Štvrtková SÚŤAŽ: Vyhrajte Tesco balíček špeciálnej výživy!
Aj dnes pre vás máme ďalšiu súťaž! 🙂 Doplňte nasledujúcu vetu v obrázku a vyhrajte Tesco balíček špeciálnej výživy.
Nezabudnite, žrebujeme už zajtra ráno a hranice vašej fantázii ani chuti sa nekladú. 🙂
-----------
Blahoželáme!
Víťazkou včerajšej súťaže sa stala @pillipilli !

Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt od maminky, pretoze kupuje cerstve a zdrave suroviny z Tesca ☺
By malo but VESELE CHUTNE ZDRAVE pretoze je NASE SLOVENSKE KVALITNE
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť vyrobené z najzdravších potravín,
pretože ako sa hovorí menej mäsa, múky,
viacej mlieko, syry, struky. 🙂
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt kazde, pretoze je varene z lasky k tym co ho papaju 🙂
...aspon u nas... 😉 😝 😵
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť jedlo, ktoré by poznal každý a bolo by dostupné každému, pretože by dokázalo uzdraviť našu chorú planétu znečistenú odpadom čo jeme. Potom nech sa nečudujeme, že je každý chorý, unavený, alebo depresívny.
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť všetko nezdravé, pretože by sme mohli prestať odopierať si a trapit sa pre taketo chutne kalorie 😀
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť podľa mňa zobrazené v letákoch vždy na prvej strane, aby upútalo pozornosť, pretože každý z nás by mal byť informovaný o tom, že má možnosť kúpiť si takúto vzácnosť 🙂
Najzdravsie jedlo na svete by malo byt financne dostupne pre vsetkych ludi,pretoze vela ludi si ho nemoze dovolit.
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť zdrave a chutne pretože chceme pre svoje zdravie len to najlepšie
z čerstvých a kvalitných surovín, pretože z nich chutí jedlo najlepšie.
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť :
1.podľa naše najstaršej dcérky špenát, pretože je zdravý, lahodný a rozplýva sa na jazyku.
2. podľa 7ročnej dcérky tvarohové, pretože tvaroh posilňuje kosti, zuby, dáva nám vitamínky a je výborný.
3. podľa 4 ročnej dcérky s uhorkoou, lebo tú miluje nakrájanú, celú obyčajnú ale najmä kyslú , pretože je zdravá a krásne chrumkavá.
4.podĺa tatka červená šošovica s baklažánom a cuketou, pretože je rýchlo spravená a hustá a zdravá a vynikajúca.
5.podľa mamky hlavne zdravé, rýchle,očiam lahodiace a všetkým chutnajúce,pretože je ťažké variť niekedy aj 3-4 jedlá podľa chutí všetkých rodine, ale keďže také ešte nie je tak je super, že máme tatka, ktorý s láskou varí najlerpšie jedlá na svete, pretože nás ľúbi.
Najzdravsie jedlo na svete by mali byt palacinky,pretoze ich mám velmi rada a vedela by som ich jest kazdy den.
Najzdravšie jedlo
na svete by podľa mňa
malo byť TO KTORÉ UŽ NIKDY NEBUDE ☹ ,
pretože "ZDRAVÁ DOBA" KEĎ BOLI ZDRAVÉ POTRAVINY A OVZDUŠIE SA UŽ N I K D Y NEVRÁTI. !!!!! ☹
Ja viem že ste chceli počuť niečo iné ale toto je podľa mňa pravda. A naše deti už vôbec nebudú tušiť čo je dobré a kvalitné jedlo....
Mrzí ma to ale dnes naozaj kde sa pohnete alebo čo chytíte do ruky je umelý šmééér. A mne je z toho smutno ☹
Halusky lebo su take nase 🙂
by malo byť pestré, čerstvé, plné vitamínov ale hlavne pestované a varené s láskou, pretože SME TO ČO JEME. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tazka otazka .... Malo by byt asi plne vitaminov a aj musi chutit. Co takto losos s brokolicovo-zelerovym pyre a salat zeleninovy 😉
Najzdravšie jedlo na svete by malo poraziť všetky choroby a udržiavať nás zdravých, pretože výberom vhodného jedla robíme niečo pre svoje zdravie a pre zdravie svojich najbližších... Nežijeme, aby sme jedli, ale jeme, aby sme žili a chceme žiť zdravý život.
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť to čo je teraz najnezdravšie, pretože to nám najviac chutí ... 😀 Ale inak sa stravujeme zdravo 😀
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť z čerstvých, čo najzdravších potravín, bez prídavných látok, pretože život je krásny a chceme si ho užívať čo najdlhšie 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť podľa mňa jedlo, ktoré by bolo na trhu najlacnejšie, pretože by si ho mohol po finančnej stránke dovoliť každý a celé Slovensko/svet by sa stravoval zdravo a zostali by nám peniaze na drahé autá a oblečenie, nikto by nikomu nezávidel, nekupovali by sme drahé lieky .... radšej by sme sa šli odreagovať pár krát ročne k moru, teda aspoň v našej domácnosti ide najväčšia časť rozpočtu do potravín, pretože sa snažíme kupovať kvalitnejšie a zdravšie potraviny, veľa ovocia, zeleniny, zdravé produkty ....
Mne ako prvé napadlo, že najzdravším jedlom by mohla byť zmrzlina, lebo to by moje deti jedli na povel a aj viackrát denne. Ale opýtala som sa teda aj syna, čo si on myslí a odpoveď bola: karamel a zmrzlina, aby som to mohol jesť každý deň a neochorel z toho! 😀
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa mali byť úplne všetky potraviny, aby si ich mohli všetci dovoliť, bol by vyber z veľkého množstva a nikto by sa nemusel obmedzovať 🙂
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt chutne, kvalitne a cenovo dostupne pre vsetkych ludi, pretoze by bolo menej chorob a to znamena spokojnejsiu a stastnejsiu spolocnost a jej pozitivny rast
njazdravsie jedlo by malo byt zeleninka a ovocie pretoze obsahuju vela vitaminov 🙂
najzdravším jedlom by mala byť ryba, pretože obsahuje najdôležitejšie výživné látky - bielkoviny, vitamín D, B, minerálne látky a mastné nenasýtené omega 3 kyseliny 😉 🙂
....by malo byť uvarené z láskou a dobre vyzerať,lebo papáme i očami a láska ide cez žalúdok 😎 😎
...najma z lokalnych poctivo vypestovanych surovin,bez pridavnyvch latok, uvarene s laskou a pekne naservirovane..napr. telacia svieckova, qinoa a grilovana sezonna zeleninka, pretoze je plne vitaminov a vyzivnych latok,ktore su prospesne pre nas organizmus 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť také kde by boli zapojené všetky zmysly,
jazykom vychutnáme jedla chuť,
bez umelých prísad by malo byť, na to netreba zabudnúť,
umenie servírovania na tanieri vnímame očami,
neškrípeme pritom zubami,
omamnú vôňu cítime nosom,
čo je veľkým prínosom,
áno, áno, aj hmat zapojíme,
keď sa romanticky pri večeri za ruky chytíme,
a už zostáva len sluch,
keď tu zrazu nastane riadny ruch,
dobrú chuť si povieme,
láskou k sebe splanieme.
pretože len tak si ho správne vychutnáme 😉 .
Niektorým dobrú noc a iným dobré ráno 😎.
večšina potravinových produktov by mala byt akceptovatelna naším organizmom a mala by obsahovat čo najmenej škodlivín,no v súčasnej dobe už asi neexistuje potravina bez pridaných ečok,farbív a podobne..

Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť (a vlastne aj je) uvarené s láskou z doma dopestovaných a dochovaných surovín, pretože od začiatku sa o zvieratká a rastlinky staráme, až z nich narastú kvalitné suroviny do našich jedál a v každej dopestovanej rastlinke je kúsok nášho srdiečka 🙂