Súťaž - Ako pre vás vyzerá zdravý začiatok dňa v kuchyni ?
Pošlite fotku vašich top raňajok a my vyžrebujeme výhercu raňajkovej kaše a power coffee 🙂
V nedeľu sa dozviete výsledky.
@dusanplichta Pre mna kavu a pre synceka vodu,ta mu chuti najviac 🙂
@dusanplichta vyskúšame 🙂 dik za tip
@permanentka ako fajn, ale pre mna taky olovrant, alebo desiata...ale to ja mam asi inak naprogramovany metabolizmus. 🙂 Z tohto by som bol hladny. Vy vytrzite 3-4 hodiny?
@dusanplichta nevydrzim tak dlho to je pravda 😀 jedavam kazde hodiny 🙂 nieco lahke samozrejme...
@permanentka je to tak pre vas efektivne? Lebo potom treba mat vzdy nieco po ruke...a co ked niekedy nebude ?
@dusanplichta vzdy si radsej nieco beriem, kedze som tehotna tak musim mat pre istotu stale nieco po ruke...a ked nemam tak som nervna 😀
@janina81 ako ja viem ze to chuti, ale podla mna je toto prave priklad jedla, ktore sa tvari zdravo a nieje...ako ste s toho syta 3/4 hodiny? Nemate navaly hladu ? Ako ak by bol ze biely jogurt nejaky hobit a trochu bananu tak oki, ale toto v dobrom mysim, ze je dost sladke...K tomu este kofein a tak o 2 hodiny musite byt hladna..
Alebo sa mylim?
@dusanplichta nie, nebola som hladna, toto som jedla pred 8h a potom som jedla o 13h 🙂 Ja som neni moc velky jedak a ani hlados, to uz musi byt 🙂
@dusanplichta ja jem, to co sa da, kedze mam doma autisticke dieta, som roky rokuce doma, tak jem co dum dal 😀 a hobitsky som jedla teraz po niekolkokych rokoch, lebo ich mam sice rada, ale moc ich nejem, je to draha sranda 🙂 zvacsa len ten ryzovy chlebik, alebo vajicko, ale tak obcas....
V lete máme radi na raňajky aj čerstvú dusenú zeleninku - hrášok, mrkva, mladé zemiačky s troškou oleja alebo masti, niekedy totiž zostane niečo z večere. Popritom aj chlebík so syrom a čerstvou paprikou ako vidieť na okraji našej fotky. Závisí to aj podľa toho koľko času je na raňajky a komu sa podarí vstať skôr a komu sa vôbec vstávať nechce. Nápoje mám radi asi všetky tradičné raňajkové: v zime skôr teplejšie ako čaj a káva, v lete často aj čistú vodu, deti rady sladšiu so sirupom.
@janina81 oki to je potom oki asi mate dobru toleranciu sacharidov geneticky 🙂 Nie je to vsak pravidlo a vacsina ludi nema.
@kathy7337 heh toto je fajn, pre mna tak na veceru...treba dat pozor, lebo na ranajky pre mnoho zien to je tazke ...ale to zalezi aj od enzymatickej vybavy a zaludocnych kyselin atd... Ked vam to sedi, tak je to ideal...🙂 Len ja nepriklad extra nemozem take bomby rano...i ked vecer to je uz ine cafe 🙂 Vyskusali ste robit vajcia na Ghee? Je to pecka
@sisi208 skuste pozriet kvaskovy chlieb a trosku vylepsit pecivo...tieto kaiserky ako raz za cas nezabiju, ale je to taka rychlovyroba.
@dusanplichta veru vyskusala,ale mne ghee taaaaak strasne smrdi
@lulita pekne foto...len odporucam aby sladke ranajky neprevladli nad nesladkymi 🙂 Alebo teda aspon kasou bez cukru a len ovocim.
@zuzkabeno ako vidim obrazok, tak musim povedat, ze ak by bola na ranajky taka poliavka, vobec by nam to asi nebolo na skodu...vedeli ste, ze v Azii je to bezne a zdrave ? Ranajkovat polievky ?
@dusanplichta cukor da kase ani lievancov nedavame ;)
@dusanplichta vdaka za tip 🙂
@dusanplichta To som nevedela, že v Azii to je bežné.

@jaq Tie lievance su uplna pecka...ja si robim este potom s mandlovym maslom, alebo prelejem hustym kokos mliekom studenym z chladnicky! Toto je fakt ideal, ani muku netreba...rychlovka 🙂 Super