Súťaž s Hami príkrmami - ktorý je u vás ten TOP?
Milé mamičky, napíšte nám, ktorý zeleninový alebo mäsovo-zeleninový príkrm HAMI váš drobec obľubuje najviac a prečo. Z pestrých odpovedí potom vylosujeme 5 výhercov, ktorí získajú balíček príkrmov a praktickú misku s lyžičkou.
Tešíme sa na vaše odpovede!
Hami příkrm zelenina s krůtou a rajčaty - vždycky spapá všetko.
Moja dcérka je zatial dost zly jedák,no co jej tak najviac chutí je rezancová polievka s kuratom a zeleninou 🙂
Najviac dcérke chutí príkrm Bolonské špagety 12m+, Milánske cestoviny s morkou a Cestoviny s rajčinami a mozzarelou. Ale papá aj všetky ostatné, jediné čo sme mali problém, tak rybička jej nechutila ale prednedávnom už aj to spapala. 🙂 🙂
Martinka naša, tá toho veľa nespapá, ale príkrmom od Hami nikdy nepohrdne. 🙂 Momentálne máme v zálohe krúpkovú polievočku a zeleninu s teľacím mäskom, keby náhodou mamka uvarila niečo, čo jej nebude chutiť. Hami príkrm to vždy všetko zachráni 😀
u nás vedie tuniak, cuketa 🙂 ale chutia jej aj ostatné fajnotky 🙂 ostatné kupované príkrmy nezje, ale Hami máme spapané raz-dva 🙂
Nas krpec miluje vsetky ovocne prikrmy 🙂 a kasicku medovu ma tiez velmi rad 🙂
adamko miluje prikrm s losossom a s telacim maskom 🙂 mnam
Dcérke chutí zeleninka s kuraťom a jabĺčkom a rovnako má rada zeleninku s králikom,určite to má rada,lebo jej chutí ako od maminky 🙂 a je to jemné pyré, bez hrudiek 🙂
asi najviac kuracie s jablčkami alebo cestovinky s morčacím maskom....a nápad na nové príchute? kuracie so smotankou, niečo na spôsob kurací perkelt
moj najmladsi miloval hami s lososom a to mu ostalo dodnes...lososa zboznuje a za "kapora" by dusu zapredal
Tak véééľmi nám chutí Cestovina s tekvicou a kuracím mäskom, Ovocie s cereáliami, Banán s mliečnou ryžou...Tieto sú top - ale spapáme všetko, čo nespspá nás... 😉
Dorotke chutili najviac cestovina s tekvicou a kuracim maskom a samozrejme bolonske spagety 😉
@iwesska Ano, kvalitny repkovy olej je OK, za studena lisovany, nie GMO, taky, ktory nepresiel chemickou deodorizaciou, pri ktorej sa zdrave omega 3 kyseliny menia na nezdrave transmastne.
Ale takyto olej sa v urcite nepridava do potravin...
Najzaujimavejsie je, ze napr. v USA je repkovy olej zakazany pridavat do detskych vyziv od roku 1985
HAMI je u nás číslo 1 čo sa týka mliečnych kašičiek, ovocných príkrmov a pri cestovaní aj mäsovo-zeleninových príkrmov, skúsila som viacero značiek ale HAMI zbaští moja malá 11 mesačná slečna VANESKA jedna radosť. Ale najviac čo mne utkvelo v pamäti bolo v dobe ked sme začali prikrmovať tak je HAMI prvá lyžička MRKVA, v prípade že som doma a mám čas tak som skôr prípravy zeleniny a mäsa z vecí dostupných zo záhrad, obchodov. Tak sa stalo aj pri našom prvom príkrme s mrkvou pekne od babičky zo záhradky som ju udusila zmixovala, ale všetko skončilo pekne na mne :(, na tretí den mi zhodou okolnosti padlo do oka HAMI prvá lyžička MRKVA a napodiv malá to zošrotovala ako keby týžden nejedela no taká som bola vytešená z toho vtedy jako malé dieta 🙂, do dnešného dňa aj ked má 11 mesiacov tento príkrm zbožnuje i ked ho už kombinujem s doma pripravenou ryžou, mäsom. Inak vždy ked ideme na výlet, dovolenku predlžený víkend nemôžu u nás chýbať aj mäsovo zeleninové z ktorých tiež oblubuje rôzne s kuracím, teľacím mäsom, tuniakom a na olovrant ovocné príkrmi a samozrejme na večeru rôzne mliečne kaše, kedže je zatial kojená mliečko má moje, ale raz ked sa rozhodnem skončiť s kojením siahnem určite ako prvé po značke HAMI kedže všetky výrobky sú aj cenovo dostupné 🙂
TOP je u nas doma kazdy jeden prikrm Hami, ktory skonci u Jakuba v brusku a nie jemu pod krkom, na rukave, na stolicke, na zemi alebo v mojom oku ked ho na mna vyprskne 😀
Ale inak musim povedat,ze mu zatial chutia vsetky druhy Hami prikrmov, v ktorych je nejaky druh mäska ... odkedy totizto ochutnal mäsko....tak cistu zeleninu do ust neda ani za nic....proste typicky chlap - mäso musi byt!
U nás vedie príkrm Zelenina s morkou a paradajkami, aj ked malý má rád všetky Hami príkrmy, ktoré obsahujú paradajky.
ako sa hovori, náš malý spapá všetko to, čo nezje jeho, takže prieberčivý nie je, zje hociktorý príkrm, keď bol menší, tak mu najviac chutil Hami príkrm zelenina s jahňacinou a pšenom, teraz mu najviac chutia rybacie.
zial ani jeden, my sme zacali domacimi a kupovane ani nechce.....vzdy sa vyhodili....ale nie je to znackou Hami , nechcela a ani nechce ani jednu znacku....
Tak u nas je Top kuracie, brokolica, zemiaky alebchutia mu všetky tak, že by zjedol aj lyžičku s poharikom 😀
moja postihnuta dcerka žiaľ môže len toto nič ine tak že stale obmienam aby to bolo za každym ine nevieme sa doplatiť ale ked žiaľ ine nemôžme musime tak isto ma rada jablko a mrkvu, a ovocne jej tiež chutia dostava to cez taky pristroj rovno do brucha už zmixovane.
Nam zatial splha na siedmy mesiac, ale na co nedam dopustit su Hami kasicky. Nasa mala uz po mesiaci prespala celu noc, aj detska lekarka sa cudovala.... 🙂 Ale potom okolo piateho mesiaca akoby utalo a spinkame stale horsie a horsie. Maminka a tatino teda nevedia co je to spanok, ani dve hodiny v kuse. Zato ked sa vecer napapame Hami kasicku, pekne ju to zasyti a akosi ukludni spolu s vecernym ritualom, este sa trosicku nakojime a spinkame naozaj ako babatka vsetci traja 🙂 Zobudime sa v noci mozno len raz na kojenie alebo si dame cajik. Zatial sme vyskusali Hami prva kasa, s bananmi a mliecna ryzova s malinami. A urcite vyskusame vsetky, lebo su velmi jemne, maju naozaj prijemnu chut (niekedy premyslam, ze aj pre seba si kupim jednu krabicu) a nie su presladene... Takze s Hami prospievam, preto sa usmievam 😉
My máme len 3 mesiace,ale už sa tešíme,keď budeme moct ochutnat Hami kašičky a príkrmi 🙂
@miriam_hami Ahoj nás syn je hlavne mäsozrut máme radi zeleninu a králika ,zahradna zelenina s hovädzie, bolonske cestovyny hamu malý gurman ,zelenina s telacim ,morčacie so zeleninou ,ryža tuniak cuketa...
Malý doslova hlta zemiaky s bravčovým stehnom a čakankou. Úplne top u nás. Je to asi netradičná chuť a prave preto. Ale to len tipujem, povedať zatiaľ nevie. Mne stačí jeho spokojný výraz po papani. 🙂
dobry den, nasej Saske chuti domaca strava, takze jej varim kazdy druhy den. ak vsak ideme na vylet, alebo nestihnem uvarit, tak jej dam prikrm od Hami, tie ma rada a viem, ze ich spapa, tak ine ani nekupujem. najradsej ma zeleninu s telacim maskom a zeleninu s morkou a paradajkami.
mojej malinkej chutia vsetky prikrmy od Hami 🙂 ale najviac jej chuti s telacim masom 🙂 ked nemam cas varit,vzdy kupim prkrm od Hami 😉
ja drobcovi kupujem zeleninku s telacim maskom, lebo zvysne druhy masa jej spravim doma a teda spácka cely pohar na počkanie..🙂
Naša hviezdička spapá čokoľvek, ale najviac nám chutí teľacia roláda, a to asi aj preto, pretože to nie je až tak dostupné mäsko ako napr.kuracina, či hov§dzina.
Na večeru však papamé kašu HAMI a tá je naozaj TOP
Za ten čas čo je malá na svete sme jej spapali snáď tonu🙂)))))))))))
U nás je top kuracie ale aj zahradna zelenina s ovocných má rad čučoriedkovu a na noc mame hami kasicku teraz máme banánovú a až si to vychutnáva 😀 priviera oci no gurman je z neho 😀 vie co je dobre 😀 dnes som kúpila tekvicu s lososom uvídíme čo na to povie ešte rybku nepapal 🙂
@monkabr
Mila monkabr, repkový olej je dôležitým zdrojom polynenasýtených mastných kyselín predovšetkým kyseliny linolovej (omega 6) a kyseliny alfa linolénovej (omega 3), ktoré sú pre ľudský organizmus nevyhnutné. Okrem toho obsahuje aj biologicky aktívne látky ako napríklad tokoferoly (vitamín E). Výhodou repkového oleja je aj nízky obsah nasýtených mastných kyselín. Vďaka obsahu a vzájomnému pomeru mastných kyselín sa repkový olej medzi odborníkmi považuje za jeden z nutrične najlepších rastlinných olejov. Repkový olej padol do nemilosti kvôli vysokému obsahu kyseliny erukovej, ktorá bola v minulosti hlavnou zložkou repkového oleja. Od 80. rokov minulého storočia sa však pestujú tzv. bezerukové odrody repky olejnej s obsahom kyseliny erukovej nižším ako 2%. Takéto nízke množstvo sa považuje za neškodné pre ľudský organizmus. Európska legislatíva, ktorá upravuje požiadavky na dojčenské mlieka a detskú výživu povoľuje použitie rastlinných olejov vrátane repkového oleja s obsah kyseliny erukovej pod 1%. Verím, ze som teraz rozptylila vase obavy ohladom bezpecnosti repkoveho oleja a prajem vam este pekny den!

Nas Lukas ma najradsej Hami príkrm zelelenina s teľacím mäsom a rada kupujem prikrmy s lososom. Kupujem ich preto, ze su chutne, cenovo dostupne a malemu sa dostane aj take masko, ake by som inak zhanala len velmi tazko. 🙂