Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Ja by som uvitala ginko cajik niekedy mam pocit ze nic neviem hlavne co sa tyka dcery.
Puer na nastartovanie metabolizmu a za nim ginko na nastartovanie hlavy. Este pred ranajkami aby bolo twlu do re cely den.
Vsetky by sa hodili a detske came vyrabate? Ginko obcas zabudam zazvorove zuri chripka mate energiu dodat sa hodi vzdy a chudnutie to ani radsej nespominam. Pekny den

pekne jeden po druhom 👍
u nas mame asi 100 druhov caju a napriek tomu ze muz stale frfle ked donesiem dalsi, plynule sa minaju. Pravda je, ze on pije jeden-cierny 😉zvysok som ja. No a deti maju tiez svoju zbierku ale poznate to-1 ochutnaju a zvysok krabicky pije mama
Rada by som ochutnala s príchuťou Acai 🙂
práve pijem ginko ale večer to bude určite niektorá kombinácia zázvorového čaju mňam
🙂
Hned rano na lacno Ginko pre dobre prekrvenie potom predpoludni Mate aby som vydrzala energiou cely den s 2 detickami ktori maju nevycerpatelnu energiu😀 potom po obede zazvor citron a vecer zazvor baza

ja osobne zbožňujem zázvorový čaj-je mi jedno s ktorou príchuťou🙂a poobede,ked mám pocit,že sa blíži nejaký kolaps u mňa,tak znova si capnem dobrý čaj-zas uprednostňujem zázvor,deti majú radi záhradné zmesi 🙂
Mate a acai mam doma ja vase caje proste milujeem❤ mate si robievam namiesto kavy
Velmi by som chcela skusit aj ostatne najma v tomto caso-necase zazvor ako prevenciu pred chripkami ❄urcite aj drobci by si prisli na svoje😘
Caje pijem len z mojich byliniek zo zahradky, ktore si sama namiesavam. Ale ak v praci nestiham, tak vytiahnem zo zasuvky cajik zazvorovy.
Ahojte, mam rada jahoda-baza, ale zamilovala som sa do pu-erh, ginko by bolo tiez dobre, len si nespominam naco 😉
ja by som strasne chcela ochutna vsetky 3 druhy ZAZVOR a MATE. z azvor je u nas TOP pri prechladnuti a chorobe
Dobry den 🙂 . Rada by som ochutnala caj zazvor+baza. Pripomenul mi moju starku, ktora s laskou zbierala liecive bylinky a nam detom varila z nich caj a robila aj chutny bazovy sirup.
Po prebdenej noci by sa hodil čaj Maté-na energiu a povzbudenie; po noci s chrípkou a nachladnutím by sa zas hodil čaj Zázvor s akoukoľvek príchuťou; aby nám cez deň dobre pálilo je tu čaj Ginko; no a pre tie, ktoré sa chcú zbaviť tukov je tu čaj Pu- Erh. Takže každý si z tejto ponuky vyberie ten, ktorý mu sadne najviac. 🙂 Ráno by som ochutnala akýkoľvek 🙂
Z vasich cajov by som si vybrala jednoznacne Ginko a to hned z dvoch dovodov. Prvym je ten, ze jediny tento som este neochutnala z vasej ponuky a druhy je ten, ze Ginko caje mi odporucal pit moj neurolog. Pre mna je to caj ako stvoreny, kedze posilnuje pamat, podporuje cinnost mozgu a bojuje s unavou a pre moje vecne ladove koncatiny je nieco ako druhe rukavice a ponozky, kedze ich prekrvuje, co sa v tychto mrazoch hodi este viac 🙂
zázvorový s medom 🙂
ja by som chcela ochutnat caj Mate, spomina sa casto v telenovelach a ja stale neviem aku chut caju si mam predstavit
Na ranné prebudenie si dávam zelený čajík, vzhľadom na to,že kávu nepijem. Určite by som ocenila kombináciu zeleného čaju a jahody al zelený čaj a lesná zmes poprípade zel. čaj s exotickou variáciou. Poobede skôr sypane bylinkove čaje . A večer je úžasný mäta a černica je úžasná kombinácia
Ja osobne som vyskúšala so zázvorom,skrabalo má v hrdle a zabral skvelo.😏
Počas dňa, nielen ráno si pochutnávam čaji v kombinácii višňa-jahoda 🙂
určite by to bol zázvorový čaj
Popradské čaje kupujem už roky. Pre deti ovocné všetkého druhu, ja pre seba kupujem skôr podľa manžela "vážne čaje" 🙂 takže všetky s príchuťou zázvoru a ginko. Musím si doplniť zásoby čajov ako je Pu Erh a Maté. Dúfam, že ich nájdem v sieti Jednota alebo Kaufland.
Ginko, pretože mi bolo odporučené lekárom na prekrvenie kvôli zdravotným problémom (vestibulárny syndróm).
No tak ja by som si veľmi rada dala Maté na energiu, ktorú akurát potrebujem pri chrípke 🙂
Tak z tychto by som si ma rano vybrala urcite to mate na energiu. V noci totizto dost cadto vstavam k ratolesti a rano nie je vzdy najlahsie. Clovek by spal, az by plakal ale nemoze... 😝
Ja by som si vybrala Ginko - pamäť a prekrvenie, lebo mam vždy ľadové ruky a nohy a ani sedavé zamestnanie tomu nepomaha 🙂. Kolegovi by som ponukla tiež, ale tomu na pamat, lebo ten si vždy pamata len udalosti z aktualneho dna 😃.
Zacala by som asi Mate na povzbudenie hned z rana lebo v tomto pochmurnom počasí to clovek potrebuje ja som vášnivý cajickar rada skusam nove chute a rada miesam bylinky s ovocim tak si to robim aj doma preto ma tesia taketo kombinacie 😘🌼🍓
Ten extra silny zazvor. Ale varujem vas, ak sa mi nevycistia od soplov nosne dierky iba pri nadychnuti a z usi sa mi nepusti para pri prvom glgu, tak pozitivnu recenziu necakajte. Totiz tie standardne zazvor-citron caje chutia ako keby som pila starenkin bylinkovy so zazvorovou vonou. Ale ak ten vas bude taky, ako ked si ho doma poctivo pripravim z cerstveho korena a citrona, tak mate novu zavislacku, lebo co si budeme klamat, lenivost moja, neopustaj ma 😛
Citrón a zázvor, milujem tú kombináciu. Čajíčkujem stále a rada 😉

Zdravim😆nooo lakavo znie MATE,nakolko pri dvoch drobcom mi uz dochadza niekedy energia😅😅😅/tie moje dve duracelky sa isto do rana nabijaju/...ale aj Pu Erh by som vyskusala kedze moje telo pocas MD krivky zmenilo🙁