icon

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno

marton_popradske
30. jan 2017

Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
alfaaomega
30. jan 2017

Ja by som si dala Mate. Kedze som cajickarka a rano cajik musi byt, aj v lete. A mojmu muzovi by som dala Zazvor a acai, lebo on zazvor nemusi 🙂a ako ste napisala ze acai ho zjemnuje, verim ze by mu velmi chutil 🙂

1mirka1
30. jan 2017

Moje oblubene nam cele sviatky robili spolocnost a zazvorovy teraz pri chorobe

eliska1986
30. jan 2017

Takze urcute su vsetky cajiky dore🙂mne jablko slivky pripomynaju Vianoce.Zazvor baza su dobre v zimnom obdobi.Zazvor lubim i samostatny,no bazu zbieram a susim v lete na zimu.Ginko je dobre na pamat.A mate jediny cajik co nepoznam.🙂pekny den zelam

cukricek12
30. jan 2017

Ja kazde rano pijem ovocny caj,ale kedze si robim vysoku skolu popri synovi,tak by som mala zacat pit ginko😂 nech mi ti pali na statniciach🙏

chorucka
30. jan 2017

Ja pijem caj kazde rano a vecer Teraz cez zimu najviac citronovy z medom a rumancek z medom to na rano a vecer na ukludnenie medovkutiez s medom

andraska
30. jan 2017

dopila som puerh a mam doma este tieto🙂

huncut
30. jan 2017

Pekný deň želám 😉 Ja si doprajem čaj každý deň deň 🍵Ráno,poobede aj večer... Vychutnávam si chuť a vôňu zeleného čaju len tak bez cukru s rôznymi príchuťami,citrón,brusnica, marhuľa a pod. Ktorý by som zvolila teraz z tejto lákavej ponuky? Určite zázvor s citrónom 🍋 keďže všade naokolo "straší" chrípka... Z tohto nového radu Popradského čaju som ešte neochutnala a myslím že by bolo načase veď aj bývam pod Tatrami,priamo v Poprade 😊

tandzi
30. jan 2017

Zdravim, ja by som rada ochutnala caj Pu-Erh a to len preto, ze netusim co to je a zaujima ma to😉 dakujem a prajem pekny den

naatalka
30. jan 2017

zázvor je u nás top, rada by som vyskúšala aj iné 🙂

kvetulienka253
30. jan 2017

ja som za mate. pre mna top medzi cajmi. Povzbudzujuca chut, a vo voni citim nieco zemite. pre mna proste top. A inak som velkym fanusikom medovky v cajikoch, tak najviac vyhladavam tie.

zuzka2010
30. jan 2017

az tento rok som pocas zimy objavila caro zazvorovych cajov, priam zboznujem tu korenistu chut..

tancik
30. jan 2017

jednoznacne cistus vyborny na imunitu a nadchu obsahuje mnozstvo antioxidantov

jajussska
30. jan 2017

U mna urcite Ginko..🙂 tehotenska zabudlivost.. ma dobieha.. 😎

septembrovci
30. jan 2017

Ochutnala by som vsetky, som v zimnom a jesennom obdobi velka cajickarka, manzel tiez a maly takisto.
Kazdy by pomohol na nieco ine, ginko pomoze aby som si neskor nezabudla urobit aj tie ostatne 🙂

77mirinka77
30. jan 2017

Dneska to istil precistujuci caj 🙂

jachin
30. jan 2017

Aká bola otázka ? 🙂

Rozhodne ginko....hm asi na tú pamäť.

abriela
30. jan 2017

Prajem pekný deň. Môj pracovný hrnček by privítal čaj Ginko 🙂. Od 8-mej do 12-tej je 2x plný. Čaje však striedam, takže poteší sa každému.

zazula85
30. jan 2017

Ako po prvom by som určite siahla po overenej a nesmrtelnej kombinácii zázvor a citrón, no a keď tak pozerám na svojho chlapa ten by potreboval Maté 🙂

ilaryja
30. jan 2017

Prajem krasny pondelkovy dnik...Ja ako každe rano popijam Mate caj a skutočne niečo do seba ma,,,skoro ako jedna šalka kavy ....Chut je lahodna ani nesladim ,,je jemnučky super....

Mam aj zazvor,,aj ginko a mala somaj ten Puerh ale ten už nikdy viac🙂)) nemala to na mna najlepši učinok ale chut je vyborna😉

dankanka
30. jan 2017

rada by som ochutnala ten zazvorovy, rano som si uvarila z cerstveho zazvoru, ale mat alternativu v praci by bolo super, alebo ked sa narodi malicke a casu bude pomenej..

monciciatko1
30. jan 2017

V tomto chripkovom obdobi je urcite super zazvor + baza, alebo citron. Vsetky musia byt fajn. Ved popradsky je najlepsi, pretoze som z pp ;)

natalkasimonka
30. jan 2017

Máme veľmi radi popradské čaje.Ci už bylinné alebo ovocné a určite by sme chceli ochutnať ďalšie chute ktoré ponukate

ivanuska166
30. jan 2017

Rada by som vyskúšala pu-ehr a ginko rada pijem cajiky a rada by som vyskúšala aj tieto nové 🙂

sisagrellova
30. jan 2017

Urcite by sme cela rodinka chceli ochutnat vsetky 😍😍😍 momentalne by sa aj velmi hodili ,kedze sme chory a cajikujeme. Rodicoa by si tiez zgustli a svokra taktiez cize by sa potesilo viac ako jeden clovek 😊😊😊😊

petrarac
30. jan 2017

mate este nema asi nikto. najoriginalnejsie, najzaujimavejsie. MATE.

kikataldikova
30. jan 2017

Aj my mame radi zázvorový čajík <3 maminka píla aj počas tehotenstva a aj teraz a už som okoštoval aj ja <3

cipsinka12
30. jan 2017

Maté..Potrebujem energiu na môjho syna 🙈

miskaamatko
30. jan 2017

Pekny deň...tak momentalne mam uvareny zazvorovy cajik.....velmi mi chuti...pijem ho najma v tomto období..tak nazdravie 😉

irenaliza
30. jan 2017

Krásny deň všetkým a Popradské čaje sú naozaj super a z Vášho nového radu určite všetky ale ak jeden tak MATÉ - a prečo? Lebo doma 4 dcérky mám a značný domáci zmätok s nimi prežívam, niekedy už nemám síl a tak by bol super Váš čajík na povzbudenie a energiu do ďalších spoločných chvíľ, aby sme ich prežívali len s úsmevom a nie s vyplazeným jazykom. ste super

lalenka33
30. jan 2017

Ja by som ráno začala s Ginkom aby mi to počas dňa poriadne pálilo v hlávke a aby som sa vedela dobre sústrediť.Kedže teraz máme veľkú zimu a ginko je vynikajúci pomocník na prekrvenie organizmu tým,že rozširuje cievy netrápili by ma ani studené nohy a ruky.Po obede by som si dala Pu-Erh aby mi trošku ľahšie spalovalo tuky,ktoré sa pekne na mne uložili po vianočnom hodovaní a akosi nechcú odísť preč.Asi sa im na mojom brušku páči,ale mne sa teda oni nepáčia.Na olovrant by som si dala Maté aby mi dodal energiu,ktorú som stratila počas celého dňa a povzbudil ma do dalších aktivít,ktoré ma ešte čakajú.A deň by som ukončila v papučiach pred telkou alebo s knihou v ruke a pritom by som si popíjala zázvorový čajík,ktorý je najlepšou voľbou v tomto období plnom bacilou.Príjemne zahreje,poriadne vyštípe tie hnusné bacily a ešte aj pomôže s trávením.Zázvorový čajík rada pijem počas cestovania ked mi je nevolno.