov 2017

Haha, no zatiaľ len ja sama sebe. Ale preskolime rodinku, naucime... mám to v pláne, len nech trochu podrastu...🙂

marusik
6. nov 2017

dobrá kaviareň🙂 najlepšie bez detí🙂 áno, v kaviarni pri káve bez detí relaxujem. Doma si ju robievam pre potrebu, v kaviarni pre oddych🙂

tatianasevcikova
7. nov 2017

Od koho? No predsa od najúžasnejšieho muža pod slnkom môjho manžela❤️vždy vie presný tajny pomer kedy má moja šálka kávy ☕tie správne grafy a neodolateľnú chuť ....I❤️☕

stevvvka
7. nov 2017

mne najviac chuti kava od mamy, pretoze mamka mi spravi kavu a k tomu ranajky a necha ma pospat aj do deviatej, pricom sa postara o mojho syna, aby som sa fakt vyspala....tak taka kava je uplne naj, aj ked to byva tak dvakrat rocne.😉

sperka
7. nov 2017

Keďže ja kávu nepijem, som skôr čajový typ. Po väčšine varím manželovi a mojej mame kávu ja. Aj keď ju nepijem, veľmi rada ju pripravujem. U nás sa pije samozrejme Popradská.

jakubella
7. nov 2017

Nevadí mi, keď je iba odomna😜 Dokonca ju mám sebou pripravenú veľmi rada. Každý deň si pripravujem chutné espresso. A prečo? Pretože mnou správne pripravené + kvalitná káva = zážitok z chuti😀 Samozrejme veľmi oceňujem, ak mi niekto tiež pripraví dobrú kávičku. Napr. moje sestry, aj v niektorých kaviarňach. Radšej však vypijem čistú vodu, ako zlú kávu...prajem pekné ráno☺

anickai
7. nov 2017

Najlepsiu kavu si spravim sama🙂 Robim ju sebe a aj manzelovi.

bosorkabb
7. nov 2017

Najlepšiu kávu mi vie urobiť manžel.

nelly761
7. nov 2017

Vacsinou si ju musim spravit sama ale ak.ma kto tak vzdy je chutnejsia a lepsia ako ked si ju musim spravit sama 💝 😊

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2017

Blahoželáme výherkyniam Popradskej kávy extra špeciál. Víťazi sú:
@yanni
@maryon1
@erikaemkina

erikaemkina
7. nov 2017

Jéj Dakujem krásne 😉 teším sa

wenka25
7. nov 2017

Ja si kavu robim najradsej sama.niekedy mi robi muz ale nikdy to nebi ono.raz mi do nej supol kozie mlieko no to bol grc....

yanni
7. nov 2017

@marton_popradske jeeeeej Dakujem. Tak mi moze dcera konecne Varit Aj poriadnu kavu😂👍🏿

evamajercak
7. nov 2017

Gratulujeeem tým, čo vyhrali 😉

majocka24
7. nov 2017

Gratulujem vyhercom 😍

fia232
7. nov 2017

Najlepšia káva je káva robena ❤ od hocikoho 💗💖💕

sojaso
7. nov 2017

@marton_popradske najlepšiu kávu mi pripraví manžel a tá pohoda pri spoločnej káve v obývačke, keď sa detičky pekne hrajú a my len tak sedíme a vychutnávame si každý dúšok, je neopísateľná <3

p5kral
7. nov 2017

Tu najlepsiu ☕ robi moj manzel, pretoze to robi s laskou! 😘
A veru aj mame len par kaviarni, kam chodime, vacsinou je totiz ta jeho top aj v porovnani s profesionalmi💜

jeanettka
7. nov 2017

Ja sama pre seba a doma v kľude s mojimi dvoma chlapcami 🙂 , ten správny chlap niekde na mňa ešte len čaká 🙂

aleskandra
7. nov 2017

ktooo?? no predsa náš najúžasnejší a najvernejší kávovar Delonghi, bez neho by deň nebol dňom ;)

livinka1111
7. nov 2017

Najlepšiu kávu robí môj manžel. určite mi nikto na svete a nikdy neurobil lepšiu ako on. A najviac ju zbožňujem, keď ju pijeme spoločne a vtedy máme aspoň "tú šálku kávy" času sa porozprávať a užiť si spoločné chvíle 🙂