Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Určite Maté, na dobrý štart a prebudenie do nového dňa 🙂
Dobry den.milujem caje. Rano si vzdy uvarim pol litra, na obed tiez a niekedy aj poobede. Caj pijem aj v lete. Nesladim len samotny. Momentalne mam popradsky rooibos s limetkou. Vydareny caj 🙂 milujem zelene caje.no a z welness? Urcite ginko pre jeho lahodnu chut, mate pre jeho silu. No a pre muzika zazvorovy.miluje zazvor.
Zazvorovy pretoze mi pripomina cele tehotenstvo ked som kazde rano pila zazvorovy caj z mojho hlineneho hrnceka ktory mi vyrobil manzel 🙂. A preto z toho hrnceka pretoze cele tehotenstvo sme boli od seba skoro 1000 km.
Nám robia celej rodine Popradské čaje spoločnosť celý rok, nielen v zime. Sme všetci čajíkoví 🙂 Ráno som pila zázvorový s bazou.
Ale Vám napíšem, že keď som mala minulý týždeň chripku, bola som v takom stave, že mi ani čaje nechutili. Normálne som v tých teplotách pila pár dni len čistú vodu. Ale už je to dúfam za nami.
Ja s mojimi troma babami si robime cajik zazvor a baza,a je velmi fajnucky,vsetkym na chuti.este mame mate,aj ten je fajnucky.a potesil by nas ktorykolvek 🙂
no ja som skúsila už všetky okrem Pu -ERH tento u nás v Turanoch nekúpim. ale ostatné sú súčasťou v moje práci aj doma. milujem ich snád budú dlho na trhu. a sú v krásnom obale vhodné aj na daroanie
Dala by som si Zázvor a citrón, pretože v tomto ,,soplíkovom,, období ho pije celá rodina.
Rano by som si urcite dala Ginko, pretoze Ginko priaznivo posobi co sa tyka zdravia ako takeho, ale najma dusevneho zdravia a pamate. Seratonin a dopamin, ktore suvisia s depresivnimi naladami a tiez znizuje stres a uzkost znizenim hladiny kortizolu. Predpokladam, ze tento cajik nie je az taky silny, ale preco sa nenastartovat do noveho narocneho dna rano aj takto, ked mozeme? 🙂
Ktorýkoľvek 🙂 milujeme čaje a teraz v zimnom období ich pijeme neúrekom 🙂
Krásne popoludnie, veľmi rada by som ochutnala čaj Maté, pretože energiu a povzbudenie ako matka potrebujem už od skorého rána 🙂
milujem caje teraz vacsinou ovocne nakolko som tehotna tak bylinkove moc nie 🙂
My máme doma Ginko, a veru by som rada ochutnala aj tie ostatné, dúfam, že sú rovnako fantastické ako ten s Ginkom 😘
Vyskúšala by som každý, lebo milujem čaje akéhokoľvek druhu 🙂
U mna je to jednoznacne Mate 🙂 Som kavickar a niektore dni mam pocit, ze tej kavy vypijem viac ako je vhodne,preto by sa mi zislo doplnit energiu tymto urcite skvelym cajikom 🙂
Ahojte tak tieto cajiky sme estee nemali .caje pijeme kzdy vecer ale tieto by sme chceli urcite viskusat hlavne zazvorve 😘
Akykolvek bez ibisteka.Prosim vas robte tie caje z toho,z coho maju byt.Neda sa najst v obchode caj bez ibisteka- ved to len farbi caj,ako moze byt napr.citronovy caj cerveny? A potom vsetky caje chutia rovnako-umelo a hnusne.Jediny co som nasla Popradsky sipkovy v zelenom obale,ten mam rada.Ale uz by som si rada dala aj nejaky iny 🙂 Dakujem za pochopenie.
ahoj, ja by som vyskysala vsetky, este som od vas cajik nepila...vlastne v minulosti mi cajiky velmi nechutili ale cim som starsia tym si moje telo ziada caj a v tomto obdobi ked je vonku riadna zima dvojnasobne..popradsky som este neskusala ale rada by som lebo ako tu citam vsetci vas chvalia
Z vyššie uvedených čajov by som si dala zárvor a citrón. Nakoľko aktuálne je počasie ako v Ruskom filme, tak takáto prevencia proti chrípke by určite prospela. 😉
Milujem čaje a najradšej mám zazvorovy 😉 Ale rada by som vyskúšala aj niečo nové 😉
Vyskúšala by som Ginko na pamäť, aby som si nemusela robiť uzlík na vreckovke a spomenula si na to, čo mám vybaviť aj bez neho :D
@marton_popradske milovník čaju predsa nebude piť čaj zo sáčku 😉
najlepsi je sipkovo-hociaky.... ale nesmu v nom byt umele dovonavadla... jaaaj pockajte, take neviete? no nič budem si dalej caje robit zo zdrojov ktore poznam a verim im! nic od obchodnikov a priekupnikov.
Rada by som ochutnala Puerh a ginko..
Puerh preto že sú tam slivky a ginko na moju energiu 😀 potešila by som sa výhre
S veľkou radosťou ginko :D nech mám lepšie sústredenie sa a kvalitné vykony v škole 🙂
Dobry den jednoznacne mate citam ze dodavaju energiu a povzbudenie. Zisli by sa mi momentalne mam doma maleho novorodenca a 4 rocnu dcerku. A okrem energie chyba aj povzbudenie. Dlhe roky pijem popradsky zeleny caj zmena by prisla vhod.
Urcite Mate, porcovany som este nemala, pouzivam sypane a kedze ho mala nemoze, nechce sa mi paprat s 2 cajmi rano, tak pijem len tie, co moze ona..
Z týchto čajov je môj naj naj naj Maté a Ginko..... sú súčasťou môjho každodenného života 🙂
U MNA jednoznacne caj na chudnutie moje novorocne predsavzatia zlyhavaju

Kedze zuri chripka pitesili by cajiky so zazvorom😉

Ja by som ochutnala ten puerh..este som nepila slivkovy caj 😀