icon

SÚŤAŽ: Sladko a zdravo - ako bez výčitiek maškrtíte vy? 🙂

janette_tesco
23. feb 2016

Dá sa vychutnať si sladučkú chuť bez výčitiek? Určite áno! 🙂 Napíšte nám, aké sladké zdravšie alternatívy máte v zálohe, keď dostanete chuť na sladké a vyhrajte Tesco balíček špeciálnej výživy. Víťaza vyžrebujeme už zajtra ráno. 🙂
-------------
Výhercom utorokovej súťaže sa stala @b.bardyova ! 🙂 Srdečne blahoželáme! 🙂

SÚŤAŽ: Sladko a zdravo - ako bez výčitiek maškrtíte vy? 🙂
stellamaris
23. feb 2016

my zboznujeme bananove cokoladky-kusky banana obalene v roztopenej cokolade s vysokym podielom kakaa,napr.85%.Manzel aj syn sa idu zblaznit,ked urobim 🙂

cedrus
23. feb 2016

Moja naj kniha na zdravé maškrty je Sladkosti bez výčitiek od Tatiana Jelínek. Super recepty 🙂 pritom ovocie, aj sušené, na sladenie agave a med.

janeinka
23. feb 2016

V uplne prisnom rezime som si davala Latte s veeelkou penou a vychutnala si ho alebo som si urobila coko proteinovy drink do mlieka. A v nie az takom prisnom rezime si dam na co mam chut, co najdem doma 🙂

majkaa852
23. feb 2016

ovocie je TOP - ci uz sa jedna o ovocne salaty, ovocne stavy, ovocne pyre, susene ovocie alebo samotne cerstve ovocie ;)

anti13
23. feb 2016

zdravsia alternativa je pre mna sojova tyčinka s brusnicami aj ked nie každy bude so mnou suhlasit , ale ked som uz ,,pazrava,,co narobim

janettan
23. feb 2016

keď mám chuť na sladké , vyberám si menšie zlo: oriešky, semienka, sušené ovocie, celozrnné tyčinky ...

gradula
23. feb 2016

"Vysokopercentna" cokolada :D

nikenzi
23. feb 2016

Ovocie. 🙂 a ked nie je tak si proste otvorim cokoladu 😀 a vycitky? prečo? ved jej nezjem kilo 🙂

daniela208
23. feb 2016

ja obľubujem sušené ovocie 🙂

janette_tesco
autor
23. feb 2016

@nikenzi súhlasím a paradoxne, keď si vyberieme kvalitnú s najmenej 60% kakaa 🙂 a zjeme nie viac ako 30-60 gr týždenne robíme niečo aj pre zdravie 🙂 nielen pre duševnú pohodu

greta123
23. feb 2016

ovsené vločky v bielom jogurte, škorica, mleté vlašské orechy, med, super raňajky, výživné a zdravé 🙂

bibyke
23. feb 2016

U nas ked niekto dostane chut na sladke,tak ju zaženie ovocim alebo zeleninou pripadne jogurtom,najradsej mame fajne sladucke jablka alebo hrusky,netvrdim, ze obcas nezhresime,no muzovi nedavno zial zistili cukrovku takze radsej doma nedrzime velmi sladkosti aby ich nemal pred ocami🙂

ddaamm
23. feb 2016

Moje obľúbené sladkosti su psenova kaša s ovocím 🙂 biely jogurt s ovocím a raw jablkove rezance s makom 🙂 chutne a bez výčitiek 🙂

ivankaberrynka
23. feb 2016

Najlepšia a najzdravšia sladkosť je jednoznačne ovocie. U nás akékoľvek. No malej chutí úplne najviac banánik 🙂

atka27
23. feb 2016

Ja keď mám chuť na sladké , vyberiem si menšie zlo: oriešky, sušené ovocie, celozrnné tyčinky, cokoladu s vysokym podielom kakaa...

luspik
23. feb 2016

smotanová torta s mandarinkami, pochutíme si všetci 🙂

misiq22
23. feb 2016

My zboznujeme asi vsetky oriesky, zrnka a podobne drobnostky 😉

kittyjuliette
23. feb 2016

Ja strasne lubim domace musli zapekane,mnaaaaam-vlocky,trosku olivoveho oleja,medik a vela orieskov.Alebo zamrazene ovocne smothie.A ked som cvicila,zboznovala som zmixovany nizkotucny tvaroh s velkou lyzicou cokoladoveho proteinu,tomu sa nevyrovna ziadny umely termix😊

bbroskynka
23. feb 2016

Zbožňujem sušené ovocie, najlepší je mix 🙂

emilyemi
23. feb 2016

Ja keď dostanem chuť na sladké, tak si dám do misky nasekané orechy, slnečnicové semienka, ľanové semienka, na ktoré dám med a je to vynikajúce. A deťom sa snažím miesto sladkostí dávkovať ovocie.

pillipilli
23. feb 2016

jednoznacne ovocie alebo domacu zmrzlinu z ovocia. Moj kazdovecerny ritual je jeden grep ku telke a nohy na stvol .

beata75
23. feb 2016

Do nádoby mixera:1 kelímok bielého jogurtu,1 čajová lyžička medu.2 polievkové lyžice jemnných ovsených vločiek,ovocie podla chuti a možnosti,lepšie sú mäkšie(jablká,banán,kiwi,mango,avokado,pomaranč,grep).Výber je voľný,mix druh cca.3 ovocí je to naj. 🙂 🙂

moncsi1987
23. feb 2016

Nasa oblubena sladka a hlavne zdrava maskrta su ovsene vlocky s ovocim. Je to velmi chutne,syte a zdrave jedlo co nemusime sladit pretoze ovocie to osladi. Na 1 davku potrebujeme:
80 dkg ovsene vlocky
200 ml mlieko
ovocie bud rozpucene alebo nastruhane na najmensom
Najradsej to papame s bananom, s jablckom, s hruskou.
Dobru chut prajem kazdemu 🙂 🙂 🙂 🙂

ada90
23. feb 2016

Mne rozchodit chut na sladke pomaha hlavne horka cokolada ale aspon 80% a viac. Potom skorica v jogurte 🙂 susene slivky , no a plny mrazak lesneho ovocia, to ma zachrani stale. Mnamka

katkarina
23. feb 2016

Taka raw cokolada je skvela mnam..kokosovy olej, kakaovy prasok, sirup agavovy trebars nejaka aroma, pepermint, vanilka.. A cokolvek oriesky, kokos podla chuti...Mnam mnam 🙂))

martina374
23. feb 2016

Pokiaľ ide o zdravé maškrty tak u nás v zime išlo hlavne sušené ovocie- jablká a hrušky. Jablká/ hrušky si umyjete, očistíte, vyberiete stred a nakrájate na tenké plátky. Takto nakrájané ich poukladáte na plech vystlaný papierom na pečenie a necháte sušiť na teplom mieste (rúra alebo radiátor). Potom stačí už len nabrať do misky a chrumkať pri telke 🙂

purinkaa
23. feb 2016

Na ranajky mam rada SUSENE OVOCIE s jogurtom...a ked mam neskutocnu chut na sladke cez den, dam si ORIESKY - LIESKOVCE, KESU, MANDLE...... 🙂 😀 🙂 😎 .....

ttina23
23. feb 2016

my jeme ako nahradu oriesky vseho druhu , susene ovocie a peciem aj zdrave kolace

anicka86
23. feb 2016

špaldové placky s domácim džémikom 🙂 je moja najlepšia maškrta

sophielucy
23. feb 2016

@janette_tesco . tak ja si robievam muesli. V Nemecku sa to volá Birchermuesli. Uvarím si muesli v mlieku, pridám med, biely jogurt, nastrúhané jabĺčka, môžu sa aj hrozienka a orechy pomleté. Celú masu pomiešam a dám do ladničky. Ráno sú to moje raňajky a taktiež i poobede zamaškrtím, a to nehovorím ako to prospieva tráveniu.