icon

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!

janette_tesco
22. feb 2016

Napíšte nám váš tip alebo chutné odporúčanie, ktorá z alternatívnych múk je podľa vás najlepšia náhrada klasickej múky. 🙂
Už zajtra ráno vyžrebujeme víťaza, ktorý si pochutná na bezlepkových potravinách. PS: Chutia delikátne a ľahko ich strávi každé bruško! 😉
----------
Vyhodnotenie súťaže:
Tesco balíček bezlepkových výrobkov vyhráva:
@ryolita

Gratulujeme!

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček bezlepkových potravín!
Strana
z7
misiq22
22. feb 2016

Dievcata co by som ja dala za to, keby som mohla zjest kusok prave upeceneho chlebika z obycajnej bielej muky ako ked som bola mala piekla moja mamina... 😖 Ja bohuzial mozem jest len nahrady, ktore nemaju s mukou nic spolocne... ale uz som si za tie roky zvykla, takze Schar, pohanka, kukurica... 😉

soncita
22. feb 2016

špaldovú múku, občas kukuričnú

dupinka
22. feb 2016

u nás ide kukuričná múka, amarantová a karobová múka, veľa aj ovsená a špaldová múka.

malapatka
22. feb 2016

špaldová muka....dobre chuti....a este k tomu aj ten nazov krasne znie....špaldova 🙂

danuskami
22. feb 2016

som alternativista začiatočnik. začala som skúšať spaldovu celozrnu muku na pečenie domáceho chlebika. je super. prikladam foto druheho a tretieho chleba robeneho doma v jansekho skle s celozrnou spaldovou mukou. 😉

ellinka13
22. feb 2016

s lepkom nemame problem, ale pre zmenu pouzivam pohankovu napr.do palaciniek, spaldovu do kolacov obcas, minule som si kupila kukuricne spagety, boli fajn.

katka117
22. feb 2016

My pouzivame spaldovu a kukuricnu muku 🙂

zuzana814
23. feb 2016

Pouzivame kukuricnu, pohankovu, alebo nahradzame v coko kolacom kakaom alebo carobom.

rusalka999
23. feb 2016

špaldová muka je u nás top 🙂

zuzka38
23. feb 2016

Ako nahradu pouzivam casto aj obycajne ovsene vlocky napr.palacinky a lievance z toho rada robim..z kupovanych spaldova bezlepkova, makova..kokosove neoblubujem :-P

zoizoi
23. feb 2016

Z alternatívnych múk je podľa mňa najlepšia náhrada klasickej múky múka špaldová, ryžová, tiež používame kukuričnú. V Tesco nakupujeme bezlepkovú múku Scher. Veľmi sa mi páči, že ste rozšírili sortiment bezlepkových potravín. Radi u vás nakupujeme. Po istých zdravotných problémoch, sa snažíme žiť zdravo a snažíme sa používať čo najviac bezlepkových potravín. Nevýhodou však je, že tieto potraviny sú drahšie, oproti klasickým. Výhra by nás veľmi potešila. 🙂 🍀🍀🍀

dzanem
23. feb 2016

pouzivam muku JIzerku a sem tam muku od Schar ,kukuricnu muku a ryzovu moc nemusim a s inymi druhmi nemam skusenosti

ditatxu
23. feb 2016

Najradsej mam amaranthovu 🙂 ta je mnam. Na predpis mam promix muky ale tie niesu vobec chutne takze hladam alternativy.

bazoskaa
23. feb 2016

u nás tiež fungujeme bezlepkovo
takže špaldová a kukuričná múka je súčasťou našej kuchyne

curcuma
23. feb 2016

U nás hlavne špaldová múka je tá top,
ktorá bielej múke dáva stop.
Špalda je zdravá a pomôže k dobrému tlaku,
tak a poďme si hneď kúpiť dáku 😉.

elpis
23. feb 2016

Ja najma pouzivam spaldovu muku, ale peciem aj z kukuricnej muky tzv klonky. Do ciest si meliem j ovsene vlocky. Velmi vyuzivam aj karob.

trudinka
23. feb 2016

V rodine máme dve celiaticky. Kupujeme múky prevažne Schar, ale aj kukuričnú a pohánkovú máme odskúšanú. 🙂

angelheart
23. feb 2016

Najviac používam okrem Schär ešte kukuričnú a pohánkovú múku. Rozmýšľala som aj nad mandľovou, že by som to vyskúšala, či nám to bude chutiť.

stina
23. feb 2016

U nas vedie spaldova muka 🙂 niekedy aj kokosova

melesmeles
23. feb 2016

My pouzivame spaldovu celozrnnu muku. A ked peciem kolac miesto muky davam pomlete orechy. Potom je cesto aozaj chutne 🙂 a samozrejme aj zdrave. U nas by sme si zivot bez spaldy uz ani nevedeli predstavit, kedze syn ma alergiu na psenicny lepok. Dokonca si aj doma pecieme chlebik. Robime taky s jogurtom. Chuti trosku inak, ale je vyborny.
Recept:
450 g muky spaldovej
500 ml jogurtu
1,5 CL soli
1,5 CL rasa
ja pridavam aj slnecnicove semienka a orechy
-pecie sa 50 minut na 180tke 🙂
DOBRU CHUT prajem

bartaloska
23. feb 2016

Ahoj, my pouzivame makovu,mandlovu,kokosovu niekedy aj sezamovu muku niekedy namiesto muky davam cviklu,mrkvu alebo cukinu 🙂

markomonika
23. feb 2016

Najviac používam špaldovú múku, do varenia, pečenia..aj v klasických receptoch ju dávam namiesto obyčajnej a chutí vynikajúco🙂

yvaine
23. feb 2016

My pouzivame na spestrenie spaldovu, pohankovu, kukuricnu, mandlovu a skusali sme aj amarant.

magdicka111
23. feb 2016

Jednoznačne špaldová 🙂

11nika11
23. feb 2016

Špaldová,kokosová a mandľová sú u nás top 🙂

miculkovo
23. feb 2016

Ja pečiem chlebík s amarantovej múky, pridávam aj zemiak, aby bol chlebík dlhšie mäkký 😉 Moja malá 6ročna bezlepkáčka ho zbožňuje s domácim jahodovým džemom. Koláče /korpusy sú skvelé z Promix PK, alebo Schär MixB 🙂

lucica
23. feb 2016

U nas je to celozrnna spaldova, no ja osobne mam velmmi rada aj pohankovu, ma trosku taku orieskovu chut, je mnam

pekkka
23. feb 2016

Použivam gaštanovú, kukuričnú, špaldovú a najnovšie testujem ryžovú 🙂

reni1512
23. feb 2016

My pouzivame spaldovu muku, najradsej T630 a pecieme si z nej chlebik ktory je velmi lahucko stravitelny, nekysne a nepouziva sa do neho kvasok. Je vhodny pre deti, diabetikov, ludi s traviacimi problemami atd. A straaaasne dobry 😉

Strana
z7