UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€
Milé dámy, opäť súťažíme!
Napíšte nám tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. 😉
Jednu z vás zajtra ráno odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov.
Držím palčeky!
-----------------------------------------------------------------
Suťaž bola vyhodnotená.

Nemusim cestovat do mesta - setrim cas, peniaze na benzin, aj auto
Nemusim cakat na vychadzku, ked som PN
Nemusim stat v rade pri pultoch a pokladni
Mozem nakupovat kedy chcem
Nemusim dohliadat na deti 🙂
Nemusim stat v rade
Pozriem si hned online letak
Tovar privezie vzdy ochotny pan,este aj par slov prehodime 🙂
Usetrim cas
Nemusim vlacit tazke nakupy a neminien nic navyse 🙂
setrim cas, setrim peniaze lebo nekupim zbytocnosti a setrim svoje ruky lebo nenosim tasky 🙂
-pohodlné
-rýchle
-ľahké 😀 nenosím tašky
po prve = nakup v pohodli domova s vylozenymi nohami
po druhe = kedykolvek! vyhoda najma v tom, ze okrem nakupovania nemusim odpovedat na nekonecne otazky mojho dietata a vysvetlovat preco dnes nedame do kosika to ci tamto
po tretie =nakup online vyuzivam velmi casto pri vacsich a tazsich nakupoch (prasky, mineralky), cize vyhodou je donaska do bytu (musim pochvalit aj vyber a skolenie zamestnancov, ktori nakup prinasaju)
Ja som zatiaľ túto službu nevyskúšala, pozrela som to teraz tak skúšobne a:
1. Kúpim iba to čo POTREBUJEM a teda UŠETRÍM peniažky na čosi iné
2. Ušetrila by som si seknutý chrbát, s ktorým som sa trápila posledné 3 týždne a tie následné rehabilitácie ...
3. Budem môcť tráviť svoj voľný čas zmysluplnejšie s mojou rodinou, venovať sa malej dcérke a nie behať po obchode.
4. Ponuka je oveľa širšia ako u nás v supermarkete, takže nemusím zháňať potraviny ešte po iných obchodoch ...
Celkovo ma služba veľmi oslovila a určite budem využívať.
Nemusím mať starosť s parkovaním (pred našim Tescom je s tým problém)
Nemusím stáť v rade (taktiež problém v našom Tescu)
Nemusím nosiť ťažké tašky.
1- Nemusím vymýšľať ako sa dostanem do Tesca, som bez auta a na dedine,takže je pre mňa tento spôsob nakupovania ten pravý, keďže mám dcérku malú dvojročnú,čas potom využijeme určite krajšie ako na nákupoch
2- Sortiment je ozaj široký, každého určite nahnevá,keď po niečo ide a nenájde to tam, cez online obchod sa mi to nestalo
3- Naozaj kúpim čo potrebujem, v predajni väčšinou polovicu zabudnem, takže tento spôspb nákupu vrelo odporúčam
1. Financny benefit
- Mam neustale prehlad o celkovej cene nakupu
- Viem si zobrazit polozky podla ceny
- Dokaze minto zobrazit iba akcie
- Nenakupim blbosti od hladu
- Deti nelakaju tie sladkosti pri pokladniach a inde
2. Casovy benefit
- Nakupujem a menim zoznam ked mam volnu chvilku
- Cas straveny na ceste a pri pokladni ako aj hladanie tovaru odpada
3. Fyzicka ulava
- nemame auto a autobusova zastavka je pomerne daleko a tuky tuk do tabletu nie je fyzicky narocnr
- ked som pn alebo OCR tak neroznasam bacile a nemusim sa bat, ze pride kontrola z poistovne
nakupim z pohodlia domov v ako kolvek pocasi
nemusim nosit a prekladat tazky nakup
kupim len to co fakt potrebujem
nemusim stat fronty na pokladni
a vsetok usetreny cas mozrm venovat svojej rodine
Vyhody prevco nam vyhovuje nakupovanie cez Tesco Potraviny domov:
1.- v pohodli domova, v klude si pozriem ponuku,vyberiem si presne produkt aky chcem a popri tom som stale doma s rodinou.
2. - nakup mi donesu presne v stanoveny cas, nemusim niksm chodit,stresovat v zapchach na cestach,v klude si doma hoci pri cakani na nakup poupratujem - ved mam cas ;)
3- akcie ako napr.ak nakupim nad urcitu sumu tak mam automaticky niekolko € zlavu. Toto sa mi v obchode nestane ze ak nakupim napr.nad 70€ ze mam 2€ zlavu ;)
Ja vidim len same vyhody - a myslim si, ze su obojstranne 😀 Lebo ja nakupim vela, kedze mi to donesu az pred dvere, a Tesco vela zarobi, ked nakupujem vo velkom. A hlavne usetrim cas, ja by som sa v tom kamennom hypermarkete zabudla aj na dve hodiny a tolko pri nakupovani cez internet urcite nestravim.
Pri malej dcerke 1. Vyhoda klud domova pri vybere. 2.rovnaky vyber ako v obchode. 3. dovoz priamo domov takze odpada "puzzle",hra ked ideme s kocikom a nemame kam poukladat nakup.
Pre mňa je to vo všetkých smeroch iba výhoda,nakupim kedy bude mala spať,v klude bez stresu,bez naháňania ju po celom obchode a väčšinou polovicu nákupu aj nezabudnem,lebo tam kde mne treba do uličky zájsť mala samozrejme že nechce..kebyze mala ma peniaze tak vykupi vsetke hračky aj s regalmi....takže na nič nezabudnem a prejdem si lepšie produkty,ceny a zľavy.Keď vstane,môžem sa v klude s ňou hrať,takže usetrim čas a peniažky.Tretia výhoda,nemusím to nakkadat a vykladať z auta aj s malou na rukách---takže usetrim nielen čas,peniaze,ale aj benzín a svoje zdravie.🙂🙂
Pre mňa má nakupovanie donáškovou službou mnoho výhod. Hlavnými sú:
1. ušetrí mi to množstvo času, ktorý môžem venovať dcérke
2. nakúpim len čo potrebujem, podľa presného zoznamu, neláka ma to nakúpiť nič navyše
3. keďže dcérka má 2 roky v obchode v košíku veľmi neobsedí, takže nákupom doma šetrím aj seba, lebo naháňať ju po obchode je niekedy dosť náročné
4. a hlavne mi nákup vaši pracovníci prinesú až k dverám a nemusím vláčiť ťažké tašky
🙂
Prva vyhoda-nemusim sa nikam trepat 🙂 druha-pohodlne objednam aj vacsi objem mineralok a nemusim ich vlacit ja 😜 a tretia, ovocie a zelenina su lepsej kvality, ako v obchode.
1.) nemusim to všetko vlačiť domov
2.) nemusím koli našej ŤZP Nike riešiť bacile, ktoré v obchodoch plných ludí su či cheme alebo nie 😀
3.) a nakupujem, ked deti večer spia v klude... strážim ich (muž može napr. na pivko či zašportovať si), ale aj zaroven v klude nakupim....
1.výhoda je,že si v kľude možem vybrať a nakupiť to čo chcem
2.šetrim čas a hlavne nervy 😉
3.nemusím si báť ako sa odnesiem domov
1.mozem nakupovat o akomkolvek case
2. nemusim sa nikam trepat na nakup a
3. nemusim sa tahat s tazkymi taskami
Ušetrené čas-nemusim chodit do predajne-kedze to nemam blizko domu
Nemusim vlacit tažkè tašky v rukách
Naplánovanie nãkupov a co uvarim-tak kupim len čo potrebujem.
Prvykrat som vyuzila minuly tyzden.boli sme dva tyzdne mimo domova.objednala som dovoz par hodin po prichode,takze sme mali co jest a moj manzel nemusel stravit 2hodiny v obchode zatial co ja by som behala okolo dvoch deti a vybalovala.
vyhody:
Setrenie casu
Dovoz az k dveram bytu
Prehladny nakupny zoznam
nemusím sa trepať do města, šetrím čas aj peniaze keďže při návšteve tesca nakúpim aj čo nepotrebujem, hlavne že je to v akcii 😀 a najhlavnejšie viacej času trávim s rodinkou v prírode ako v obchode 😅
A) sedím si doma a yaroven si viem s spajye skontrolovat ci mám vsetko co mi treba ( obcas zoznam zabudnem)
B) setrím cas nechodim niekde autom
C) mala nie je nervozna ze jej je pridlho a nemusim ju nahanat medzi regálmi
D) nestojim frontu pred kasou
E) mam nákup rovno domov .... staci ulozit do chladnicky
1. šetrím čas a zároveň peniaze
2. nemusím sa pretláčať davom ľudí a zdĺhavo naháňať parkovacie miesto
3. za nákup mám dvojnásobok bodov a igelitky na ďalšie využitie grátis :D
1. môžem nakupovať kedy chcem, bez ohľadu napr. na počasie. Kto by chcel ísť na nákup keď prší? - úspora času
2. kúpim len to čo potrebujem
3. nemusím stáť v rade /s dvoma deťmi je to niekedy super zábava"/
4. šetrím životné prostredie - nepotrebujem nákupné tašky.
1. šetrím čas a zároveň peniaze
2. nemusím sa pretláčať davom ľudí a zdĺhavo naháňať parkovacie miesto
3. za nákup mám dvojnásobok bodov a igelitky na ďalšie využitie grátis
podam tri vyhody formou troch situacii ked si clovek povie "esteze je sluzba potraviny domov" 😉
1. Prsi. Co prsi, priam leje. (A ja nemusim paty z domu vystrcit 🙂 )
2. auto v servise, potraviny daleko a treba velky nakup... (nastastie sa to da priviest aj inym autom ako nasim)
3. maly ma blbe obdobie- asi zuby.. alebo prvy vzdor.. kazdopadne niekam na verejnost s nim tak zabudnem pol zoznamu a hanba na tri nedele.. (A vlastne nikam nemusim a zoznam si mozem pripravovat aj v noci ked spi)
setri cas, peniaze a namahu
1, nemusim sa dotykat nakupneho vozika😀
2, nefuci mi nikto na krk v dlhom rade kde ma slak triafa😎
3, nikto nesomre ze to musi vynosit domov 😉

Mozem nakupovat kedy chcem -aj o tretej rano 🙂
Mozem si zadavat polozky priebezne, na etapy ( napr. Ked sa mi dana vec minie)
Tovar prinesie vzdy ochotny a sympaticky personal az k dveram a za 5 min. mam nakupene;).
Vyhod je pre rodiny s detmi neskutocne vela... DAKUJEME za super sluzbu 🙂