SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

@bimbambim soutěž trvá až do 19. 11., tak to ještě můžete zkoušet a nebo se zapojit tady ☺
@babybazar1 ajajaj 😀
Naše dcérky pribináčika milujú a rady papkajú, a tak do súťaže sa zapájame zatiaĽ s kódmi sa nám lampičku vyhrať nepodarilo a tak dcérky rozmýšľame a svojho Kabátovca nočného do súťaže pre všetkých v Pribináčiku a aj pre Vás @radka_pribinacek vymodeovali z cesta a nakoniec sme ho upiekli, takže vďaka súťaži sme dnes už piekli koláčiky aj Kabátovca snáď môžeme aj takto sa zapojiť a zabojovať o super lampičku. krásne dni sú s Vami.
Naša Saška má už síce 9 rokov, ale z tmy má ešte stále strach. V izbe musí mať zažatú lampičku, inak nezaspí. A napriek tomu takmer noc čo noc príde k nám do spálne - takže sa tam tlačíme traja 🙂 Svietiaci kocúrik by sa nám teda určite zišiel, možno by sme sa vďaka nemu konečne všetci vyspali 🙂 A ako si Saška predstavuje strašidielko? Vraj má podobu nočnej sovy, ktorá sa jej posadí na okno a striehne na svoju "príležitosť". Obrázok nakreslila a tu je výsledok 🙂
@rora to mě teda pobavilo 😂
Moja neter miluje mačky, má už slušnú zbierku: plyšovu, živú pri babke, všetky od susedov, prvého decembra bude oslavovať siedme narodeniny, určite by ju svietiaci kocúrik z najobľúbenejšieho jogurtu potešil ako nič iné. Máte skvelé nápady a teraz toto svetlo to je 100% paráda.

Opať raz niečo len pre mamičky, ktoré už svoje slniečka držia v rukách 😢 napríklad mňa by strašne potešilo, keby moje drobátko mal po príchode domov z pôrodnice takúto lampičku doma (priznávam, aj mne sa páči)..🙈 nuž, ale keďže moje princátko ešte pláva, tak nenakreslíme nič 😫 veľa zdaru teda pri súťažení dievčatá a krpčekovci ❤
Moje na strasidla neveria, nikdy som ich nicim takym nestrasila ,ale raz v noci sa zobudila a po izbe jej chodilo nejake cervene svetielko. Hned sme vsetko prezreli, ale nic ziadne strasidielko sme nevideli. Ani z ulice nic nesvietilo.
Co to bolo netusim,ale pre taketo pripady by sa nam velmi hodila mačičkova Pribinačikova lampa.
Dakujem

Keďže mám viac detičiek.zapojil sa aspoň 8rocny.to je bubák ktorého sa večer boji