Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Takze urcute su vsetky cajiky dore🙂mne jablko slivky pripomynaju Vianoce.Zazvor baza su dobre v zimnom obdobi.Zazvor lubim i samostatny,no bazu zbieram a susim v lete na zimu.Ginko je dobre na pamat.A mate jediny cajik co nepoznam.🙂pekny den zelam
Ja kazde rano pijem ovocny caj,ale kedze si robim vysoku skolu popri synovi,tak by som mala zacat pit ginko😂 nech mi ti pali na statniciach🙏
Ja pijem caj kazde rano a vecer Teraz cez zimu najviac citronovy z medom a rumancek z medom to na rano a vecer na ukludnenie medovkutiez s medom
Pekný deň želám 😉 Ja si doprajem čaj každý deň deň 🍵Ráno,poobede aj večer... Vychutnávam si chuť a vôňu zeleného čaju len tak bez cukru s rôznymi príchuťami,citrón,brusnica, marhuľa a pod. Ktorý by som zvolila teraz z tejto lákavej ponuky? Určite zázvor s citrónom 🍋 keďže všade naokolo "straší" chrípka... Z tohto nového radu Popradského čaju som ešte neochutnala a myslím že by bolo načase veď aj bývam pod Tatrami,priamo v Poprade 😊
Zdravim, ja by som rada ochutnala caj Pu-Erh a to len preto, ze netusim co to je a zaujima ma to😉 dakujem a prajem pekny den
zázvor je u nás top, rada by som vyskúšala aj iné 🙂
ja som za mate. pre mna top medzi cajmi. Povzbudzujuca chut, a vo voni citim nieco zemite. pre mna proste top. A inak som velkym fanusikom medovky v cajikoch, tak najviac vyhladavam tie.
az tento rok som pocas zimy objavila caro zazvorovych cajov, priam zboznujem tu korenistu chut..
jednoznacne cistus vyborny na imunitu a nadchu obsahuje mnozstvo antioxidantov
U mna urcite Ginko..🙂 tehotenska zabudlivost.. ma dobieha.. 😎
Ochutnala by som vsetky, som v zimnom a jesennom obdobi velka cajickarka, manzel tiez a maly takisto.
Kazdy by pomohol na nieco ine, ginko pomoze aby som si neskor nezabudla urobit aj tie ostatne 🙂
Dneska to istil precistujuci caj 🙂
Aká bola otázka ? 🙂
Rozhodne ginko....hm asi na tú pamäť.
Ako po prvom by som určite siahla po overenej a nesmrtelnej kombinácii zázvor a citrón, no a keď tak pozerám na svojho chlapa ten by potreboval Maté 🙂
Prajem krasny pondelkovy dnik...Ja ako každe rano popijam Mate caj a skutočne niečo do seba ma,,,skoro ako jedna šalka kavy ....Chut je lahodna ani nesladim ,,je jemnučky super....
Mam aj zazvor,,aj ginko a mala somaj ten Puerh ale ten už nikdy viac🙂)) nemala to na mna najlepši učinok ale chut je vyborna😉
rada by som ochutnala ten zazvorovy, rano som si uvarila z cerstveho zazvoru, ale mat alternativu v praci by bolo super, alebo ked sa narodi malicke a casu bude pomenej..
V tomto chripkovom obdobi je urcite super zazvor + baza, alebo citron. Vsetky musia byt fajn. Ved popradsky je najlepsi, pretoze som z pp ;)
Máme veľmi radi popradské čaje.Ci už bylinné alebo ovocné a určite by sme chceli ochutnať ďalšie chute ktoré ponukate
Rada by som vyskúšala pu-ehr a ginko rada pijem cajiky a rada by som vyskúšala aj tieto nové 🙂
Urcite by sme cela rodinka chceli ochutnat vsetky 😍😍😍 momentalne by sa aj velmi hodili ,kedze sme chory a cajikujeme. Rodicoa by si tiez zgustli a svokra taktiez cize by sa potesilo viac ako jeden clovek 😊😊😊😊
mate este nema asi nikto. najoriginalnejsie, najzaujimavejsie. MATE.
Maté..Potrebujem energiu na môjho syna 🙈
Pekny deň...tak momentalne mam uvareny zazvorovy cajik.....velmi mi chuti...pijem ho najma v tomto období..tak nazdravie 😉
Krásny deň všetkým a Popradské čaje sú naozaj super a z Vášho nového radu určite všetky ale ak jeden tak MATÉ - a prečo? Lebo doma 4 dcérky mám a značný domáci zmätok s nimi prežívam, niekedy už nemám síl a tak by bol super Váš čajík na povzbudenie a energiu do ďalších spoločných chvíľ, aby sme ich prežívali len s úsmevom a nie s vyplazeným jazykom. ste super
Ja by som ráno začala s Ginkom aby mi to počas dňa poriadne pálilo v hlávke a aby som sa vedela dobre sústrediť.Kedže teraz máme veľkú zimu a ginko je vynikajúci pomocník na prekrvenie organizmu tým,že rozširuje cievy netrápili by ma ani studené nohy a ruky.Po obede by som si dala Pu-Erh aby mi trošku ľahšie spalovalo tuky,ktoré sa pekne na mne uložili po vianočnom hodovaní a akosi nechcú odísť preč.Asi sa im na mojom brušku páči,ale mne sa teda oni nepáčia.Na olovrant by som si dala Maté aby mi dodal energiu,ktorú som stratila počas celého dňa a povzbudil ma do dalších aktivít,ktoré ma ešte čakajú.A deň by som ukončila v papučiach pred telkou alebo s knihou v ruke a pritom by som si popíjala zázvorový čajík,ktorý je najlepšou voľbou v tomto období plnom bacilou.Príjemne zahreje,poriadne vyštípe tie hnusné bacily a ešte aj pomôže s trávením.Zázvorový čajík rada pijem počas cestovania ked mi je nevolno.

Ja by som si dala Mate. Kedze som cajickarka a rano cajik musi byt, aj v lete. A mojmu muzovi by som dala Zazvor a acai, lebo on zazvor nemusi 🙂a ako ste napisala ze acai ho zjemnuje, verim ze by mu velmi chutil 🙂