icon

Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
30. máj 2016

Milé mamičky, napíšte nám , čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov, čo by ste zlepšili a čo podľa vás funguje.

Jednu z vás za zaujímavý príspevok v nedeľu 5. júna 2016 odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás získajú balíček vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.

Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?Aké máte skúsenosti s donáškovou službou Tesco Potraviny domov?
ifrit
30. máj 2016

Ja som ju chcela využiť, keďže som doma s 10 mesačným bábätkom (vtedy mala cca 4 mesiace) a manžel celé dni v práci. Avšak na dedinu nevozia, čo je veľká škoda, myslím, že by bolo viac záujemcov z dediny ako z mesta...keďže doprava do mesta nie je vždy taká jednoduchá.

daska_tesco
autor
30. máj 2016

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala, prvý dovoz máte na vyskúšanie zadarmo 🙂

zuzanaete
30. máj 2016

@mimanr A priamo ti povedali, ze nedovazaju na vasu ulicu alebo si ju len nenasla v databaze? Lebo my sme par mesiacov byvali na ulici, ktora nebola v databaze, ale okolite ulice boli. Volala som na info a povedali, ze vozia aj na nasu a nech vyberiem najblizsiu ulicu z databazy a do poznamky dam realnu adresu, kam treba doviest nakup s popisom domu. Nebol ziaden problem, vzdy doviezli na spravnu adresu.

angelheart
30. máj 2016

My máme len pozitívne skúsenosti, zatiaľ sme objednali 3x a vždy všetko v pohode. Nemáme auto, takže to využívame pri nákupe veľkých a ťažkých vecí a dokonca zajtra očakávame donášku po 18 hod. 🙂

majik66
30. máj 2016

S tesco potraviny domov mame povacsine dobre skusenosti.Nakolko tuto sluzbu obcas vyuzivame stale sme sa stretli s milymi ujami 🙂, ktori boli slusni, s drobcom pokecali (nakoloo maly je dost ukecany a dokaze im dat niekolko otazok za cas, ktory su u nas).obcas sme dostali aj maly darcek.cize co sa tyka, donasky s tym sme nemali zatial ziaden problem. Vsetko prebehlo tak ako malo. Co sa tyka potravin obcas nejaka nahrada, ktora bola ok.co ma vsak zo 2 x zarazilo bolo to, ze sme si objednali mlieko, ktore si viem v tesku kupit so 7 dnovo zarukov...cize ma este aspon 7 dni do expiracie. Ako som pisala asi 2x sa mi stalo, ze mi doslo zo 8kusov mlieka s 3 dnovou expiraciou.
Inak si sluzbu urcite pochvalujem a odporucam tak kde sa da ;)

rusalka999
31. máj 2016

V tescu nakupujeme pravidelne a donáška domov by sa nám hodila, keďže by sme ušetrili veľa času, ale v Martine túto službu nemáte :(.

ivankajar
31. máj 2016

Je to super služba možno množstvené obmedzenia v niektorých prípadoch 🙂

gatciova
31. máj 2016

@daska_tesco už sa dávno stalo.

mimanr
31. máj 2016

@zuzanaete oznamili mi, ze mam cakat na zarad. do databazy

beate1
31. máj 2016

Len vyborne skusenosti...priniesli vtedy,kedy mali a navyse krásne čerstvé kúsky ovocia aj zeleniny..sto bodov !😉

daska_tesco
autor
31. máj 2016

@rusalka999 Snažíme sa lokality postupne rozširovať. V súčasnosti sa môžeš predregistrovať a mailom ti dáme vedieť, keď službu spustíme v tvojom okolí: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...

alexandra33
31. máj 2016

so sluzbou TESCO potraviny mam velmi dobre skusenosti, som z Kosic, funguje to perfetktne, vacsinou aj personal je v pohode, mily, ustretovy, mozem vratit co sa mi preberani nepaci, viem platit kartou, co mam rada, ze nemusim mat vybrate peniaze v hotovosti a je uplne super ze nemusim nikam ist, a ze mi to pride pekne domov. v dnesnej dobe uz ma asi kazdy tolko povinnosti, zalub a neviem coho vsetkeho, ze sa to musi len kazdemu hodit. Vacsinou odvoz vyuzivam len pri velkych takych nakupoch na mesiac, pri nakupoch vyssich ako 100 eur stale, a velmi sa mi paci, ze davaju aj ekupony a zlavy, lebo predsa su uz vyssie ciastky za nakup a aspon ma ta doprava nic nestoji.
Vyhovuje mi to hlavne preto, ze kedze este nie som samostatny vodic, aj ked vodicak mam. co sa dufam uz onedlho zmeni, nemusim manzela pytat aby siel so mnou nakupit, ale vsetko si viem zariadit sama. Samozrejme rada sa sem tam aj prejdem do tesco na nakup a nakupim v predajni.
Jedna drobnost co by mohla byt uz aplikovana aby sa papierove kupony, alebo kupony z aplikacie tesco na zlavy dali vyuzit aj pri nakupe cez internet (myslim napr. 2ks mlieka zlava a pod.)
🙂

slavaf
31. máj 2016

My sme veľmi spokojní, ako som už niekoľkokrát písala, ušetrení čas venujeme deťom, keďže manžel robí na zmeny, ten spoločný čas si veľmi ceníme. Službu využívame, aj keď ideme na chalupu a treba urobiť väčšie zásoby, a my sa miesto trepania po obchodoch slníme a nákup nám príde rovno pred dvere... 🙂 Čo by som zmenila, je možno ten časový interval dvoch hodín, kedy vlastne musíme byť doma, a keď sa náhodou niečo vyskytne, nemôžme trebárs ísť do mesta. Možno by som ho znížila na hodinu, aj keď si uvedomujem, že aj vy potrebujete mať určitú časovú rezervu na doručovanie a preberanie nákupu.

bibistec
31. máj 2016

ja som spokojná nemám čo by som vytkla, aj donášači sú milí a to nemáme výťah takže len samé pozitíva

dreamer8
31. máj 2016

Mne chyba moznost platby poukazkami, ak je mozna platba kartou, tak by technicky malo byt mozne nacitat aj kod poukazky, s tym, ze by sa presna suma doplatila kartou na mieste, alebo kartou vopred.

Tiez sa tu spominalo zlozenie pri pecive, mne velmi chyba uvadzanie zlozenia v obchode, predtym sa uvadzalo, aj so zvyraznenymi alergenmi, teraz nie, preco? Je to krok spat, kvoli tomu nakupujem pecivo inde a tym casto aj zbytok nakupu. To je taky problem jednorazovo vyrobit male stitky so zlozenim aspon pre najbeznejsie pecivo?

daska_tesco
autor
31. máj 2016

@dreamer8 Ahoj, ďakujeme za tvoj tip na zlepšenie. Platba poukážkami však nie je možná z bezpečnostných dôvodov - vodiči Tesco Potraviny domov nemôžu prevážať hotovosť a teda ani poukážky ako ceniny.

Ďakujem aj za tip na zlepšenie informácií ohľadom zloženia pečiva, posuniem pripomienku na príslušné oddelenie. Krásny deň!

spring1808
31. máj 2016

Ja by som napríklad veľmi uvítala aj ponuku FF oblečenia. Stáva sa mi, že nie je práve v ponuke niečo, čo v druhom obchodnom dome a čas obiehať ich nie je.
Taktiež by ma potešila možnosť vyšších zliav aj pri dovoze- častejšie eurové dovozné- to je veľmi rýchlo fuč 🙂
Inak sme so službami boli zatiaľ len spokojní - ako s tovarom tak aj s "dopravcami". 🙂

dreamer8
31. máj 2016

@daska_tesco po zaplateni su poukazky bezcenne, aj v obchode ich poskrtaju a zalozia, takze vlastne by neprevazali ziadnu hodovost, len papier v hodnote 0€.

daska_tesco
autor
31. máj 2016

@spring1808 Ahoj, ďakujeme za pripomienku. F&F oblečenie zatiaľ v ponuke Tesco Potraviny domov nebude, ale plánujeme rozšíriť ponuku o ďalšie potraviny aj potreby pre domácnosť.
Zľavy na dovoz určite budú 😉

daska_tesco
autor
31. máj 2016

Milé mamičky aj budúce mamičky 🙂 ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala, využite špeciálnu zľavu pre členky Modrého koníka na prvý nákup 🙂

angelheart
31. máj 2016

@daska_tesco aj my by sme uvítali zľavové kódy na dovoz, ale nie iba pre prvý nákup, keďže nakupujeme opakovane 🙂 Viem, že ide o motiváciu pre tých, čo ešte dovoz neskúsili, ale tí stáli zákazníci si snáď tiež čosi zaslúža 🙂

pepka4
31. máj 2016

Donaskova sluzba na urovni. Vyuzivame od zaciatku.

1.Mozno by bolo fajn keby sa niekde dalo uvadzat nazvy/druhy tovarov, o ktore by sa mohol sortiment rozsirit.
2.Ponukat mimoriadne terminy donasky - ak niekto den pred dodanim odvola dodavku tak dany termin ponuknut ako Last minute 🙂
3.Ponukat specialne terminy pre uzivatelov z lokalit/miest/ulic, kde uz mate zadanu objednavku. Uvediem priklad: susedka z ulice ma objednany tovar na piatok tak ostanym uzivatelom z rovnakej lokality/ulice mailingom ponuknut dovoz v rovnakom case. Vyhoda pre Tesco - dva a viac objednavok na jedno miesto- usetrene kilometre a spokojnych viac zakaznikov🙂.
4. Moznost vyuzivat zlavove kupony resp. Platit gastrolistkami/poukazkami.

dreamer8
31. máj 2016

@daska_tesco @pepka4 ano, o bode 4 som uz pisal, ak ma niekto kupon pre dvojnasobne body, alebo zlavu pri nakupe nad 50€, je komplikovane spravit velky nakup a prave pri donaske by sa ovela viac oplatilo pouzit dane kupony a tiez by to usetrilo cast poplatku za donasku, pre tesco je jedno kedy sa taky kupon vyuzije.

Navyse ak ma niekto tesco daleko a male nakupy robi v blizkom malom obchode, tak je pre neho vyhodnejsie vacsie nakupy riesit cez donasku, resp. pre mamicku moze byt cesta do vzdialenejsieho obchdodu aj nemozna, ak sa k tomu prida manzel ktory pracuje do neskoreho vecera ked uz je tesco zavrete, potom tie kupony mozu aj zbytocne prepadnut.

zorilka
31. máj 2016

Dobrý večer, zajtra sa chystáme prvýkrát vyskúšať objednávku s donáškovou službou Tesco potraviny domov. V nedelu (na deň presne) totiž naše dievčatko (Nikolka) oslavuje svoj prvý rôčik a keďže sme mnohopočetná rodina, veľa toho skonzumujeme - padne mi vhod donáška ťažkého nákupu až priamo k našim dverám 🙂 😉

zorilka
31. máj 2016

A ešte by som sa chcela spýtať jednu otázku 🙂. Od zajtra (dneška) platí nový leták, ale na webe vidím ešte ceny nezlacnené. Aké ceny platia? Či akciové ceny sú iba v kamenných obchodoch? Ďakujem za odpoveď.

daska_tesco
autor
1. jún 2016

@pepka4 Ďakujeme za pripomienky, pomôžu nám službu ďalej zlepšovať. 🙂

daska_tesco
autor
1. jún 2016

@zorilka Super , tak držíme palce a verím, že naša služba ti pomôže ! A malej princeznej prajeme krásne narodeniny ! 😀

daska_tesco
autor
1. jún 2016

@zorilka Na web stránke v ponuke sú aktuálne ceny. Vždy je aj uvedený termín do kedy sú ceny platné / do kedy trvá akcia/. Cena daného tovaru však bude účtovaná v deň dovozu, takže musíš dať pozor, či akcia bude platná aj v tento deň. Držím palčeky ! 😉

2kocka7
1. jún 2016

škoda, že u nás v Humennom nefunguje táto služba

daska_tesco
autor
1. jún 2016

Milé mamičky a budúce mamičky, ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala, využite špeciálnu zľavu pre členky Modrého koníka na prvý nákup 🙂

Link na službu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...