Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Dobrý deň, pred chvíľou som sa s dcérkou vrátila od lekára a na našich zasnežených a namrznutých chodníkoch som si pri tlačení kočíka precvičila všetky svoje svaly aj tie o ktorých som nevedela, že ich mám🙂 a práve by sa mi po takomto heroickom výkone by sa mi dobre padol zázvorový čajík s citrónom alebo maté na nazbieranie ďalšej energie🙂.
Taky,ktorý prešiel aspon testami ...Takže žiadnu Ruženku v akcii ..
Radšej doplatíme ...
U nás najčastejšie ak ide o čaje z bežných obchodných reťazcov ,
Tak lapacho,zelený,biely čaj ,bylinkové ,matcha,
škorica slonikovy čaj je výborný ,tak ho volajú deti podľa obalu
,goji ,rakytník ,šípka,ovocné zimné kombinácie teraz a ,zázvor si robíme doma z čerstvého radšej ,.
Sme čajová rodina ,ale najradšej nakupujeme z bio obchodíkov ,kde je lepší výber
Najviac ma z ponuky oslovil Maté, však energiu na ráno vždy treba 🙂 ale deťom by som ho nedávala, tí majú energie viac než dosť 😀
Dobrý deň ked by som mala tu možnosť určite by som vyskúšala čajík zázvor a baza a MATE energia a povzbudenie.Preto som si vybrala tieto dva pretože čajíky ktoré obsahujú zázvor a bazu sú veľmi chutné a dobré aj pre zdravie ktoré potrebujeme a čajík MATE energia a povzbudenie kôli tomu pretože mám dve deti dievčatká ktoré majú toľko energie že ja za nimi nevládzem a zo zaujímavosti či to aspoň niečo fakt so mnou spraví či mi to dodá aspoň trocha energie a povzbudenia do pestrých dní strávených s mojímy deťmi.Prajem krásny dník.
Dala som si kávu, nie jednu ale rovno 2 a uvaživala by som aj o 3 - tej. No nezaberáá... Teda ako rozumné mi príde vymeni ju za čajík Ginko, a vyskúšať jeho účinky. Je minimálne zdravší a o energii a sile do začiatku dňa nehovoriac. ❤👍
Ja pijem bazu so zázvorom je vynikajuci na toto premenlive obdobie a aj chutovo je vyborny, tiez by som rada ochutnala Pu erh na redukciu hmotnosti a Mate na energiu, lebo ta mi stale akosi chýba po nastupe do prace po materskej. Niekedy ani káva nezabera. Tesim sa na cajiky, malému velmi chuti detsky popradsky s opickou a banánom a cucoriedou 👍🙂
Ja zboznujem zazvor a baza je to umna top a niekedy si este pridam cerstvu mätu a citron a som schopna vypit aj 10 poharikou cez den 😀
@penelope10
@janca0079
@lucinka10011 baby, toto je rok a pol stara diskusia 😁
Ja na ráno potrebujem určite nutné čaj mathe na povzbudenie a energiu...aby som mohla fungovať pri svojich dvoch chlapcoch, ktorí sú aj teraz chorí..no a potom si ho dám naobedovať, olovrant, večeru a pre istotu aj v noci - človek nikdy nevie 😊😂😂😂
Ja by som od vas chcela vyskusat caj pu-ehr.tie ktore som dosial pila mi chitili ako vyluhovana zem,tak stala hladam nejaky pu-ehr,ktory mi bude chudit .
@bubloska135 kup si sypany caj, nie vrecuskovi a prideš na to, že takto ma chuť tento čaj 😉
Zazvorove s prichutou lebo som ich este neskusala..
rano zalejem pollitrovy pohar s mate a poobede ginko😁

Ja mam doma uz 5-tu krabicku Pu-erh od Vas 🙂 Na Novy rok som zacala s mojim najvacsim predsavzatim - zhodit nadbytocne kila. A ked som v obchode objavila tento Vas novy caj, musela som vyskusat! A tak mi zachutil, ze kazdy den si dam aspon 2 salky. So zmenou jedalnicka a zaradenim tohto skveleho caju sa mi dari toto predsavzatie plnit na jednicku 🙂
Dakujem za tuto vybornu novinku, urcite vyskusam aj ostatne, kedze som velky milovnik caju 🙂