icon

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!

janette_tesco
22. feb 2016

Napíšte nám váš tip alebo chutné odporúčanie, ktorá z alternatívnych múk je podľa vás najlepšia náhrada klasickej múky. 🙂
Už zajtra ráno vyžrebujeme víťaza, ktorý si pochutná na bezlepkových potravinách. PS: Chutia delikátne a ľahko ich strávi každé bruško! 😉
----------
Vyhodnotenie súťaže:
Tesco balíček bezlepkových výrobkov vyhráva:
@ryolita

Gratulujeme!

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!
zrka
22. feb 2016

Keďže ja som už unavená za xxx rokov z bezlepkovej diéty, ja si pečiem málo, ak múka tak jedine najlacnejšia - na predpis, Promix, Schar. Väčšinou sa všetko trúsi, je tvrdšie už na druhý deň...A dospela som do štádia, že keď mám chuť, tak si radšej zaplatím a kúpim bezlepkové. Okrem chleba. Ten mi chutí vlastne napečený raz za mesiac...Má tu niekto bezlepkovú diétu už cez xxx rokov? Ste na tom tiež tak ako ja? 😀

molly28
22. feb 2016

...tak zatial len začínam a vyskúšala som špaldovu...uvidím aké budu dalšie...lebo teraz v 34rokoch zmeniť stravu aj ke%d sa to nezdá, ale je veľmi ťažké...

mary_m
22. feb 2016

kvôli celiakii používame múky schär mixB, mix C ... alebo promix pk špeciál , dobre sa s nimi pečie a nepoznať chuťový rozdiel od klasickej múky 😉

kupcovci
22. feb 2016

Dovry den my pouzivame spaldovu muku 🙂

katuliena82
22. feb 2016

pouzivam prirodzene bezlepkovu muku - pohankovu a bread mix od firmy Schär. Z pohankovej su uzasne piskotove cesta a z bread mix je skvely chlebik a kysnute kolace. Omacky zahustujem bud zeleninou, alebo trochou zemiakoveho skrobu 🙂

hasprica
22. feb 2016

Spaldova 🙂

smejkoh
22. feb 2016

Dcerka nemoze lepok, tak pouzivame na zahustovanie psenovu muku, ale aj pohankovu a ryzovu,
do kysnuteho cesta a domacich cestovin muky od Schar.

pamiki
22. feb 2016

nevahala som experimentovať s arašidou a kukurčinou hladkou. absolútne nám klasickú múku nahradila špaldová a promix uni - túto od zn. novalim.

martinusik91
22. feb 2016

Podla mna jednoznacne spaldova 🙂

leteku
22. feb 2016

Ja vela pouzivam pohankovu muku a hlavne si z nej pociem chlebik.

veronica1
22. feb 2016

špaldová, ale aj celozrnná

purinkaa
22. feb 2016

My ODPORUCAME KUKURICNU MUKU 🙂, nase dievcata maju najradsej od Vas Glutaline Piškóty bezgluténové a Jemné kukuričné placky 😉 ......a POHANKU z rady Nature Line Velnesky pohánkové sušienky s fruktózou 😎 .....tie su MNAMMMMMM....zmiznu hned, ked ich otvorim 🙂 😀 😎 😉 .........

marthuska
22. feb 2016

Spaldova pre rych, ktori maju radi neutralnu chut. A pohankova je pre tych, ktori sa chcu zdravsie stravovat🙂) aj bez lepku

emmka1
22. feb 2016

Ja pouzivam celozrnnu spaldovu a aj raznu muku.Robim z nich aj palacinky a chutia aj mojim detom.🙂 Aj kolaciky ,pizzu a medovniky robim len zo spaldovej muky a samozrejme aj chlebik.

aly
22. feb 2016

Urcite spaldova, pohankova muka. Pouzivame a su mnam

katkuz
22. feb 2016

u nas najmä pohankova a kukuricna muka a vlastne aj pohankovo-ovocne kase z celej pohanky 🙂 Aj ked sa u dcery nakoniec celiakia nepotvrdila, snazim sa obmedzovat gluten.

nadstavce
22. feb 2016

Ahojte, mám dcéru aj ženu celiaktičky. Keď sa varí, niekedy to papám aj ja. Podľa mňa je najlepšia na múčne jedlá múka Jizerka. Najviac sa jedlo podobá tomu klasickému. 🙂

ryolita
22. feb 2016

Používam celozrnnú do pečenia pečiva - napr.pagáče, kukuričnú na obaľovanie, a špaldovú do všetkého "sladkého" výborná je do koláča, ale sú z nej a úúúúúúúúúúúžasné palacinky ;)

erika630
22. feb 2016

špaldová múka alebo celozrná 🙂

leona23
22. feb 2016

Ja najradšej na pečenie používam kokosovú a gaštanovú.
Ale rada pečiem aj bez múky.

akire25
22. feb 2016

Nám najviac chutí špaldová ale najnovšie sa učím využívať recepty bez múky celkovo a je to úžasné. Existuje množstvo chutných receptov napríklad na koláče bez múky 🙂

matarka
22. feb 2016

Moja spaldova babovka zatial chutila uplne kazdej navsteve🙂 Spalda sice lepok obsahuje, no je zdravsia ako biela🙂

ddaamm
22. feb 2016

Tiež sa snažím eliminovať klasicku psenicnu múku, ako nahradu používať spaldlovu, kukuricnu,kokosovu, pohankovu 🙂 a kolaciky sa snazim piect bez múky 🙂

6renush6
22. feb 2016

My ficime na bezlepkovych mukach Schar, takisto pouzivame vela vyrobkov znacky Schar. Sme velmi spokojny . ale obcas pouzivame aj pohankovu muku .

anicka86
22. feb 2016

Klasickú múku nahrádzam špaldovou múkou, zvykla si na ňu celá rodina. Sem-tam si kúpim aj ryžovú alebo pohánkovú BIO múku. Keď som začala skúšať recepty z týchto múk, tak som bola prekvapená, že existuje aj bezlepkový prášok do pečiva alebo bezlepkové dochucovadlá. V súčasnosti je týchto potravín už veľký výber.

karolin2
22. feb 2016

zachutila nám špaldová múka, ale čo sa týka zahusťovania, keď je možné volím si iné alternatívy

marecek1
22. feb 2016

U nás špaldová múka 🙂

maryon1
22. feb 2016

Kukuričná a špaldová 😉

lamai
22. feb 2016

Ja som celiatička, takže musím voliť bezlepkové múky. U mňa vedie Schär, alebo si miešam ryžovu, pohánkovú a kukuričnú. Mám rada mandľovú múku, hlavne primiešavam do koláčov, palaciniek.....

qwertxy
22. feb 2016

Ja pouzivam spaldovu muku, ale vo vseobecnosti sa muke snazim vyhybat. Najma pri jedlach , kde sa da nahradit - napr. pri zahustovani omacok. A potom mam rada bezlepkove "sladkosti".