icon

Kupujete pravidelne BIO potraviny?

janette_tesco
25. feb 2016

Patríte medzi "pátračov" po zelených etiketách s označením BIO alebo to vôbec neriešite? 🙂 Ak áno, ktoré BIO potraviny najčastejšie nakupujete? 🙂

Kupujete pravidelne BIO potraviny?
Strana
z2
bianca
27. feb 2016

nic co nieje z mojej zahrady nepovazujem za BIO

janette_tesco
autor
27. feb 2016

@meluela asi mas uplnu pravdu 🙂 a treba si dat viac namahy a pokusit sa ist priamo ku zdroju,strukoviny beriem len od mamy zo zahrady 🙂 vdaka za to stastie 🙂

janettan
27. feb 2016

My máme tiež bio zeleninku a ovocie od starých rodičov, ktorí majú záhrady - toto je náš najväčší zdroj zdravých potravín. Bio džúsy sú vynikajúce a tie si doprajem, keď mám chuť na niečo osviežujúce. Všetko bio nekupujem, len určité produkty. Uprednostňujem slovenských výrobcov.

alenka008
27. feb 2016

My kupujeme bio, co sa len da. Hlavne zeleninu, ovocie,maso, mliecne vyrobky, dzusy. V lete mame toho vela z vlastnej zahrady u rodicov. Aak nieco nekupujeme bio, tak si poriadne precitame co vyrobok obsahuje. A vela veci, ktore su urcedne pre deti by som ani ja do ust nedala po precitani zlozenia...

henrieta7
27. feb 2016

@jantette-tesco takže bio potraviny predávané v Tescu nie sú bio???

psyxooo
27. feb 2016

ano, kupujem, avsak vacsinou v Rakusku, kde su neporovnatelne lacnejsie ceny, kupujem tam muku, krupicu, cukor, zeleninu, cestoviny a strukoviny... V tescu na SR zvyknem kupovat len bio vajcia.

katka708
27. feb 2016

Ja mám obrovské šťastie, že mám 80% potravín domácich v tzv.bio kvalite Zeleninu a ovocie si dopestujem sama, namrazím, zavarím, uskladním takže minimálne do februára nemusím takmer nič kupovať a mäsom, mliekom, vajíčkami ma zásobujú svokrovci čo majú vlastnú malú farmu.
Ale keď kupujem čokolády, syry, múku, dám prednosť bio verzii, cestoviny tiež, takže áno sledujem to. Syn má obľúbené gumenné cukríky od Alnatury, javorový sirup takisto hľadám s biocertifikátom, .....

helenanovakova
27. feb 2016

v týchto malých mestských supermarketoch je dosť problém so šírkou sortimentu v bio kvalite, čiže čo majú bio, to kúpim

Strana
z2