Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Ja by som si dala ginko lebo je určite perfektným štartom ráno a aj v práci by som potrebovala povzbudenie 😉🍀😉😘
Ja milujem,aj s mojimi deťmi,zázvorove,krásné zahreju,máme ich radi
Určite ochutnám nové Maté a Puerh, aby som mala viac energie v práci s detičkami a podporila látkovú výmenu... Dnes som práve kúpila POPRADSKÝ jablko so škoricou a limetka/mango, mňamkové sú! 👍
Maté (už dopité,musíme doplniť zasoby) a Pu-Erh (potrebuje moje telo pri pohľade do zrkadla a vlastne mi aj začal šmakovať) 😉
Paráda, najviac zázvor-baza, zázvor-citrón,všade dookola útočí chrípka. Doma robíme tekvicovú polievku zo zázvorom. Je parádna, len to netreba prehnať zo zázvorom.😅 Všetci v rodine dokonca aj deti sú na detské kávy a čaje 🙂) spoločne tak relaxujeme za stolom.
Ginko pre môjho manžela, aby si pamätal, kde čo dal.
Maté takisto, potrebujem už nejaký prílev energie pri mojich deťoch. Ja už nevládzem a oni ešte len začali.

zázvor-citrón je TOP 👍
Ja by som chcela vyskusat hociktory okrem Mate, pretoze ten ked zacitim, uz mam dost 😂😂😂 chliapala som ho cele skuskove, mozno aj 4 krabicky, takze neviem ktory vyskusat chcem, ale viem, ktory nie 😂 vlastne mne ani ku koncu nechutil, liezol mi usami, ale to placebo ako mi doda energiu, to bolo daco neuveritelne 😂 ucilo sa mi jedna radost 🙂 a dalsi caj, ktory mam spojeny so skuskovym je popradsky ten na detske prdy s feniklom- ten je super, prvykrat som ho vypila kamoskinej malej 😂 a odvtedy si ho kupujem 🙂 takze dokoncenie mojho studia vlastne zavisi na vas 😀
Ja by som rada vyskúšala Pu-ehr nakoľko ten jediný som ešte nepila, ostatné som už pila, a keďže sme celá rodina čajíčkoví určite by sme zužitkovali všetky čajíky😍
Ja urcite Pu-erh -mam ho velmi rada a teraz by sa hodil ako pomoc pri odburavani tukov 😝 .... a striedala by som ho s Mate aj ginkom a zazvorove by som dala mamine, ktora je na zazvore zavisla 😀
Maté - energia a povzbudenie, to najviac potrebujem na materskej pri dvoch deťoch hlavne ak sú momentálne obidvaja chorí ale ležať ani za ten svet nebudú, takže ja súúúúúúúúúúrne potrebujem Maté
tak aby som bola uprimná hned rano, ako vstanem tak najprv si zalejem jednu z vašich popradských káv. a potom cca po hodine si dávam nejaký čajík. momentálne u mna vyhráva jablko škorica.
Tak ja by som poprosila Ginko,
nech mi zlepší pamäť málinko,
rozšíri mi cievy,
a urýchli prietok krvi 🙂,
Už len teraz čakať,
či sa práve nám ho podarí vyhrať,
pekný deň Vám všetkým prajeme,
a na vyhlásenie výsledkov sa už teraz tešíme 😉.
Ginko a mate by dobre padlo drobci chory ja taktiez veru je to zaujimave trebalo by sa niecim posilnit 😉
Ja nedám dopustiť na môj Pu-erh rituál v práci so slivkovou príchuťou, mňam. Už teraz sa mi slinky zbiehajú. Tento sa fakt podaril. Nepijem ho kvôli spaľovanie tukov, aj keď teda ako side efekt poteší, ale hlavne pre tú neopísateľnú zemitú chuť.
@kupcovci BLAHOŽELÁME K VÝHRE!!!
@marton_popradske ďakujem krásne este raz☺pekny den všetkým 🙂
dobry den z týchto by som chcela ochutnat "maté" - má podobné účinky ako zelený čaj, a samozrejme ginko - posobi nielen na pmat ale aaf pre tých co majú nizky tlak - pomoze im ho zvýsit.
Chela by som vyskúšať zázvor a bazu. Zo zázvoru čajík ľúbime a z bazy robím každoročne sirup a táto kombinácia môže byť suprová 😀
Ahojte 🙂
milujem popradske caje! hociake, momentalne ficim na Kasel a priedusky, kedze sa neviem zbavit kasla :(, ale v mojich zenskych dnoch nedam dopustit na Zensky caj, fakt ma zmes bylin, ze nepotrebujem ziadnu tabletku, ani jedinu..
Vsimla som si novy rad cajov, ja by som zvolila Zazvor a Bazu, podla mna by bol uzasny na studeno, s ladom a bazovym domacim sirupom, kolieskom citrona..ZE MNAM!
...tak si drzim prsty 😉
Ja som 100 percentne za Mateee, ktore ma okamzite vzdy prenesie do Juznej Ameriky , kde ho popijam z tradicnych poharikov so slamkou. Je to cisty relax
Ja zboznujem caj,ci na ranajky,pocas obeda,ale hlavne vecer,rada si ho vychutnavam ked dcerka zaspi,a ja si svoju teplu salku vychutnavam duskami zababusena pod dekou...Z tohto noveho radu POPRADSKEHO CAJU som zatial neochutnala,ale rada by som ochytnala a vyskusala cajik Ginko,aby mi prekrvil a troska zohrial moje stale studene ruky a nohy 🙂 ale zaujimavo vyzera a znie cajik s nazvom Mate,tento nepoznam vobec,tak aj tento by som si rada vychutnala ☺
Ja si kazde rano davam Earl grey
Mate a aby som mala energiu na cely den co najlepsie zakladat hned rano🙂
ja by som skúsila ten slivkový, ten som ešte nepila. A že je pu-erh, tak to pred letom určite uvítam 😎 .
určite zázvor😉
pozitivnu mysel...ale volako sa tento maracujovy caj vytratil z vasej ponuky😒😔😠😢
@sadul tento čaj už v našej ponuke nie je.
@luciferova ten pijem ráno aj ja 🙂
krásny deň, určite všetky, lebo ako mamina 4 dcér, manelka jedného muža a pri 11 ročnej akože dovolenke pri deťoch potrebujem dobiť energiu, povzbudiť, pamäť- tá už je tak zaprášené, že potrebuje poriadnu očistu, spalovať tuky, wau to by bolo super... a tak by som rada postupne vyskúšala všetky Vaše super čajíky a pritom spomínala na môj rodný kraj aj kraj môjho manžela, keďže teraz bývame na opačnej strane republiky a le pravidelne chodievame na východ pri popradských čajoch a káve si aspoň vychutnám svoj rodný kraj a Vaše čajíky by ma konečne postavili na nohy. krásny deň @marton_popradske

Ginko- na túto zimu priam stvorené!
Zázvor a baza- existuje snáď lepšia kombinácia?
Mňam... 😍