Súťaž - Ako pre vás vyzerá zdravý začiatok dňa v kuchyni ?
Pošlite fotku vašich top raňajok a my vyžrebujeme výhercu raňajkovej kaše a power coffee 🙂
V nedeľu sa dozviete výsledky.
@annielik fíha, hned cheesecake na ranajky ? prezradíte recept ?
@dusanplichta my s manželom máme radi slané raňajky. Kúsok tmavého chlebíka, na tanieriku striedame syry, ja zbožňujem bryndzu, manžel maslo, občas vajíčko na tvrdo, 2 plátky šunky s 98%-tami mäsa , a veľa zeleniny - paradajka, redkvička, uhorka, por na kolieska /biela časť/, červená cibuľa, strúčik cesnaku, zelená cibuľka, paprika podľa toho čo je doma, ale minimálne 4 druhy zeleniny. Ja mám rada zapíjať kefírom.
@mijo53 tak toto je super 🙂 Len by fakt zaujimalo, ze naozaj nevyhnutne potrebujete chlieb? alebo je to len pre ten zvyk, podklad pre natretie pomazanky a tak ? Lebo ja som zistil, ze je to dost rozdiel, ked zjem veci len zo zelninou, alebo ked tam dam chlieb a tak ...ale ked vam to sedi, tak oki, len ma to tak zaujima...
@pillipilli ako viem, ze je to ulava mat trochu klud, ale cisty chlieb len takto podla mna nie je ideal, a urcite sa to da vyriesit aj inak...Co ine vam deti este maju ?
Tak jasne ze to mate brat ako recesiu 😉 moj dyn uedava chlieb s tuniakom,marmeladou,alebo aj prazenicu. Urcite nikdy parky a pastiky.
@dusanplichta chlieb nenatieram maslom, maslo skoro nejem, iba na zakúsnutie k šunke, vajičku. Veľa krát ho nahradím tzv. kľaganým kravským syrom, to je podobný ako ovčí syr, len je kravský, ak zoženiem ovčí , tak ten milujem. Ináč chcem povedať, že v roku 2013 som obmedzila chlieb iba na 1 tenučký kúsok na raňajky , tak som schudla 10 kg,
Uz sa vie vyherca? 🙂

Tesim sa ked mam na ranajky pripraveny napr.cheesecake..staci narychlo spravit kavicku a moze sa ranajkovat 🙂