icon

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno

marton_popradske
30. jan 2017

Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
bibyke
30. jan 2017

Ja by som ochutnala ten puerh..este som nepila slivkovy caj 😀

kacerkal
30. jan 2017

Určite Maté, na dobrý štart a prebudenie do nového dňa 🙂

tomaskova
30. jan 2017

Dobry den.milujem caje. Rano si vzdy uvarim pol litra, na obed tiez a niekedy aj poobede. Caj pijem aj v lete. Nesladim len samotny. Momentalne mam popradsky rooibos s limetkou. Vydareny caj 🙂 milujem zelene caje.no a z welness? Urcite ginko pre jeho lahodnu chut, mate pre jeho silu. No a pre muzika zazvorovy.miluje zazvor.

dancul142
30. jan 2017

Zazvorovy pretoze mi pripomina cele tehotenstvo ked som kazde rano pila zazvorovy caj z mojho hlineneho hrnceka ktory mi vyrobil manzel 🙂. A preto z toho hrnceka pretoze cele tehotenstvo sme boli od seba skoro 1000 km.

zuzanars
30. jan 2017

Nám robia celej rodine Popradské čaje spoločnosť celý rok, nielen v zime. Sme všetci čajíkoví 🙂 Ráno som pila zázvorový s bazou.
Ale Vám napíšem, že keď som mala minulý týždeň chripku, bola som v takom stave, že mi ani čaje nechutili. Normálne som v tých teplotách pila pár dni len čistú vodu. Ale už je to dúfam za nami.

kacenka37
30. jan 2017

Ja s mojimi troma babami si robime cajik zazvor a baza,a je velmi fajnucky,vsetkym na chuti.este mame mate,aj ten je fajnucky.a potesil by nas ktorykolvek 🙂

sonaniki
30. jan 2017

no ja som skúsila už všetky okrem Pu -ERH tento u nás v Turanoch nekúpim. ale ostatné sú súčasťou v moje práci aj doma. milujem ich snád budú dlho na trhu. a sú v krásnom obale vhodné aj na daroanie

zdenka2410
30. jan 2017

Dala by som si Zázvor a citrón, pretože v tomto ,,soplíkovom,, období ho pije celá rodina.

luzzia
30. jan 2017

Rano by som si urcite dala Ginko, pretoze Ginko priaznivo posobi co sa tyka zdravia ako takeho, ale najma dusevneho zdravia a pamate. Seratonin a dopamin, ktore suvisia s depresivnimi naladami a tiez znizuje stres a uzkost znizenim hladiny kortizolu. Predpokladam, ze tento cajik nie je az taky silny, ale preco sa nenastartovat do noveho narocneho dna rano aj takto, ked mozeme? 🙂

123alex
30. jan 2017

Ktorýkoľvek 🙂 milujeme čaje a teraz v zimnom období ich pijeme neúrekom 🙂

dusidu
30. jan 2017

Krásne popoludnie, veľmi rada by som ochutnala čaj Maté, pretože energiu a povzbudenie ako matka potrebujem už od skorého rána 🙂

krtica11
30. jan 2017

milujem caje teraz vacsinou ovocne nakolko som tehotna tak bylinkove moc nie 🙂

kubkatka
30. jan 2017

My máme doma Ginko, a veru by som rada ochutnala aj tie ostatné, dúfam, že sú rovnako fantastické ako ten s Ginkom 😘

erikakov
30. jan 2017

Vyskúšala by som každý, lebo milujem čaje akéhokoľvek druhu 🙂

meginka88
30. jan 2017

U mna je to jednoznacne Mate 🙂 Som kavickar a niektore dni mam pocit, ze tej kavy vypijem viac ako je vhodne,preto by sa mi zislo doplnit energiu tymto urcite skvelym cajikom 🙂

monicqko
30. jan 2017

Ahojte tak tieto cajiky sme estee nemali .caje pijeme kzdy vecer ale tieto by sme chceli urcite viskusat hlavne zazvorve 😘

danii2
30. jan 2017

Akykolvek bez ibisteka.Prosim vas robte tie caje z toho,z coho maju byt.Neda sa najst v obchode caj bez ibisteka- ved to len farbi caj,ako moze byt napr.citronovy caj cerveny? A potom vsetky caje chutia rovnako-umelo a hnusne.Jediny co som nasla Popradsky sipkovy v zelenom obale,ten mam rada.Ale uz by som si rada dala aj nejaky iny 🙂 Dakujem za pochopenie.

jefinka18
30. jan 2017

ahoj, ja by som vyskysala vsetky, este som od vas cajik nepila...vlastne v minulosti mi cajiky velmi nechutili ale cim som starsia tym si moje telo ziada caj a v tomto obdobi ked je vonku riadna zima dvojnasobne..popradsky som este neskusala ale rada by som lebo ako tu citam vsetci vas chvalia

andelik21
30. jan 2017

Z vyššie uvedených čajov by som si dala zárvor a citrón. Nakoľko aktuálne je počasie ako v Ruskom filme, tak takáto prevencia proti chrípke by určite prospela. 😉

pa3cia112
30. jan 2017

Milujem čaje a najradšej mám zazvorovy 😉 Ale rada by som vyskúšala aj niečo nové 😉

najk
30. jan 2017

Vyskúšala by som Ginko na pamäť, aby som si nemusela robiť uzlík na vreckovke a spomenula si na to, čo mám vybaviť aj bez neho :D

alaguema
30. jan 2017

@marton_popradske milovník čaju predsa nebude piť čaj zo sáčku 😉

stano4000
30. jan 2017

najlepsi je sipkovo-hociaky.... ale nesmu v nom byt umele dovonavadla... jaaaj pockajte, take neviete? no nič budem si dalej caje robit zo zdrojov ktore poznam a verim im! nic od obchodnikov a priekupnikov.

sisika007
30. jan 2017

Rada by som ochutnala Puerh a ginko..
Puerh preto že sú tam slivky a ginko na moju energiu 😀 potešila by som sa výhre

ninsyz
30. jan 2017

S veľkou radosťou ginko :D nech mám lepšie sústredenie sa a kvalitné vykony v škole 🙂

ivankajar
30. jan 2017

Dobry den jednoznacne mate citam ze dodavaju energiu a povzbudenie. Zisli by sa mi momentalne mam doma maleho novorodenca a 4 rocnu dcerku. A okrem energie chyba aj povzbudenie. Dlhe roky pijem popradsky zeleny caj zmena by prisla vhod.

elizita
30. jan 2017

Urcite Mate, porcovany som este nemala, pouzivam sypane a kedze ho mala nemoze, nechce sa mi paprat s 2 cajmi rano, tak pijem len tie, co moze ona..

olinka2424
30. jan 2017

Z týchto čajov je môj naj naj naj Maté a Ginko..... sú súčasťou môjho každodenného života 🙂

jarnicka
30. jan 2017

U MNA jednoznacne caj na chudnutie moje novorocne predsavzatia zlyhavaju

sticker
monicka821
30. jan 2017

Kedze zuri chripka pitesili by cajiky so zazvorom😉