icon

SOBOTŇAJŠIA SÚŤAŽ O 30 €

daska_tesco
4. jún 2016

Milé mamičky a budúce mamičky, máte poslednú šancu zapojiť sa do súťaženia s donáškovou službou Tesco Potraviny domov.
Stačí, ak správne odpoviete na otázku: Čo je Klikni&Vyzdvihni, a v ktorých mestách na Slovensku funguje?
Jednu z vás za správnu odpoveď zajtra doobeda odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov. Držíme palce 🙂

SOBOTŇAJŠIA SÚŤAŽ O 30 €SOBOTŇAJŠIA SÚŤAŽ O 30 €
jul11
4. jún 2016

Tovar si vyberiem online a pridem si ho vyzdvihnut.Tato sluzba je mozna v Tesco Extra Zlate Piesky,Petrzalka,Kosice a v Hypermarkete Nitra

slavaf
4. jún 2016

Tovar vyberiem cez internet a potom si ho prídem vyzdvihnúť na pobočku. Táto služba funguje v Bratislave, Košiciach, Nitre.

mirka92
4. jún 2016

Služba Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje. Služba je dostupná v obchodoch Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky , Tesco EXTRA Košice a v Hypermarkete Nitra.

kurucka93
4. jún 2016

Ahojte, tak v prvom rade musím napisať že do Tesca chodievam veľmi často nakoľko mi vyhovuje sortiment, otváracie hodiny a blízkosť k domu, služba Klikni & Vyzdvihni je super, pretože Tesco robí roznášku domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.
Vyzdvihnúť sa dajú v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra. Klikni & Vyzdvihni je top bezkonkurenčná služba! 🙂

veja79
4. jún 2016

Klikni a vyzdvihni znamená, že tovar objednám cez internet https://potravinydomov.itesco.sk, a nákup mi pripravia. Ja ho potom vyzdvihnem v čase, ktorý mi vyhovuje. Služba funguje V Bratislave v Tesco Extra Petržalka, v Tesco Extra Zlaté Piesky, v Tesco Extra Košice, v Hypermarkete v Nitre.

atka27
4. jún 2016

Služba Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.
Nákup si vieme vyzdvihnúť v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra

rebekajanova
4. jún 2016

klikni a vizdvihni znamena nakupim online na www. tesco potraviny domov . sk apotom mozmesi poto ist donaska funguje tesco extra kosice extra zlate piesky a dalsie mesta 😉

cetera
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Služba je momentálne dostupná v obchodoch Tesco Extra Zlaté piesky, Petržalka, Košice a v hypermarkete Nitra.

inka04
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni znamena nakup virtualne a vyzdvihni osobne🙂

jarnicka
4. jún 2016

Nakup a vyzdvihni funguje v Kosiciach,Bratislava,Nitre☺

mimiri
4. jún 2016

Ráno deti do škôlky odložiť, upratať, vyprať, povešať a vyžehliť. A blíži sa dvanásta hodina, keď bežím pre dcéru, pre syna.
V hlave však máta ma predstava, že ešte nakúpiť mi ostáva. Dobre poznám tie chvíle, keď jedno chce dnu a druhé nie, keď jedno, alebo obe na zemi ležia, alebo po celom obchode s krikom bežia. Bijú sa a všetko chcú, do košíka mi hŕbu hračiek prinesú.
V krátkej chvíli nevoľnosti beží rozum na plné obrátky a hľadajúc riešenie zablúdi na itesco stránky.

A tak rýchlo vyberám, nemusím už do Tesca utekať.
Deti nechám doma sa hrať, babka bude chvíľu ich kamarát.
Ja si aspoň hlavu prevetrám keď pre nákup do tesca utekám.
Klikni a vyzdvihni je voľba ktorú vyskúšam
Online si vyberiem všetko čo potrebujem, veď pickerovej ruke dôverujem.
Zvolím si aj vhodný čas a pred “nákupom” stihnem ešte bicykel prevetrať. Nikto nevie o ničom a ja spokojná som…
A keď do svojho TESCO EXTRA Petržalka prídem, všetko je už prichystané, čerstvé, pekné a voňavé.
Doma nákup vyložím a pochvalu za rýchlosť si vyslúžim.
Taký je môj ideálny deň, a na týchto ďalších troch miestach funguje táto možnosť tiež:
TESCO EXTRA Zlaté Piesky
TESCO EXTRA Košice
TESCO Hypermarket Nitra

lulusha
4. jún 2016

Táto služba šetrí čas, doma si na nete naklikám nákupný zoznam a potom si pre nákup prídem priamo do Tesca, kde si ho len vyzdvihnem a môžem ísť domov. Služba je dostupná v Bratislave, Košiciach a v Nitre.

bibistec
4. jún 2016

likni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.

petronelak
4. jún 2016

sluzba klikni&vyzdvihni znamena ze ja si spravim objednavku online pracovnik tesca mi objednavku nachysta a ja simju napriklad "po ceste z prace" vyzdvihnem na odbernom mieste, funguje v mestach Nitra, Košice a Bratislava

elanela
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.
Vyzdvihnúť sa dajú v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra

janettan
4. jún 2016

Služba Klikni & Vyzdvihni je služba, prostredníctvom ktorej môžem nakúpiť cez internet, nákup mi v Tescu pripravia, a ja si ho vyzdvihnem potom autom. Super, keď ide človek z práce - len si vyzdvihne tašky, ušetrí kopec času, a môže sa ponáhľať za rodinou.
Služba je momentálne dostupná v obchodoch Tesco Extra Zlaté piesky, Petržalka, Košice a v hypermarkete Nitra.

irenaliza
4. jún 2016

Služba funguje v Hypermarketoch Zlaté Piesky a Petržalka v Bratislave, v Nitre a v Košiciach.
Cez internet Potraviny domov zadám čo chcem, pracovníci služby Klikni&vyzdvihni mi to pripravia, naložia do auta kedy chcem, či už idem z práce, z dovolenky, z výletu. Super možnosť, TESCO má skvelé nápady,

nexuska
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni = kup online a vyzdvihni si nakup v predajni Tesco, momentalne aktualne pre Tesco Extra Petrzalka, Tesco Extra Zlate Piesky, Tesco Extra Kosice a hypermarket Nitra

jabucko
4. jún 2016

klikni & vyzdvihni
1. sedim v pohodli domova a online nakupujem, co potrebujem (napriklad ked mi srobajz chvilu spi)
2. sikovni ludia v Tesco nachystaju a pridem vyzdvihnut (alebo mangel na ceste z roboty ;D )

pre vsetkych, ktori su schopni si nakup vyzdvihnutv obchodoch Bratislava (Tesco Extra Zlate piesky, Petrzalka), v Kosiciach a v hypermarkete Nitra.

katkanr
4. jún 2016

Dobrý večer,
musím naozaj priznať,že za tento týždeň som sa dozvedela velmi užitočne informacie o ktorých som vôbec nevedela 😀 Určite využijem dovoz nákupu v deň návratu z dovolenky.

Služba Klikni & Vyzdvihni znamená,že ja si doma objednám čo potrebujem z "Tesco Potraviny domov" a tovar si vyzdvihnem v obchode. Ušetrený čas môžem využiť na kávičku s kamoškou 😉
A keď sa ma manžel spýta ,kde som bola tak dlho,môžem povedať "Veď na nákupe.Vieš koľko tam bolo ludí. 😉 😵 ale psssssst

hotacka
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Služba je momentálne dostupná v Tesco Extra Zlaté piesky, Petržalka, Košice a v hypermarkete Nitra.

lienkaxy
4. jún 2016

Budem sa opakovať, ale Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.
Vyzdvihnúť sa dajú v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra

sluchatka
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Táto služba je aktuálne dostupná v obchodoch Bratislava (Tesco Extra Zlaté piesky, Petržalka), Košice a v hypermarkete Nitra.

martinka55
4. jún 2016

Služba Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Táto služba je aktuálne dostupná v obchodoch Bratislava (Tesco Extra Zlaté piesky, Petržalka), Košice a v hypermarkete Nitra.

evita2015
4. jún 2016

anicka86
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúkajú Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.

apolkaaa
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si naše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý nám vyhovuje.

ask
4. jún 2016

mariadarina
4. jún 2016

Klikni & Vyzdvihni znamena vyzdvihnutie dopredu cez internet objednaných potravin z Tesca v čase, ktorý vyhovuje zákazníkovi.
Vyzdvihnúť sa dajú v Tesco EXTRA Petržalka, Tesco EXTRA Zlaté piesky, Tesco Extra Košice a Hypermarket Nitra.

xxxxxnnnnn
4. jún 2016

Správna odpoveď znie - Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.