Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Pekné ránko všetkým maminám aj nemaminám a čajíčkarom! 🙂 U mňa vedie jednoznačne roibos všetkých druhov a príchutí 🙂 Môžem si ho navariť pre seba a zároveň ho dať aj mojej ročnej princeznej.
Dala by som si mate na energiu.kazde rano vstava do prace o piatej tak aby ma navnadilo,povzbudilo a vlialo mi energiu 🙂
Pijem rano pu-ehr velmi mi chuti, doteraz som.nevypila neosladeny caj ale tento vypijem neosladeny
Stará dobrá klasika - PIGI čaj. 🙂 Ale z týchto 6 by som si vybrala zázvor a citrón. Kombinácia, ktorá môjmu mužovi vždy zaberie, keď na neho niečo lezie. 🙂
paani,ako si vybrať len jeden?Ginko-to mi uz nepomôže,Maté-energie mam na rozdavanie,Pu-erh-pri postaveni na vahu ukazuje stale viac a viac,zazvorový si urobim čerstvy.ale viem,co najblizsie urobim,zatvorim oci a tak budem vyberat.a hadajte,ktory to bude.určite POPRADSKY!!!
Popradske čaje kupujem stále, ale u mňa je momentálne Mate najlepší!!! Ta výrazná chuť ma dostala! ❤
Zazvorovy kedze som.chora 🙂
😀 hahahaaa a teraz čítam pozornejšie úvodné slovo, že z vybraných druhov 😀 tak to potom jednoznačne u mňa ginko, nech mi to na tej materskej lepšie číta a myslí... 😀 pekný deň všetkým! 🙂
štihla a fit mam rada popradske čaje
mňa očaril Popradský čajík Maté.. od, kedy ho mám doma, neviem si bez neho predstaviť ráno..
Popradske caje patria k nasim beznym nakupom,ale tu novu kolekciu som este nechutnala,je potesila by ma taka sanca. Caje patria k mojim ritualom rano zalejem kavu a 1l caju. 🙂
Skusila by som ginko, a nielen na rano, ale aj pocas celeho dna... Totiz, odkedy som na materskej s drobcom, mam pocit, ze mi kompletne odchadza mozog 😀 No a kedze som prekladatelka, bolo by celkom fajn, aby mi mozog a pamat este fungovali 😀
Zdravím ja by som rada vyskúšala ten Acai.. Vyzneje tak zaujímavo.. Momentálne pijem čajík na podporu mliecka fenikel, rascA,aníz(popradský čaj) .. Tak by som rada vyskúšala aj niečo nové 🙂
vybrat si len jeden caj, to je teda riadny dilema. to sa neda. urcite by som teraz potrebovala caj Mate, aby som mala energiu a aj ginko ,aby mi pamat sluzila, a zazvor v tomto chripkovom obdobi, nakolko kazdy je chory... Takze idem si uvarit nejaky popradsky cajik 🙂 pekny den
Ja milujem zázvorové čaje všetkých druhov, ale rada by som vyskúšala Ginko čaj, nakoľko začína naplno pôsobiť materská a tehotenská demencia 😀 Len je ťažké si vybrať lebo napr. Maté som ešte nikdy nepila takže aj ten by som rada skúsila 🙂
Ja by som si dala ginko...ale uz si nepamatam preco 😀
Zázvor s citrónom keďže som opäť prechladnuta už druhykrát za tento mesiac...teplé cajiky vždy musím mať varím im aj deťom 😉 jednoducho v tomto období milujeme čaje 😉😉👍👍💓💓
Baza a citron.. lebo ja viacmenej len ovocne čaje.. ale baza mi chuti tiež.. takže ten 😀 😀 😀
PU ehr ...Aby som nemala taký apetít a do svadby schudla 😂
milí čajíčkári, doteraz milujem čajík "pozitívna myseľ" aj keď som pozitívna, harmónia tohto čajíka je úúúúžasná. Ale keďže som zo stavu jednomamičky, prešla do stavu dvojmamičky - mám pozitívneho myslenia až až a z nového radu čajov by som teda vyskúšala určite energia a povzbudenie (keďže pri mojom nespavcovi mi musí stačiť 5 x 10 minút spánku cez noc), pamäť a prekrvenie (aby som nezabudla všetky pracovné postupy, kým som na materskej) aj spaľovanie tukov (keďže minulý rok som pribrala 25 kg) no a tie ostatné by som vyskúšala len tak pre potešenie z čajíčkovania 😉
Mňam ja pijem teraz ginko. Je fantastický.
Slnko vyjde spoza hory, v kanvici už voda horí.
Popradský čaj dáme si, máme rôzne prímesy.
Energiu a povzbudenie potrebuje mama denne.
Zázvor citrón ocko nech opáči, nádchu a kašeľ mu šéf veru neprepáči.
Ginko zabalíme starkým do košíčka, ľahšie sa im bude lúštiť tajnička.
Zázvor acai, Pu-erh nepoznáme, z gúglu sa len dozvedáme.
Zazračné to rastlinky.
Žeby mama vytiahla tento rok konečne bikinky? 🙂
zázvor a baza zaujimava kombinacia 🙂 a zazvor zahreje a baza pripomenie leto 🙂
Zázvor dobre poznáme,
denne ho mám v zozname.
Osvieži ma, zahreje
a hneď z rána dobre je.
Maté čajík nepoznám,
energie málo mám.
Vyskúšam ho veľmi rada,
energicky budem mladá.
Pu-Erh tuky spaľuje,
kto ho pije, tomu je.
Tukožrútsky zázrak i ja si chcem dať,
do leta, do plaviek krásnu postavu mať.
ja by som si zvolila zazvor a baza a preco? lebo zazvor mam rada a baza u nas miluju vsetci, tak rada by som ochuutnala tuto kombinaciu.. inak pre mna su popradske caje proste top..
Popradské sú u nás TOP , ale s týchto by som si vybrala zázvor-baza ☕ pekný dník všetkým 😉
ja by som rada ochutnala vsetky kedze ziadnu z tychto kombinacii som este nepila. najblizsi je mi zazvor no s citronom som ho este nepila ani s bazou a acai je pre mna plodina nepoznana 🙂 rovnako dalsie 3 caje su pre mna chutovou zahadou 🙂
Zázvor- baza= môj čaj
Tak u nas v zimnom obdobi su caje kazdy den. Z tejto ponuky ma zaujalo Ginko,ten by som rada vyskusala. Zazvor pozname aj varime dost casto. Vynikajuci na zohriatie.

@lienka737 zázvor je špecifický 🙂 baza a acai zjemňujú jeho chuť. ochutnajte.