icon

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR

daska_tesco
3. jún 2016

Aj dnes môžete vyhrať 30 € poukážku na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Stačí, ak napíšete, kto je PICKER a čo je jeho úlohou?
(Možno vám pri súťažení pomôže môj blog 😉
Výherkyňu zverejníme zajtra doobeda.
----------------------------------------------------------------------------
Súťaž bola vyhodnotená.

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR
mariadarina
3. jún 2016

Picker je ten, kto ma na starosti vyber a nachystanie produktov pre spotrebitelov, ktori si objednali tovar cez Potraviny domov. Jeho úlohou je zabezpecit, aky bol tovar v co najlepsej kvalite, teda aby nebol po zaruke, aby nebol rozbaleny, rozpuceny alebo inak znehodnoteny. Takze vybera tak, akoby nakupoval pre seba.

ja30
3. jún 2016

Je to clovek, ktory vybera podla nasho zoznam. Vybera to najlepsie, najcerstvejsie a najkvalitnejsie, pretoze sa riadi heslom: Kupil by som si to aj ja? Pracuje pre sluzbu Tesco potraviny domov.

jabucko
3. jún 2016

Sú to pracovníci služby Tesco Potraviny domov so špeciálnym zaškolením, ktorí pripravujú objednàvky nakupov na jednotlivé rozvozy cez Tesco Potraviny domov.

ajka30
3. jún 2016

Je to pracovnik vychystavania tovaru pre tesco potraviny domov. Vybera tovar podla nasho zonamu a vybera tu najkvalitnejsiu zeleninu a ovocie tak, aby s nákupom by bol spokojny ako by si ho kupoval pre seba.

miroslavab13
3. jún 2016

Picker alebo po slovensky asistent prípravy tovaru na rozvoz je človek ktorý ak pracuje na Slovensku tak pracuje za minimálny plat ako väčšina ľudí na Slovensku. Očakáva sa od neho že bude samostatný flexibilný zodpovedný , musí mať dobré orientačné schopnosti, niekde vyžadujú osvedčenie - vysokozdvižný vozík, mal by vedieť pracovať na Pc a mať analyzačné a komunikatíívne znalosti. Jeho pracovnou náplňou je pripraviť tovar na expedíciu do obchodu alebo k zákazníkovi. 🙂 pekný zvyšok dňa 🙂

vlabe
3. jún 2016

picker je clovek pracujuci pre Tesco potraviny domov,ktoremu vsetci online nakupujuci mozu doverovat,ze pre nich vyberie tie najkvalitnejsie a najcerstvejsie produkty podla ich zelania...a nam spolu s ostatnymi pracovnikmi dopraje viac casu straveneho s rodinou☺

sintra
3. jún 2016

je to osoba, ktora za mna fyzicky uskutocni moj nakup, teda pripravuje tovar z objednavky a kompletizuje ju.

evkakd
3. jún 2016

To je v podstate clovek, ktory nakupy za mna a posle mi to 😄

orlicatkooo
3. jún 2016

Je to pracovnik vychystavania tovaru pre tesco potraviny domov-po slovensky asistent prípravy tovaru na rozvoz🙂 Je to pracovnik vychystavania tovaru pre tesco potraviny k nám domov. Vybera tovar podla nasho zonamu a vybera tu najkvalitnejsiu zeleninu a ovocie tak, aby s nákupom by sme boli spokojni ako by si ho kupoval pre seba. A my mozeme byt v klude doma netretap sa do tesca. 🙂)

marika_marika
3. jún 2016

Picker je "vychystávač" nákupu. Podľa zákazníkovho zoznamu pripraví nákup, ktorý má byť doručený domov.

anefi
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie.

evasarlota
3. jún 2016

Picker je ujo z Tesca, ktorý vyberá najlepšie výrobky pre nas nákup každé ráno z regálov v predajni. Prichystava tovar donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a a ovocie. A môže to byt pokojne aj teta pickerka a robí to iste 📢🤗😏

monya13
3. jún 2016

Picker je pracovnik ktory nakupi za mna , vyberie tu najkvalitnejsiu zeleninu a ovocie a skontroluje trvanlivost potravin.

monalisa1
3. jún 2016

je to pracovnik donaškovej služby, ktorý na základe internetovej objednávky spraví nákup za zákazníka, ktorý je potom následne pripravený na rozvoz.....

arwent
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

evulienkaslx
3. jún 2016

Picker je pracovník, ktorý chystá tovar donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

jaroslava119
3. jún 2016

Picker je zamestanec ktorý má veľkú zodpovednosť za náš nákup. Musí dbať na čerstvosť,kvalitu,rýchlosť a hlavne zodpovednosť. Má úlohu ktorá nieje jednoduchá. Reprezentuje Tesco. Má najväčšiu zodpovednosť. Nesmie sklamať,aby "nakupujúcich" ľudí nesklamal. Vďaka takému to zamestancovi sme my vďačný. A hlavne sme radi že tesco má takýchto spoľahlivých zamestnancov. Patrí Vám všetkým veľké ĎAKUJEM

stulrajterova
3. jún 2016

Picker je zamestanec ktorý má veľkú zodpovednosť za náš nákup. Musí dbať na čerstvosť,kvalitu,rýchlosť a hlavne zodpovednosť. Má úlohu ktorá nieje jednoduchá. Reprezentuje Tesco. Má najväčšiu zodpovednosť. Nesmie sklamať,aby "nakupujúcich" ľudí nesklamal. Vďaka takému to zamestancovi sme my vďačný.

nufacik6
3. jún 2016

Picker je pracovník, ktorý nakúpi za mňa.Podľa môjho nákupného zoznamu naloží všetko do košíka. Vyberie tie najkvalitnejšie potraviny, ovocie, zeleninu a všetko čo mám popísané v zozname.Toto všetko prichystá donáškovej službe Tesco. 🙂

ivanahodova
3. jún 2016

Je to osoba ktorá nakupuje v podstate za mna

mala_bo
3. jún 2016

Je to tzv. vychystavac tovaru, clovek, ktory vyberie moj nakup za mna, ktory si objednam v tesco cez Potraviny Domov. Jeho heslo znie:"Vyberam tak, akoby som nakupoval pre seba." Vklada veci do kosika, len dobre, pekne, cerstve /aspon by mal/.

maryskas
3. jún 2016

Dobrý deň 🙂 Picker je pracovník, ktorý nachystá tovar donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov a vyberá proste to najkvalitnejšie a najlepšie. Tovar vyberá podľa toho, či by si danú vec kúpil aj on.

kuka221
3. jún 2016

Picker môj nákup zaobstará za mňa. Vyberá čerstvé a kvalitné potraviny hlavne čo sa zeleniny a ovocia týka.

cverna
3. jún 2016

Picker je pracovník, ktorý vyberá tovar, na základe mojej objednávky. Vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie, celkovo kvalitný nepoškodený tovar, v záruke riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja? Zabezpečí doručenie tovaru ku mne domov.

bejkaad
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá výrobky podla nakupneho zoznamu z regálov v predajni.

venija
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

bibistec
3. jún 2016

tzv. picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

luspik
3. jún 2016

PICKER je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov, vyberá tie najlepšie výrobky pre váš nákup každé ráno z regálov v predajni Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžem sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

ikika
3. jún 2016

Tzv. picker je "pracovnik vychystavania tovaru" donaskovej sluzby Tesco Potraviny domov.

mimiri
3. jún 2016

Picker sa vžije do môjho nákupného zoznamu poslaného cez Tesco Potraviny domov. S chuťou si povyberá tie najkrajšie a najvoňavejšie kúsky, ktoré potom s radosťou prenechá mne.