Čo si myslíte o sušičke?
Máte skúsenosti so sušením prádla v sušičke? Aké je sušenie v nej? Čo vás viedlo k jej zakúpeniu? Má podľa Vás výhody oproti klasickej metóde vešania prádla na šnúru? Povedzte svoj názor.. 🙂
Baby, ešte ma zaujalo, vacsinou susíte na cca 50 st., pokial sa ma pradlo prat max. na 40 st. nevadí to? Neriesite to? Lebo ak by som uz ignorovala zakaz susut v susicke tak je tam este ta teplota. Tak neviem. Som pred casom zo zvedavosti prebrala pradlo co som sla hodit do pracky a skoro nic podla stitku nebolo vhodne do susicky 😨
baby a susite aj termo oblecko lebo ja sa lyziarske bundy a drahsie termo oblecko bojim..to vzdy dam von vyfukat a potom na susak..
@adriana89 podla stitku na obleceni - momentalne mam termo oblecko, ktore sa nesmie susit v susicke, ale vacsina lyziarskych bund sa susi v susicke, dokonca je to tam napisane,ze ju treba dat do susicky, aby si zachovala waterproofness, takze ja sa vzdy riadim tym, co je na obleceni napisane, vratane teploty susenia.
@maminecka2 tak to je zvlastne, ja mam 95% oblecenia, ktore sa moze susit v susicke, teplotu zvacsa dodrzujem podla stitku, niekedy ked mam napisane low tak davam normal (u nas to nejde podla stupnov celzia) ale ja uz mam vyse 10 rokov praxe, tak uz viem aj bez citania, co mozem a na aku teplotu, zvacsa vsetko susim na normale, nove oblecenie, hlavne bundy, jemnejsie materialy, vlna a pod., pozriem a kedze je to fakt mizive percento, co sa neda susit, tak si pamatam, ktore kusky oblecenia to su. Ja mam na susicke aj program na susenie pre veci, ktora sa nemozu susit v susicke, vlozim do susicky taku plastovu mriezku, na nu polozim tie veci a osusim tak, trva to ale dost dlho ...
@julius_tpd vzhladom k tomu,ze byvame v byte,perieme denne a na balkon z principu nevesiam ,lebo potom i to smrdi je u nas susicka nutnost no zatial nedosiahnutelny sen.Iste skusenosti s nou ale mam a nedam na tento spotrebuc dopustit.Pradlo je ovela maksie,netreba zehlit skoro nic a vsade je poriadok.Co sa operie sa hned uprace.Uz par rokov pisem Jeziskovi a hadam sa jej raz dockam
nemam susicku, ale hned by som ju brala, mame maly byt, a je tu aj dost vlhko a to susenie pradla, nic moc.
nič si o nej nemyslím, chcem ju 😀
odporucam susicku. Manzel mi ju nechcel kupit a teraz hovori, ze by ju nedal ani za svet 🙂)). Vobec nemusis zehlit, poskladas a das do skrine!
Presne tak, aj my sme špekulovali, či kúpiť alebo nie a neľutujem. Nemusím to vešať, preveiavať ako magor hore dole, ked prší a s tým žehlením je to parada. Poskladám a hotovo!
Sušička je u nás potrebná , nakoľko pri piatich deťoch je to o hubu.Zopár vecí sme si síce zmenšili ale je to pokus omyl. Zväčša neprešli veci kde je čipka a samozrejme svetre nedávam.Ale fakt je to super vec a ušetrí to veľmi veľa času. 😀
@julius_tpd Vratim sa este k tym kg...
Mam pracku kombinovanu so susickou zn.Bosch, pracka na 7kg a susicka na 4,5kg....susim tam len spodnu bielizeñ(periem ju narazovo raz za 14 dni), uteraky a kuchynske utierky....vsetko ostatne je strasne pokrcene,a susenie trva cez 2 hodiny, tak som to vzdala...
Chcem kupit samostatnu susicku, ale co som pozerala, u nas su vacsinou na 8 kg. Konkretne nejaka Bosch (mam tuto znacku rada) stoji 749 eur, je na 8kg. Zmesti sa mi tam tych 7 kg pradla(sucheho), ak je vyzmykane na 1200 otacok?
@julius_tdp Obraciam sa na teba ako na odborníka "naslovovzatého". Zvažujem kúpu sušičky, môj manžel trvá na značke Miele, lebo je podľa neho najlepšia na trhu a radšej si priplatí za kvalitu, ktorá vydrží. No mne ako gazdinke sporivej sa predsa tie ceny zdajú privysoké. Preto sa chcem spýtať, či sú skutočne Miele sušičky najlepšie, alebo sa nájdu iné lepšie, dokonca aj lacnejšie? Ďakujem za odpoveď.
@julius_tpd ja mam dve male deti, tiez nechcem vela vetrat ale moj svokor mi VZDY hovorí že málo vetrám a svokra zase že mám veci sušiť vonku, že jej to vždy krásne prefúka 🙂 no mne to akurat tak zmrzne, zvlastne to vonia a aj tak je to mokré a musím to doma dosúšať, hlavne plachty a velke veci vešiam kade-tade. Manžel je proti sušičke, potom však počul o kondenzačnej, je lepšia ako klasicka? Mohli by ste mi nejaku poradit? Manžel chce aby nemala velku spotrebu. Dakujem!
Hmm neviem ako vychadzaju v testoch ale miele mycka, pracka a susicka mi uz funguju prakticky denne uz okolo 12 r a opravar u nas este nebol, svokra ma sice len pracku a mala donedavna mycku miele - po 25r sa jej zhrdzavili kosiky nic viac tak ked prerabala kuchynu tak ju konecne vyhodili ale nie preto zeby bola nefunkcna, a vsetci co maju tieto tri spotrebice - mycka, pracka, susicka - miele maju zarucenu neporuchovost aspon tych 20r.
presne tak,najlacnejsie a vyzera,ze najlepsie 🙂)) Miele moze vydrzat 25 rokov,ale ak ma susenie menej ucinnejsie ako napr.to beko tak by som brala beko :D
Ja mam miele a som spojna nadmieru 🙂 ale vyber je na kazdom cloveku ... Vysusi pradlo vyborne... Mne na susickach vadi jedina vec a to ked sa mi zmoce pradlo dokopy ;)
Ja mam miele a som spojna nadmieru 🙂 ale vyber je na kazdom cloveku ... Vysusi pradlo vyborne... Mne na susickach vadi jedina vec a to ked sa mi zmoce pradlo dokopy ;) a este ten prachovy zberac.
@tenerifka na susicku sa pocita mokre pradlo v kg, takze urcite ti to tam vojde
@s_mt nefandi si miele vysusi velmi dobre ale ak sa potrebujes utesit ta nech sa paci
@malinovka333 Myslis, ze 7 kg sucheho pradla, ak je mokre, je to len 8kg? Myslela som, ze viac....
@prasiatko30 Urcite vysusi, ved na to sa vyraba....zalezi od programu
tak dievčatááá akurát čakáám kuriéra 🙂)) prinesie mi ježiska...sušičku 🙂))))))))) juchuuuu!
@zuzanna95131 Super.....ved na to sa tato tema zalozila....zvysit predvianocny predaj 😀

@alla24 Ahoj, zaujalo ma ze nechces davat veci z USA do susicky. Moj muz tam bol pred 14 rokmi a absolutne vsetko susili v susicke, oblecenie odtial bolo 100x kvalitnejsie ako nase, dodnes ma nejake veci, nevytahane, nevyblednute (napr. Benetton ich a nas- nebe a dudy!). Sa za tie roky tak dramaticky zmenila kvalita aj u nich?