icon

Koľké z vás vysávanie baví a pre ktoré z vás je to len nevyhnutná povinnosť?

samsung_tomas
Moderátor
13. nov 2017

ckatka
13. nov 2017

Mna vysávanie baví, lebo okamžite vidno efekt 😂 a mame vorverk ktorý ani neodkladam. Tým že mame vnútri psa, vysavame často.

sjuzan77
13. nov 2017

Na vysavaní som neznasala vyťahovanie vysávača a šnúru, ktorá mi vždy zavadzala. Vyriešilo sa to kúpou bezsnuroveho tycoveho vysávača, lepšie som nemohla urobiť. Povysavane za pár minút, je univerzálny-na parkety i koberce a navyše má odnímateľnu ručnú jednotku, takže ma už nerozhadzu ani omrvinky na gauči. Odvtedy je vysávanie relaxom ☺️O výhodách sa presviedča aj okolie, keďže si ho zakúpila po mne aj mama a už po ňom poškuľuje aj svokra 😁

butterfly22
13. nov 2017

No väčšinou ma to moc nebaví, ale zase mám rada ten pocit čistoty po vysávaní 😊 ale stále radšej vysávanie, ako zametanie ,či umývanie podlahy....

sisao
13. nov 2017

Mam rada poriadok,tak ma vysavanie bavi,vysavam kazdy den a nemam s tym problem.Ked je vsade poriadok,tak mam taky dobry pocit na dusi.🙂

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

Dakujem za prispevky. Chcel by som sa vas opytat, ktore vysavace pouzivate radsej vreckove, alebo bezvreckove vysavace? kludne mi napiste pripadne preco?

katusikkk
13. nov 2017

Radsej vreckovy,pretoze pekne ked je vysavac plny,tak si polozim vrecusko na velke noviny,roztrhnem ho a vytahujem mince,nausnice a ine cennosti😂

cupakabricka
13. nov 2017

ano, aj ja radsej vreckovy... stale sa najde co povysavame nechcene..tak mame sancu to este najst.... 🙂 a vrecko mi pripada praktickejsie...

simca06022011
13. nov 2017

@samsung_tomas ja vreckovy, ked je plne, chytim vyhodim a dam novy.. nebudem nic vysypat, vytriasat, utierat :D S bag vrecka pouzivam a tie su super, to sa pri vymienani ani neprasi, lebo sa zavru :D Zo sacku nic nevysypam a nevytahujem :DD este to tak... iba ak viem ze nausnicu som si povysavala :DD inak maju vsetci smolu... nech si veci dvihaju zo zeme, inak koncia vo vysavaci :D

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@simca06022011 Som za, uricte by sa vam pacilo nieco taketo. Samsung dava k svojim vreckovym vysavacom takutu specialitku. Do vrecka sa zbiera len cisty prach a v specialnom filtry zoztava hruba spina obrazok. Vola sa to EZClean filter. Najdete tam vsetky hrube necistoty ako prstene, lego, drobne male casti.
Pozrite si video. Ak raz niekto vyskusa tento filter na vreckovy vysavac inak vysavat uz nebude 😉

https://www.youtube.com/watch?v=5sNBmfAWAXk
jul17
13. nov 2017

Takže ja som niekedy dávnejšie asi pred piatimi rokmi rada vysavala ale odkedy mám deti vôbec sa mi nechce vysávať. Dovod? Po vysávanie asi cca päť minút to vydrží a mohla by som začať odznova. Už ma to nebaví. Jaj mám kombinovaný že sa dá používať aj s vreckom aj bez. Väčšinou vysavam s vreckom a keď sa mi minú tak aj bez kým si nekúpim.

lilyianka
13. nov 2017

Ja rada vysavam, paci sa mi ako spina ide dovnutra a je cisto...navyse sme pred rokom kupili novy vysavac kedze ten predtym moc vyril chlpy a tento je cista parada...4xA 👍 vreckovy a kupili sme don tie vonne vecicky s aromou levandule ☺

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@jul17 ak sa mozem spytat co by ste vylepsili na bezvreckovej variante vysavaca ?

88patka88
13. nov 2017

Ja musím vysavať 2x denne 2 poschodový dom máme 5 vysavačov a to nekecám .....posledný sme kupovali asi 3 mesiace dozadu no ani jeden nezvláda (seno,slama,macacie chlpy(máme ich 5) bordel po kureni ....vysavanie je pre mňa boj 😞

lubina
13. nov 2017

@samsung_tomas No veru mna vysavanie az tak nebavi, ale je to nutnost, tak to spravim....ked nasetrim, tak si kupim roboticky vysavac a to bude parade 😉, vysavanie pojde "same"

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@88patka88 Ako citam, tak urcite poriadny bezvreckovy model. Ktory sa jednoducho cisti (co v tejto dobe je len sen 🙂 a ma dobry saci vykon aj pri naplneni nadoby. Pripadne by sa vam urcite pacila varianta so specialnym filtrom 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=5sNBmfAWAXk
yanni
13. nov 2017

Mna nesmierne bavi. Lebo vysava robot😂 Ja uz len dovysavam popod gauc, kam sa nedostane a schody. Hotovo.

88patka88
13. nov 2017

@samsung_tomas veru už by som rada našla niečo poriadne ...tento naposledy kúpený ako tak no je na vrecka a u nás je spotreba.hrozná ...už aj keby bol na vrecka ale nech ma konečne poriadny ťah aby som nemusela po jednom mieste prejst 10x hlavne tie chlpy 😞 idu z kobercov veľmi zle...aby bol dostatočne veľký ale zasa nie 100kg schodov máme dosť ...ten filter je zaujímavá varianta ešte môžem poprosiť k nemu odporúčanie na dobrý vysávač? Ďakujem

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@88patka88 Velmi podstatne na vysavacoch su samotne hubice. Vela vyrobcov tam velmi setri davaju obycajne. Hubica by mala byt idealna 3 klbova, aby udrzovala s povrchom staly priklad a nasledne vyuzila saci vykon vysavaca. Pre vas ako vela vysavate a mate doma zvieratka tak by som isiel variantou bezvreckoveho vysavaca. samsung momentalne pouziva najjednoduchsiu a najucinnejsiu separaciu necistout v zbernej nadobe. Zaroven vysavac vycistite bez komplikovaneho cistenia. Vsetky nove Samsung bezvreckove vysavace pouzivaju tuto pokrokovu technologiu Cyclone Force Anti-Tangle Turbine v jednoduchosti turbinku 🙂 Cistenie ako vidite na obrazku aj v realite. Staci otvorit a vysypat.

https://www.youtube.com/watch?v=9U8NfwLYtHU

Stranka
http://www.samsung.com/cz/vacuum-cleaners/bagle...

ninaj24
13. nov 2017

Vreckove, naplni sa a vyhodim. Filter treba cistit 😁

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@lubina zajtra sa môžeme zamerať na naozajstné roboticke vysavace, ktoré vydávajú a nielen zaberajú špinu. ;) Tento týždeň bude toho dost

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@samsung_tomas vydavaju = Vydavaju 🙂))) ospravedlňujem sa za T9 automatické dopisovanie textu. Dam si na to pozor

sense
13. nov 2017

Vysavanie ma nebavi, manzela ano...takze delba prace funguje

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

je to mozne 2x za sebou... samozrejme do tretice vydavaju= VYSAVAJU.

jul17
13. nov 2017

@samsung_tomas čistenie môjho filtra

tatianasevcikova
13. nov 2017

U nás sa vysava každý deň....keďže máme malé dieťa a psa🐶🐕tak sa vysava....cez týždeň vysávam ja a cez víkend manžel 😂😂plus sa samozrejme stiera dlážka....zo začiatku ma to absolútne nebavilo ale postupne ako to robím každý deň sa to stala taká moja rutina 😊😊

sojaso
13. nov 2017

Nikdy som sám nezamýšľala, či ma vysávanie baví alebo či ma umývanie, či žehlenie baví....mám iné záľuby, ktoré ma vyslovene bavia a napĺňajú :D, domáce práce beriem, ako súčasť života 🙂 a momentálne sa predbiehame s mojim ročným synom, lebo je to môj kontrolór čistoty, všetko, čo nájde na zemi, skončí v jeho ústach, takže ak ho nechcem naháňať po izbe a vyberať s pudingom, čo práve našiel, tak musím povysávať smietky skôr, ako ich objaví on 👶😝😂

henriett19
13. nov 2017

@samsung_tomas my mame bezvreckovy a som max.spokojna. aj ked nieco nechtiac vtiahnem tak bez problemov najdem. Uz sme skusali aj umyvanie plastovych casti v umyvacke takze ani s tym robotu nemame. Ale aj keby tak mi to nevadi lebo vzdy to eobi muz ked sa vrati po tyzdni z prace 😀

dada200
13. nov 2017

@yanni u nás tak isto,nenormálne dobrá vec ten robot,nás má ešte aj mokré čistenie,tak rovno mame aj umyté 😂

nikinka1111
13. nov 2017

nenávidím vysávanie. tak som si kúpila robotický vysávač samsung. vysával super, akurát bol viac v servise ako doma. po záručnej dobe som to s ním vzdala. neviem či som mala smolu na vadný kus...

yanni
13. nov 2017

@nikinka1111 nespravna znacka. Samsungy su este "nevyzrete".