icon

UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€

daska_tesco
31. máj 2016

Milé dámy, opäť súťažíme!
Napíšte nám tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. 😉
Jednu z vás zajtra ráno odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov.
Držím palčeky!
-----------------------------------------------------------------
Suťaž bola vyhodnotená.

UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€
lucy123lucy
31. máj 2016

1. pohodlne objednam z domu to co potrebujem
2. nakup mam dopraveny az k dveram a nemusim sama nosit tasky
3. usetrim cas - cesta do obchodu, chodenie medzi regalmi, cakanie na pokladnu, cesta domov

enusamt
31. máj 2016

super služba, ktorá má len samé pozitíva:
- online nákup je omnoho priehľadnejší
- ako zaneprázdnená a navyše nešoferujúca /vzhľadom na diaľku/ len ocením, keď mi niekto nákup doručí
-potraviny priamo zo skladu

italy2
31. máj 2016

1.bez front,hladania tovaru
2.bez nosenia tažkých tašiek
3.ušetrený čas pre rodinu 😀 😀

marecek1
31. máj 2016

1. ušetrím čas, ktorý môžem stráviť s rodinou,
2. nemusím nosiť ťažké nákupy v rukách,
3. nemusím čakať v rade pri pokladni, ani hľadať tovar v regáloch.

ilbruk
31. máj 2016

1.setrim cas
2. Nakupovat mozem aj o pol noci a v pohodlu si kludne pozriem ponuku
3. Nenosim tazke nakupi

leily221
31. máj 2016

Pre mňa je nakupovanie online trojnásobne šetrenie:
1. Setrim čas - mám vytvorene rôzne nákupné zoznamy, takže nahodenie do košíka je rýchle
2. Setrim svoj chrbát - nemusím vláčiť flasd minerálok ani granule pre psa
3. Setrim peniaze - viem si rýchlo vyfiltrovat produkty v akcie a tak ušetriť nejaké korunky

chiara27
31. máj 2016

1. ušetrím čas,
2. nemusím nosiť ťažké nákupy v rukách,
3. nemusím čakať v rade pri pokladni

pittka
31. máj 2016

Nakupovanie online ma viac vyhod, ale tak tri naj :
1. Setrim cas, ktoreho mam aj tak malo.
2. Nemusim (tehotna a s dvojrocnou dcerkou) vlacit nakupy v rukach.
3. nakupovanie a hladanie produktov je prehladnejsie a jednoduchsie ako v predajni. 🙂

misjana
31. máj 2016

1. Nakupim kedy chcem, aj vecer pred telkou a deti mozu kludne pritom spat.
2. Nemusim detom vysvetlovat, ze nepotrebuju kazdu ruzovu peknu vec, ktoru v obchode zbadaju.
3. Nemusim opakovane prechadzat regale, ked si na konci obchodu zmyslim, ze potrebujem este nieco zo zaciatku, staci kliknut a napisat danu vec do okienka.

evkakd
31. máj 2016

Urcite usetrim cas, ktory by som stravila hladanim a statim v rade pri pokladni a samozrejme aj cestu do mesta a z mesta,
Nemusim vazit zeleninu a ovocie,
Nemusim hladat cenovku.
Natahovat sa s tazkym nakupom
A je jednoduchsie nakupit online s detmi ako byt v obchote a kazdu chvilu hovorit detom, nechytaj to, neber to, nie nekupime tu hracku 😄

doduska77
31. máj 2016

Všetky v pohodlí domova, nemusím nikam chodiť a stáť v dlhom rade peinpokladni

vierca01
31. máj 2016

1. Neskutočná úspora času strávená nákupom a pri pokladni
2. Kvalitné potraviny až ku dverám, len si to pekne odnesiem hneď do špajze
3. Nevláčim ťažké tašky

marika_marika
31. máj 2016

nemusím nosiť ťažké tašky
nemusím brať deti na nákup
šetrím čas
nemusím čakať pri pokladni

purinkaa
31. máj 2016

🌸 Nakúpim, keď mám čas, napríklad keď deti spia.....a šetrím čas, lebo toho nikdy nie je dosť 😉....radšej sa hrám s deťmi.... 🙂
🌸 Šetrím peniaze....mamičky na materskej ocenia každý cent....nemusím nakúpiť v obchode každú vec, na ktorú dieťa ukáže 🙂
🌸 Vyhnem sa naťahovaním s ťažkým nákupom.....to ocení môj chrbát a ruky....stačí mi dvíhanie detí pri hraní sa na lietadlo 😉
🌸 Vždy čerstvý tovar.....
🌸 Pohodlne až pred dvere.....

💗 💗 💗 TESCO POTRAVINY DOMOV 💗 💗 💗 ocení každá mamička na materskej.....stačí kliknúť

katuska2709
31. máj 2016

1. Pohodlie... Nemusím sa vláčiť s nákupom
2. Cas... Miesto toho, aby som behala medzi regalmi robím niečo uzitocnejsie... Alebo leňoším 😊
3. Nemám vždy k dispozícii auto, takže to nemusím riešiť

dreamer8
31. máj 2016

rovnake ceny ako v obchode
setrenie casu
moznost neprevziat cast nakupu

janettan
31. máj 2016

môžem nakupovať v pohodlí domova bez stresov a sledovania času, porovnávam si ceny a balenia, šetrenie nielen času ale aj peňazí na benzín 🙂

atka27
31. máj 2016

1. Šetrím peniaze
2. Ušetrím čas
3. Nemusím nosiť ťažké tašky

xevulax
31. máj 2016

Ja som tuto sluzbu este nevyuzila ale v mojom pripade by to bolo asi takto: 1. Ziadne jaciace deti nalozene v kosiku (doslova takto travime nakupy- minimalne jedna musii mrncat) tym padom nadvazuje cislo 2. Ziadne zabudnute potraviny - vzdy zabudnem nieco koli detim kupit,lebo doslova preletime cely obchod 3. Ked prideme domov,vypustim och z auta,su ako tornado a ja sa s tazkymi taskami a plnymi rukami ledva doplazim k domu. Potom sa dvojicky hodia o zem,ze nejdu domov a ja neviem ci niest tasky alebo ich zbierat zo zeme. No niekedy je to s bi.i komedia

melesmeles
31. máj 2016

1. vpohodicke si nakupite aj bez toho, aby ste nahanali splasene deti po obchode 🙂
2. nakupovane sa zaobide bez placu a vrieskania za hrackou, pripadne cokoladou, ktoru dieta chce a nenecha si vysvetlit, ze hracka by ho omrzela po 5 minutach a cokoladu uz dnes malo 😀
3. nikto vas pri nakupovani nevidi, takze kludne mozte mat mastne vlasy, rozgajdane tricko a mozte pri tom pojedat cipsy z predachadzajuceho nakupu cez "TECSO potraviny domov" 😵

mimiri
31. máj 2016

1. Nakupovať môžem aj z postele 🙂
2. Čas ušetrený chodením medzi regálmi môžem venovať deťom. Ísť na ihrisko, alebo na prechádzku do lesa.
3. Nákup mi vynesú až do dverí , čo je aj oproti nakupovaniu autom - úžasná výhoda.

moje2deti
31. máj 2016

1. šetrí mi to veľa času - nakúpim z domu len to čo potrebujem
2. nemám auto - takže mi to šetrí aj financie na dopravu a hlavne neriešim prenos ťažkých vecí ako je mlieko, minerálky...
3. oceňujem donášku priamo do bytu
4. a povedala by som, že tovar cez donášku je oveľa čerstvejší ako v obchode - hlavne čo sa týka ovocia a zeleniny, taktiež chlieb a pečivo 😉

viki_lv
31. máj 2016

1. nemusim stracat cas cestou do obchodu a z obchodu a prechadzanim sa po obchode,
2. nemusim minat benzin, kedze tesco mame najblizsie 30 km,
3. mam skvely prehlad online o vsetkom tovare a jeho cenach.

holubicka28
31. máj 2016

1. Usetrim vela casu,
2. je to pohodlne, nemusim prechadzat cez cely obchod a hladat tovar, kupim len to, co naozaj potrebujem,
3. jednoznacne najlepsia je donaska az domov😄.

natulinka
31. máj 2016

1. Úspora času, peňazí, pohonných hmôt a igelitiek
2. Donáška až do domu/bytu
3. ponuka náhradného tovaru ak bol vypredaný 🙂

martinka55
31. máj 2016

milujem nakupovanie cez internet - 1. nakupujem vtedy, kedy chcem a kedy mám čas 2. super prehľad o cenách tovaru 3. nemusím nosiť ťažký nákup

spring1808
31. máj 2016

1. Nákup a doručenie v čase, kedy mi to vyhovuje.
2. Ťažké nákupy doručené až k dverám.
3. Optimálna teplota po celý čas prepravy, čo zaručuje čerstvosť tovaru.
4. Výdavky pod kontrolou.
5. Možnosť vrátiť tovar, čo sa mi nepáči, platba iba za prevzatý tovar.
6. Nákup pripravený ráno v deň doručenia.

cilkajanka
31. máj 2016

1. šetrím čas
2. nemusím čakať pri pokladni
3. nemusím vláčiť ťažké tašky
🙂

vonava007
31. máj 2016

1. Netlacim sa v ulickach s inymi ludmi.....nikomu sa nemusim uhybat alebo cakat kym si vyberie z regala niekto iny
2. Usetrim aj peniaze....nekupim nic naviac🙂.....lebo ked ideme s detmi velakrat je to vela tovaru mimo planu🙂
3. Navarim obed a zaroven aj 'nakupim'.....ciste 2 v 1

jarnicka
31. máj 2016

Cenim si usetreny cas pre rodinu
Zbytocne nenakupujem nepotrebne veci lebo as ponahlam ale pekne mam presne vytipovane
Nemusim vlacit tazke veci a trcat v zapchach 😉