icon

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!

janette_tesco
22. feb 2016

Napíšte nám váš tip alebo chutné odporúčanie, ktorá z alternatívnych múk je podľa vás najlepšia náhrada klasickej múky. 🙂
Už zajtra ráno vyžrebujeme víťaza, ktorý si pochutná na bezlepkových potravinách. PS: Chutia delikátne a ľahko ich strávi každé bruško! 😉
----------
Vyhodnotenie súťaže:
Tesco balíček bezlepkových výrobkov vyhráva:
@ryolita

Gratulujeme!

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!
simkanati
22. feb 2016

My pouzivame spaldovu, alebo kukuricnu muku 🙂

janettan
22. feb 2016

My sa tiež už snažíme eliminovať bielu múku a do varenia a pečenia používame celozrnnú alebo máme vynikajúcu skúsenosť s univerzálnou múkou Schär Farina kilové balenie. Mám ju vždy aj v zásobe.

patkaa555
22. feb 2016

Spaldova 😉 Do kolacikov jednoznacne mandlova muka 😊

andy95
22. feb 2016

U nás najviac využívame špaldovú a kukuričnú múku 🙂

desiname
22. feb 2016

Ja pouzivam spaldovu alebo pohankovu muku ako nahradu za klasicku bielu. Vo vacsine jedal to ani nepoznat 😊

ask
22. feb 2016

Nastastie u nas nie je potrebne riesit problemy s lepkom, ale pre odlahcenie stravy obcas vyskusame aj spaldovu, aj pohankovu muku.

inka04
22. feb 2016

ryzova u nas vyhrava🙂

katkarina
22. feb 2016

Hrachova je super na hrachove palacinky a najlepsie s kokosovym alebo inym mlieckom, kedze klasicke nam nerobi velmi dobre...

tin007
22. feb 2016

Deti zboznuju palacinky zo spaldovej muky, do pecenia pouzivam obcas aj gastanovu.

gven22
22. feb 2016

U nas fici najviac spaldova, uz ju používam skoro všade aj ked som sa toho spočiatku bala, ale je to fajn 🙂

lenocka_lm279
22. feb 2016

spaldova a kukuricna 🙂

emka2610
22. feb 2016

Spaldova a pohankova sú unas naj 🙂

auxtacka
22. feb 2016

Používame kokosovu, spaldovu a gaštanovu🍞

wandie
22. feb 2016

Ja nahradzam klasicku muku spaldovou a pohankovou, zvykli sme si na to, no dlhsie som sa odhodlavala, a teraz si pochvaluje cela rodina 🙂

angie19
22. feb 2016

Dobry den, my pouzivame a je u nas top spaldova muka. 🙂

putney
22. feb 2016

U nas je jednoznacnou volbou spladová muka.........i ked niekedy o tom, ze to nie je ta "normalna" pre pokoj v rodine viem len ja 😉

janulienka36
22. feb 2016

U nas doma sa vela pecie, vsetci sme na sladke 😆 no kedze manzel ma problem s kasickou mukou musime vymyslat alternativy. Najcastejsie je to mandlova, kokosova ale obcas aj spaldova ci celozrnna ...

janulkan
22. feb 2016

U nas kadejake muky pouzivame, najmenej teda psenicnu, na chlieb razna,razna celozrnna, potom ryzovu, pohankovu, kukuricnu, ovsenu, dokonca aj hrachovu a psenovu 🙂 samozrejme spaldova tiez na kolaciky...ako nahrada klasickej,fakt zalezi od toho kam, ci zahustujem, ci kolac,ci palacinky, ci chlieb alebo varime kasu

ewellina
22. feb 2016

špaldová múka 🙂

esterienka
22. feb 2016

U nas najviac pouzivana je SCHAR FARINE,keďže dcerka aj ja sme celiaticky,,vela pecieme a varime. A uz aj cela rodina si zvykli na bezlepkove potraviny,najma muku a cestoviny..

petrarac
22. feb 2016

pouzijem spaldovu muku namiesto klasickej vzdy ked sa da. ak sa da este nejaka Ina muka kupit bezne v tescu za normalnu cenu a da sa vyuzivat tiez skoro do vsetkeho tak by som ju rada vyskusala..

majba
22. feb 2016

pohankovu muku pouzivame casto aj kukuricnu. a dobra je aj hrachova. na zahustovanie pouzivam zemiakovy alebo kukuricny skrob. do cinskych jedal tapiokovy skrob. skusala som aj amarantovu muku, tiez bola dobra, len ju u nas nejak nevidim v obchodoch.

gajdi_s
22. feb 2016

Špaldová a občas experimentujeme s kukuričnou 🙂

deyna
22. feb 2016

spaldova pre vsetkych, pohankova ako bezlepkova a mandlova na kolaciky

majjka4
22. feb 2016

Celozrnna spaldova, pohankova..bielu vobec nepouzivame ani vyrobky z nej...

martinkaha
22. feb 2016

Špaldovú pri každom pečení, chlieb i koláčiky. 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

vonava007
22. feb 2016

Z bezlepkovych muk mam najradsej Schar mixB. Pouzivam ju nielen na chlebik ale aj na muffinky,langose a vzdy sa snazim nahradit tak 10-15 percent muky nahradit pohankou ta je velmi chutna. Do palaciniek davam aj kokosovu alebo mandlovu. Velmi rada experimentujem s mukami a ich kombinaciou. Hlavne ked sa to podari. Inak psylium je tiez velmi dobra vec do bezlepkoveho pecenia.

magdalena459
22. feb 2016

Velmi dobra je spaldova muka a taktiez aj celozrnna muka je velmi dobra,pred dvoma rokmi synovi diagnostikovali reflux zaludka najvyssieho stupna ,odvtedy dietuje,vyskusali sme viac druhov muk ale najviac sa osvedcili tie dve,aj chutovo su dobre a mozem pripravit snima bezne mucne jedla ako z obycajnej muky.

kliv
22. feb 2016

Na pečenie chlebika používam múky od Schar, do koláčov používam k múkam od Schar aj pohánkovú.

skerinko
22. feb 2016

My používame špaldovú múku, hlavne na pečenie, vyskúšali sme už aj kukuričnú. 🙂