Zabúdate? Je čas vyhrať čaj GINKO
Ako masírujete svoje mozgové bunky milé dámy? Viete o tom že ginko posilňuje myseľ a prekrvuje pamäť? Ginko je vlastne najstarší strom na svete a domov má v Číne. V osemnástom storočí sa dostal do Európy. Jeho plody obsahujú, čo žiadna rastlina na svete a to: ginkgolides. Tieto látky majú ochranný účinok na bunky ľudského organizmu. Ginko posilňuje cievy a revitalizuje činnosť v mozgu. Zlepšuje krvný obeh, a zabraňuje vzniku krvných zrazenín. Chceli by ste ho ochutnať? Máte nejakú vtipnú príhodu so zabúdaním? Tej najvtipnejšej odpovedi pošleme práve Ginko.
Zabudam vela , až niekedy sa čudujem sama sebe že aké som to ja hlupe žiena , stále hladám cumlík , kde som ho zas dala , malá si ešte neodvykla 😕 alebo ho má v puse a na posteli ho hladám 😀
Proste niekedy je veselo až na zaplakanie 😎
@vonava007 Ó, tak to je super. Ale stále to mohlo dopadnúť horšie: Predstavte si, žeby ste napĺňali dnu vaňu horúcou vodou a medzitým odišli popolievať záhradu. Na vaňu by ste zabudli. Myslím, žeby to bolo horšie 🙂
@erikaemkina nie ste určite hlúpe žieňa. Niekto hľadá celý život a i tak nenájde 🙂
Na moje zabúdanie mám super spomienku,raz som sa pozabudla a urobila super slanú kávu aj sebe aj manželovi.😂
No ja mám dobré historky s mojím mužom, ten večne nekonečne zabúda 😀 máme polročného syna a keď ideme na nákupy, nechávame ho našej babke, keď už sa vraciame domov, môj si ho vkľude odbočí k nám do ulice na parkovisko. Tak sa ho pýtam, že a nezabudol si na niečo? A on s kľudom Angličana povie, nie, veď sme nakúpili všetko, čo sme chceli 😀 😀 😀 😀 Stále sa cíti akosi bezdetný a pritom je to taký skvelý tatinko 🙂 Keď mu poviem, že musíme ešte pre malého tak sa ma spýta a nenecháme ho tam na prazdniny 😀 😀 Takže kvôli môjmu synovi, aby ho chudáka nikde nezabudol 😀 (našťastie je to zatiaľ len u babky) a teda muž je naozaj "čajíkový" by som mu uvarila Popradský čajík Ginko 🙂
Moj chlap pije caj ginko peknych par rokov ale nepomaha lebo zabuda kazd dnom viac a viac a ist napr.kupit 3 veci z toho mi este aj vola a aj tak este jednu zabudne 😂 a to nema ani 40 no hadam sa domov nezabudbe vratit 😅
Všetko si zapisujem, aby som na nič nezabudla a pripínam na chladničku, ale keď som chodila na zš, tak sa mi dvakrát stalo, že som prišla do školy a zistila, že aktovku som nechala doma😀... našťastie som bývala blízko, tak som rýchlo ešte vybehla domov.
Ja som si prednedávnom kúpila výživový doplnok s ginko, ale aj tento čaj by som ochutnala.
@marton_popradske ano aj ja obcas nieco polozim a neviem kde tak ale u neho je to aj par x denne 7 dni v tyzdni 😀
zhanala som manzelovy kryt na ttelefon po ceste som sa s malou zastavila pozret kolegine v praci ktore mi ponukli ze mi malu postrazia tak som sa vybrala autom vystupila prisla do predajne a pri plateny som skoro vyletela z koze ze som malu zabudla v aute a bezala rychlo k autu a mala tam nebola 😀 preco asi 😀 😀 😀
Nastastie,ja este nezabudam,moj prispevok nie je ani vtipny,ale cajik rada by som vyhrala a podarovala ho mamke.mala problemy s usami a uziva ginko tabletky,no ginko caj by tiez urcite pomohol.
moja pamat je nastastie v poriadku aj ked obcas si nepamatam co som jedla na ranajky, ale to su nepodstatne veci. Cajik Ginko by som chcela skor pre moju maminu, ktora uz ma svoj vek a aj zdravotne problemy a caje miluje, vacsinou si zbiera bylinky sama a vyraba zmesi na rozne zdravotne problemy
Tento cajik by som darovala mojmu oteckovi ako spomienku ma casy ked chodola do skolky. Pravidelne ma totiZto zabudol vyzdvihnut zo skolky a spomenul si tak hodinu po zavreti skolky.nastastie skolku sme mali o ulicu vyssie ako sme byvali. Pamatam si ako vzdy doletel na bicykli, ucitelka ho prepichovala pohladom a ja vyskerena ze si ho budem zase doberat. Boli to fajn casy a vzdy na to s usmevom spominame 🙂
Ja by som darovala mamke lebo furt zabudne doma telefon a prave ked surne by som ju chcela zavolat urcite telefon ma doma😀
Ja som po 2 porode zacaala uplneee zabudat tak som si kupila dolnkove tobolky ginko a aky je zaver?'ZABUDAM uzivat aj tie s cajom by to bolo lepsie lebo ten pijem kazdy den 😅
Môj príbeh sa spája s manželom, večne niečo zabúda.Bezne, keď ho pošlem do komory a má priniesť tri veci, prinesie jednu alebo dve,ale tri!? To už je pre neho veľa. Pravidelne hľadáme kľúče od auta alebo domu.A keď odchádza a za chvíľu počujem strnganie kľúčov vo dverách, po tom čo sme sa rozlúčili,je mi jasné, že niečo zabudol.Naposledy sme celá rodina hľadali mobil,a to ma tiche zvonenie...Hladali sme všetci,aj 5 ročná dcéra.Dokonca aj na záchode,lebo už aj tam ho zabudol. Hovorím,aby presne povedal kade chodil?Nakoniec sme sa dopatrali, že bol v garáži.Pri tichom zvoneni,je to dvakrát také ťažké.Nasli sme ho, konečne........ bol pod autom.Uz sa len smejem a hovorím,že mu kúpim zapisnicek na krk a tam mu budem veci zapisovat😉
U mňa bola max vtipná príhoda keď som sa pomerne nedávno v sobotu o piatej zobudila vydesená že musím ísť do školy 😂 a to mi v piatok vobec nenapadli že mám v sobotu školu 😂 to bol teda zhon
ja uz zacinam o sebe pochybovat... 😀 velmi casto zabudnem napr. nieco kupit v obchode alebo pri vareni pridat nejaku zlozku do jedla.. to sa mi stava uz tradiciou 🙂 a to sa snazim davat na to pozor 😅 a musim pisat skoro na vsetko poznamky, aby som nezabudla..
@marton_popradske
..pridám môj najprv nevinný príbeh - telefonujem... ponahľam sa a začnem panikáriť počas rozhovoru, pre boha kde mam telefón, chytím histerický záchvat..)):úsmevné?? no.. ale teraz ten zaujimavejší pribeh - Raz som stretla jednu pani, neviem co sa mi porobilo, vediem rozhovor o nejakom Jožkovi.. (asi jej muž a o jeho zamestnaní....), ona so mnou tiež vedie rozhovor.. po čase zistím, že vôbec neviem s kým sa rozprávam, neviem kde sa v mojej hlave vyrobila konštrukcia, že tú pani poznám, keď som na to došla, nevedela som sa rozpamätať jednak prečo som začala rozhovor a ani kto to je, napodiv mi tykala.. a ja som ledva vyčkala MHD, kedy nastúpim a vypadnem, trapas..Po mesiaci som si spomenula, že som kedysi bola na svadbe bratrancovi a ona s manželom boli asi hosťami. Vôbec si neviem spomenúť, kedy sme sa zoznámili, pravdepodobne nikdy alebo?..či?.. ak si myslíte, že v tom zabúdaní mohol byť alkohol - tak vôbec..nepijem absolútne nič..jednoducho asi neviem uchovať v pamäti náhodné zoznámenie. Pani som stretla asi o týždeň.. predstavte si, povedala som jej dobrý deň, ani nepokračovala v rozhovore..Takže buď má ona problém s pamäťou a mňa si pomýlila.. alebo ja.Môj muž ma vždy preventívne s humorom upozorňuje - "len sa prosím ťa nezačni sa pýtať..kto to je alebo radšej nezačni rozhovor"...tak na toto len tak ľahko nezabudnem..
ak náhodou idem na nákup a nemám so sebou zoznam čo potrebujem tak prídem domov s kopou iných vecí a samozrejme to čo som potrebovala nekúpim. Tak ginko čajík by som velmi rada vyskúšala
Najvtipnejších príhod by som mala viac, ale pre mňa úplne naj je ten, keď som si v spánku pod hlavu posunula nášho yorskhira. Zobudilo ma to, že niečo sa pod hlavou hýbe.😂😂😂 . Vtedy sme ešte deti nemali, takže sa zobudil iba môj manžel. Tak som sa zľakla ako nikdy. Odvtedy sa mi už toto nikdy nestalo.

@marton_popradske zabudam stale viac a viac🙂 žeby to bolo vekom?😇 Za zmienku stoji moja prihoda, ked som sa v lete rozhodla napustiť vodou sud na záhrade na polievanie zeleniny. Akosi som na hadicu zabudla a sud sa plnil celu noc....no čo vám poviem, všetko potopene, same blato a ten ucet za vodu!!! 😲