icon

SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
1. nov 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
mimijato
1. nov 2017

Keďže mám viac detičiek.zapojil sa aspoň 8rocny.to je bubák ktorého sa večer boji

reni1512
1. nov 2017

Do ulohy sa zapojila Nelka s babkou a tie to poňali svojsky 😍
Strasidlo Milan 😂

radka_pribinacek
autorModerátor
1. nov 2017

@bimbambim soutěž trvá až do 19. 11., tak to ještě můžete zkoušet a nebo se zapojit tady ☺

radka_pribinacek
autorModerátor
1. nov 2017

@babybazar1 ajajaj 😀

elka017
1. nov 2017

My vieme nakreslit iba ciarky, este nevieme take pekne kresby, ake tu davali maminky. Nam idu zubky a nevieme zaspinkat, ale ked tahame cely den bez oddychu, zaspinkame aj na koberci. Lampicka by sa drobcovi isto pacila 😍

kajkajanka
1. nov 2017

Krásnu lampu vyhrať chceme,
tak kreslime ako vieme.
Veľmi by nás potešila,
veľkú radosť urobila.
Odoženie strašidla,
Tam,kde bude veľká tma.

vall1319
1. nov 2017

Strašidiel 👻👻👻 sa nebojíme, lampičku si zapálime...
Osvetlí nám izbičku a nahradí mamičku 🙂 🙂 🙂

kajkajanka
1. nov 2017

Druhá dcéra neodolala a nakreslila aj ona

irenaliza
1. nov 2017

Naše dcérky pribináčika milujú a rady papkajú, a tak do súťaže sa zapájame zatiaĽ s kódmi sa nám lampičku vyhrať nepodarilo a tak dcérky rozmýšľame a svojho Kabátovca nočného do súťaže pre všetkých v Pribináčiku a aj pre Vás @radka_pribinacek vymodeovali z cesta a nakoniec sme ho upiekli, takže vďaka súťaži sme dnes už piekli koláčiky aj Kabátovca snáď môžeme aj takto sa zapojiť a zabojovať o super lampičku. krásne dni sú s Vami.

radka168
1. nov 2017

Môj 6 ročný syn Timko nakreslil takýto obrázok,keď som sa ho spýtala čoho sa boji,keď v noci príde k nám do spálne spinkat.A on my vraví,že takýchto duchov.
Snáď s lampičkou od Vás by sa už nebal.
A pekne sa na obrázok aj podpisal.

lbk
1. nov 2017

Zapájame sa do súťaže a dúfame, že sa na nás šťastie usmeje. Matej (3 roky) má veľký strach z tmy, takže všade chodíme s baterkou a aj v noci zaspávame pri svetielku. Lampičke by sa veľmi potešil.

jamila
1. nov 2017

U nas vyzera bubulak takto 😂😂😂 vraj sa ho nikto nebude bat ked sa bude usmievat 😘😉 takze pre Vas od Ayušky /4r./

lulabelka
1. nov 2017

Strašidielko podľa našej Táničky 😊

cadulka2908
1. nov 2017

Vecer sme sa zabavili kreslenim strasidiel😉
5 r. syn nakreslil duchov,certa a mini bobacikov...
1,5 r. nakreslila tiez nieco a kricala ,,ja ja ja,,

sisska
1. nov 2017

Naša Saška má už síce 9 rokov, ale z tmy má ešte stále strach. V izbe musí mať zažatú lampičku, inak nezaspí. A napriek tomu takmer noc čo noc príde k nám do spálne - takže sa tam tlačíme traja 🙂 Svietiaci kocúrik by sa nám teda určite zišiel, možno by sme sa vďaka nemu konečne všetci vyspali 🙂 A ako si Saška predstavuje strašidielko? Vraj má podobu nočnej sovy, ktorá sa jej posadí na okno a striehne na svoju "príležitosť". Obrázok nakreslila a tu je výsledok 🙂

haidi
1. nov 2017

Kabátovec podľa dcérky 😊

mili78
1. nov 2017

Náš bubko nevie ešte kresliť :( od narodenia však spinká s kocúrikom, ktorý akoby z oka vypadol tomu vášmu "lampičkovému"...bolo by super keby mal dvoch takýchto kamošov pri sebe 🙂

kikaanyu
1. nov 2017

Nás Jurko najradšej vo vani kreslí 🖍🛁 🎨

niky21
1. nov 2017

Náš Miško (rok a 10 mesiacov) ešte nevie kresliť, ale vždy keď je tma v izbe kričí BUBU BUBU , lebo sa bojí 😀 mackov má veľmi rád, aj toho svojho volá Brum-brum. 🙂 veľmi by nás potešila taká lampička, aby už nebolo BUBU ani bubák 🙂

dankamg
1. nov 2017

6-rocna dcera sa okraslila aj sama😨

rora
1. nov 2017

Dcerin strasiak :D kedze je uz po desiatej, tak mozem pridat fotku kde je ocividne ze je muzskeho rodu :D nuz obkukala u mladsieho brata 🙂 🙂 🙂

radka_pribinacek
autorModerátor
1. nov 2017

@rora to mě teda pobavilo 😂

kondaska1
1. nov 2017

Dobry vecer, kedze kabatovec nocny patri do celade bubulakov, kam patri po v poslednej dobe k vlkovi a hijababe (jezibabe) aj vyzerana dyňa, tak by mohol vyzerat takto. Myslim ze podobu celkom vystihol 😂

hnedoocko0909
2. nov 2017

Nas 21 mes. Filipko este kreslit strasidla ani nic podobne nevie, no v poslednom case velmi zle zaspava... tak lampicka by ho potesila a uz by sa nebal tmy

fia232
2. nov 2017

My ešte len o ňom snívame ...ale urcite by nas kocurik potešil... 😍 ❤

radosska
2. nov 2017

Nas Romanko tiez nevie kreslit, ale lampicka by ho velmi potesila, kedze s pribinacikmi aj spava

maskotka812
2. nov 2017

Moja neter miluje mačky, má už slušnú zbierku: plyšovu, živú pri babke, všetky od susedov, prvého decembra bude oslavovať siedme narodeniny, určite by ju svietiaci kocúrik z najobľúbenejšieho jogurtu potešil ako nič iné. Máte skvelé nápady a teraz toto svetlo to je 100% paráda.

sticker
wonderwoman32
2. nov 2017

Opať raz niečo len pre mamičky, ktoré už svoje slniečka držia v rukách 😢 napríklad mňa by strašne potešilo, keby moje drobátko mal po príchode domov z pôrodnice takúto lampičku doma (priznávam, aj mne sa páči)..🙈 nuž, ale keďže moje princátko ešte pláva, tak nenakreslíme nič 😫 veľa zdaru teda pri súťažení dievčatá a krpčekovci ❤

zuzin78
2. nov 2017

Moje na strasidla neveria, nikdy som ich nicim takym nestrasila ,ale raz v noci sa zobudila a po izbe jej chodilo nejake cervene svetielko. Hned sme vsetko prezreli, ale nic ziadne strasidielko sme nevideli. Ani z ulice nic nesvietilo.
Co to bolo netusim,ale pre taketo pripady by sa nam velmi hodila mačičkova Pribinačikova lampa.
Dakujem

nexuska
2. nov 2017

Strasidielko od nasho 4 rocneho strasidielka 😘