icon

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno

marton_popradske
30. jan 2017

Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
marton_popradske
autor
30. jan 2017

@lienka737 zázvor je špecifický 🙂 baza a acai zjemňujú jeho chuť. ochutnajte.

cilkajanka
30. jan 2017

Pekné ránko všetkým maminám aj nemaminám a čajíčkarom! 🙂 U mňa vedie jednoznačne roibos všetkých druhov a príchutí 🙂 Môžem si ho navariť pre seba a zároveň ho dať aj mojej ročnej princeznej.

bubloska135
30. jan 2017

Dala by som si mate na energiu.kazde rano vstava do prace o piatej tak aby ma navnadilo,povzbudilo a vlialo mi energiu 🙂

malinovka333
30. jan 2017

Pijem rano pu-ehr velmi mi chuti, doteraz som.nevypila neosladeny caj ale tento vypijem neosladeny

vsicka036
30. jan 2017

Stará dobrá klasika - PIGI čaj. 🙂 Ale z týchto 6 by som si vybrala zázvor a citrón. Kombinácia, ktorá môjmu mužovi vždy zaberie, keď na neho niečo lezie. 🙂

medunka21
30. jan 2017

paani,ako si vybrať len jeden?Ginko-to mi uz nepomôže,Maté-energie mam na rozdavanie,Pu-erh-pri postaveni na vahu ukazuje stale viac a viac,zazvorový si urobim čerstvy.ale viem,co najblizsie urobim,zatvorim oci a tak budem vyberat.a hadajte,ktory to bude.určite POPRADSKY!!!

matidami
30. jan 2017

Popradske čaje kupujem stále, ale u mňa je momentálne Mate najlepší!!! Ta výrazná chuť ma dostala! ❤

vladuska99
30. jan 2017

Zazvorovy kedze som.chora 🙂

cilkajanka
30. jan 2017

😀 hahahaaa a teraz čítam pozornejšie úvodné slovo, že z vybraných druhov 😀 tak to potom jednoznačne u mňa ginko, nech mi to na tej materskej lepšie číta a myslí... 😀 pekný deň všetkým! 🙂

dadulkasch
30. jan 2017

štihla a fit mam rada popradske čaje

oriesok
30. jan 2017

mňa očaril Popradský čajík Maté.. od, kedy ho mám doma, neviem si bez neho predstaviť ráno..

iivviikk
30. jan 2017

Popradske caje patria k nasim beznym nakupom,ale tu novu kolekciu som este nechutnala,je potesila by ma taka sanca. Caje patria k mojim ritualom rano zalejem kavu a 1l caju. 🙂

suzuzu
30. jan 2017

Skusila by som ginko, a nielen na rano, ale aj pocas celeho dna... Totiz, odkedy som na materskej s drobcom, mam pocit, ze mi kompletne odchadza mozog 😀 No a kedze som prekladatelka, bolo by celkom fajn, aby mi mozog a pamat este fungovali 😀

tutiynka
30. jan 2017

Zdravím ja by som rada vyskúšala ten Acai.. Vyzneje tak zaujímavo.. Momentálne pijem čajík na podporu mliecka fenikel, rascA,aníz(popradský čaj) .. Tak by som rada vyskúšala aj niečo nové 🙂

zuzin78
30. jan 2017

vybrat si len jeden caj, to je teda riadny dilema. to sa neda. urcite by som teraz potrebovala caj Mate, aby som mala energiu a aj ginko ,aby mi pamat sluzila, a zazvor v tomto chripkovom obdobi, nakolko kazdy je chory... Takze idem si uvarit nejaky popradsky cajik 🙂 pekny den

adulka25
30. jan 2017

Ja milujem zázvorové čaje všetkých druhov, ale rada by som vyskúšala Ginko čaj, nakoľko začína naplno pôsobiť materská a tehotenská demencia 😀 Len je ťažké si vybrať lebo napr. Maté som ešte nikdy nepila takže aj ten by som rada skúsila 🙂

smolinka024
30. jan 2017

Ja by som si dala ginko...ale uz si nepamatam preco 😀

lenkaa222
30. jan 2017

Zázvor s citrónom keďže som opäť prechladnuta už druhykrát za tento mesiac...teplé cajiky vždy musím mať varím im aj deťom 😉 jednoducho v tomto období milujeme čaje 😉😉👍👍💓💓

najjulinka
30. jan 2017

Baza a citron.. lebo ja viacmenej len ovocne čaje.. ale baza mi chuti tiež.. takže ten 😀 😀 😀

123choco123
30. jan 2017

PU ehr ...Aby som nemala taký apetít a do svadby schudla 😂

jajavk
30. jan 2017

milí čajíčkári, doteraz milujem čajík "pozitívna myseľ" aj keď som pozitívna, harmónia tohto čajíka je úúúúžasná. Ale keďže som zo stavu jednomamičky, prešla do stavu dvojmamičky - mám pozitívneho myslenia až až a z nového radu čajov by som teda vyskúšala určite energia a povzbudenie (keďže pri mojom nespavcovi mi musí stačiť 5 x 10 minút spánku cez noc), pamäť a prekrvenie (aby som nezabudla všetky pracovné postupy, kým som na materskej) aj spaľovanie tukov (keďže minulý rok som pribrala 25 kg) no a tie ostatné by som vyskúšala len tak pre potešenie z čajíčkovania 😉

janka.janegova
30. jan 2017

Mňam ja pijem teraz ginko. Je fantastický.

spitmausi
30. jan 2017

Slnko vyjde spoza hory, v kanvici už voda horí.
Popradský čaj dáme si, máme rôzne prímesy.
Energiu a povzbudenie potrebuje mama denne.
Zázvor citrón ocko nech opáči, nádchu a kašeľ mu šéf veru neprepáči.
Ginko zabalíme starkým do košíčka, ľahšie sa im bude lúštiť tajnička.
Zázvor acai, Pu-erh nepoznáme, z gúglu sa len dozvedáme.
Zazračné to rastlinky.
Žeby mama vytiahla tento rok konečne bikinky? 🙂

majah212
30. jan 2017

zázvor a baza zaujimava kombinacia 🙂 a zazvor zahreje a baza pripomenie leto 🙂

onmaria
30. jan 2017

Zázvor dobre poznáme,
denne ho mám v zozname.
Osvieži ma, zahreje
a hneď z rána dobre je.

Maté čajík nepoznám,
energie málo mám.
Vyskúšam ho veľmi rada,
energicky budem mladá.

Pu-Erh tuky spaľuje,
kto ho pije, tomu je.
Tukožrútsky zázrak i ja si chcem dať,
do leta, do plaviek krásnu postavu mať.

skeblicka77
30. jan 2017

ja by som si zvolila zazvor a baza a preco? lebo zazvor mam rada a baza u nas miluju vsetci, tak rada by som ochuutnala tuto kombinaciu.. inak pre mna su popradske caje proste top..

saskia84
30. jan 2017

Popradské sú u nás TOP , ale s týchto by som si vybrala zázvor-baza ☕ pekný dník všetkým 😉

daja07
30. jan 2017

ja by som rada ochutnala vsetky kedze ziadnu z tychto kombinacii som este nepila. najblizsi je mi zazvor no s citronom som ho este nepila ani s bazou a acai je pre mna plodina nepoznana 🙂 rovnako dalsie 3 caje su pre mna chutovou zahadou 🙂

sisinka33
30. jan 2017

Zázvor- baza= môj čaj

zaba9
30. jan 2017

Tak u nas v zimnom obdobi su caje kazdy den. Z tejto ponuky ma zaujalo Ginko,ten by som rada vyskusala. Zazvor pozname aj varime dost casto. Vynikajuci na zohriatie.