Prečo by ste si kúpili zakrivený televízor?
Zakrivené televízory sú pre nás mužov srdcovka. Páči sa nám elektronika a nové technológie, zakrivené televízory nie sú výnimkou vďaka svojim pozorovacím uhlom a prirodzenosťou obrazu pre ľudské oko. Aký na to máte názor vy? Čo na ne hovoríte? Prezraďte.. 🙂

@julius_tpd trosku ma zaraza "uvazovanie" tej predchadzajucej prispievatelky, ze? Pri tolkych technologiach, s ktorymi je isto denne v kontakte...A pyta sa na uhly...
@julius_tpd Ale, ved kazdy laik si môze jeho parametre a vyhody pozriet na internete, ci priamo v obchode...
kukam ze som sakra dlho nebola v ziadnom elektre. ja som ani netusila ze existuju zakrivene televizory 😀 😅
@8853 lepsi pozorovaci uhol znamena, ze sa da obraz rovnako dobre sledovat z isteho uhla, ktory je vacsi oproti plochej tv.
Teda na obrazku je to lepsie pochopit. Osoba B vidi obraz rovnako dobre na plochej tak ako na zakrivenej tv. Osoba A vsak uz obraz na plochej tv vidi zle, zatial co na zakrivenej ho bude stale moct sledovat.
Hm a neni ked je takto zakriveny televizor jednoduchsie pre cloveka to na seba zhodit... myslim takeho maleho cloveka pod 100cm? Ak to teda doslova neni prisrobovane k stene.. tie kadejake videa ako deti na seba prekotia televizor su desive uz aj tak... je to najcastejsi pripad vazneho urazu dietata v USA uz roky.. hlavne odkedy su tieto televizory take xxl a este takto stocene maju tazisko este viac vpredu...
https://www.youtube.com/watch?v=wyzd6TkwJEo@julius_tpd ten obrazok je inak dobra blbost. Vsak ten akoze zakriveny ma o dost vacsiu obrazovku. Skuste si to nakreslit v rovnakej mierke a ste niekde uplne inde. Na to ani technik nemusim byt. Staci ked mam doma ohybnu dosku na krajanie. A pustim na nu vodu ked je vyrovnana a ked je ohnuta. A hned mi je jasne, aky ma zakrivenie ucinok 😀
@julius_tpd fuuuha to by sa pozeralo 😉 to bude aj za vyhru?😉😜
@julius_tpd a nepanuje tu??? 😉 😀 😀
@julius_tpd Toto dovolim mojmu chlapovi kupit len vtedy, ked sa nahodou ten stavajuci pokazi a ploche uz vyrabat nebudu. Alebo ked nam postavi dom, kde bude mat pre taketo zazraky techniky vyhradenu samostatnu miestnost 😎 Sorry 😀
nekúpila by som ho... v tých tv aj tak nič nedávajú, a reklamy môžem pozerať aj na rovnom 😉
Lebo mm je technicky typ a uz zazera po novom,aj ked nas nieje stary 😀
@smilegirl182
@smilegirl182 Chlapi maju k technickym hrackam blizko, darmo, su to vacne deti... 😉
Ešte som ho nevidela na živo ..ale vyzerá nadčasovo..možno len máme zaužívané..že musí byť rovný 🙂
@julius_tpd to co je za porovnanie? to oznacenie A je evidentne vidno ze obrazovka je dlhsia ako ta ktora je oznacena B a preto ta mensia obrazovka ma mensi uhol .. to co tu davate za porovnanie?
teraz som pozrela na Vašu stránku, ale fúha cena ma teda neoslovuje 🙂 , ale keď už som tu tak sa spýtam, potrebujem televízor nový do 300€, ale chcem aby mal krásny obraz, teraz mám taký, že keď je módna prehliadka a tým ženám lietajú šaty okolo nôh tak tam mám také štvorčeky, no a tie nechcem, asi sa budete smiať z opisu, ale ja som technický antitalent a môj chlap tiež a nebudem sa pýtať cudzieho aby mi nepovedal, že načo mám chlapa, tak sa spýtam tu odborníka 😉
@natuska87 tak taak....u nas vsetko riesi mm a ja som rada ved je chlap to tak ma byt
Heh ale mu dávate ženy...veď ujde :D :D
@bazarocka napriklad tento je v tej cenovej hladine asi najlepsi co mame, len do tych 300eur to moc vacsie ako 32" nebude.
http://www.tpd.sk/katalog/detail/?detail=49373
Co sa tyka toho popisu zavady, to teoreticky ale nemusi byt len tv, teoreticky moze ist aj o zly signal
@vejinka uz som nad tym rozmyslal :D

@julius_tpd mame ho asi pol roka sme spokojni hlavne v 3D-cku sa skvelo na nom filmy pozeraju a je fakt cool 🙂 moj chlap dlho "knucal" v obchode nad nim aby si ho mohol kupit a je fakt skvely doplnok obyvacky.