icon

Prečo by ste si kúpili zakrivený televízor?

julius_tpd
2. dec 2015

Zakrivené televízory sú pre nás mužov srdcovka. Páči sa nám elektronika a nové technológie, zakrivené televízory nie sú výnimkou vďaka svojim pozorovacím uhlom a prirodzenosťou obrazu pre ľudské oko. Aký na to máte názor vy? Čo na ne hovoríte? Prezraďte.. 🙂

Prečo by ste si kúpili zakrivený televízor?
tajka1986
3. dec 2015

@julius_tpd mame ho asi pol roka sme spokojni hlavne v 3D-cku sa skvelo na nom filmy pozeraju a je fakt cool 🙂 moj chlap dlho "knucal" v obchode nad nim aby si ho mohol kupit a je fakt skvely doplnok obyvacky.

natuska87
3. dec 2015

@julius_tpd trosku ma zaraza "uvazovanie" tej predchadzajucej prispievatelky, ze? Pri tolkych technologiach, s ktorymi je isto denne v kontakte...A pyta sa na uhly...

natuska87
3. dec 2015

@tajka1986 u nas, knucim ja! Manzel ho teda na sviatky kupi...Paci sa aj jemu...Okrem toho, ze je to vyssi komfort, nemusim tak "sliepňať"...

natuska87
3. dec 2015

@julius_tpd Ale, ved kazdy laik si môze jeho parametre a vyhody pozriet na internete, ci priamo v obchode...

libka1
3. dec 2015

kukam ze som sakra dlho nebola v ziadnom elektre. ja som ani netusila ze existuju zakrivene televizory 😀 😅

julius_tpd
autor
3. dec 2015

@8853 lepsi pozorovaci uhol znamena, ze sa da obraz rovnako dobre sledovat z isteho uhla, ktory je vacsi oproti plochej tv.

Teda na obrazku je to lepsie pochopit. Osoba B vidi obraz rovnako dobre na plochej tak ako na zakrivenej tv. Osoba A vsak uz obraz na plochej tv vidi zle, zatial co na zakrivenej ho bude stale moct sledovat.

natuska87
3. dec 2015

@8853 Asi ste mimo /?/ temy...Nikde "nadavku" nevidim, Vy ano ??? Reagujem na Vas "udiv" nad tymto zariadenim, ku ktoremu sa vyjadrujete, aj napriek tomu, ze mu nerozumiete...Citajte s porozumenim.

natuska87
3. dec 2015

@libka1 Mna trosku "zaraza" cena tohto vyrobku...Ale, co uz, zase je to novinka... 😉

natuska87
3. dec 2015

@8853 Mozno, sa Vas napad vyrabat konvexne ohnute obrazovky raz ujme...Zatial vsetci vyrobcovia monitorov, ohybaju konkavne... ☹

natuska87
3. dec 2015

@8853 ja Vam nerozumiem ani za mak...Nemienimsa s Vami priet...Budte vztahovacna, pokial Vas to naplna! nadavka tam nie je, viem, co pisem! A co chcete vidiet Vy, vidte! dajte vymazat zo slovnikov vetne spojenia, napr. tupe uhly! Do toho!

julius_tpd
autor
3. dec 2015

@natuska87 a @8853 uz kaslime na to, ved kazdy ma nejaky nazor a je na druhom ci prijme nazor/radu druheho alebo nie. Navrhujem mier 🙂

mamulienka30
3. dec 2015

Hm a neni ked je takto zakriveny televizor jednoduchsie pre cloveka to na seba zhodit... myslim takeho maleho cloveka pod 100cm? Ak to teda doslova neni prisrobovane k stene.. tie kadejake videa ako deti na seba prekotia televizor su desive uz aj tak... je to najcastejsi pripad vazneho urazu dietata v USA uz roky.. hlavne odkedy su tieto televizory take xxl a este takto stocene maju tazisko este viac vpredu...

https://www.youtube.com/watch?v=wyzd6TkwJEo
viera27
3. dec 2015

@julius_tpd ten obrazok je inak dobra blbost. Vsak ten akoze zakriveny ma o dost vacsiu obrazovku. Skuste si to nakreslit v rovnakej mierke a ste niekde uplne inde. Na to ani technik nemusim byt. Staci ked mam doma ohybnu dosku na krajanie. A pustim na nu vodu ked je vyrovnana a ked je ohnuta. A hned mi je jasne, aky ma zakrivenie ucinok 😀

anka2103
3. dec 2015

@julius_tpd fuuuha to by sa pozeralo 😉 to bude aj za vyhru?😉😜

natuska87
3. dec 2015

@julius_tpd a nepanuje tu??? 😉 😀 😀

maslenka47
3. dec 2015

@julius_tpd Toto dovolim mojmu chlapovi kupit len vtedy, ked sa nahodou ten stavajuci pokazi a ploche uz vyrabat nebudu. Alebo ked nam postavi dom, kde bude mat pre taketo zazraky techniky vyhradenu samostatnu miestnost 😎 Sorry 😀

ketere
3. dec 2015

nekúpila by som ho... v tých tv aj tak nič nedávajú, a reklamy môžem pozerať aj na rovnom 😉

smilegirl182
3. dec 2015

Lebo mm je technicky typ a uz zazera po novom,aj ked nas nieje stary 😀

natuska87
3. dec 2015

@smilegirl182
@smilegirl182 Chlapi maju k technickym hrackam blizko, darmo, su to vacne deti... 😉

vejinka
3. dec 2015

Ešte som ho nevidela na živo ..ale vyzerá nadčasovo..možno len máme zaužívané..že musí byť rovný 🙂

deltaa
3. dec 2015

@julius_tpd to co je za porovnanie? to oznacenie A je evidentne vidno ze obrazovka je dlhsia ako ta ktora je oznacena B a preto ta mensia obrazovka ma mensi uhol .. to co tu davate za porovnanie?

bazarocka
3. dec 2015

teraz som pozrela na Vašu stránku, ale fúha cena ma teda neoslovuje 🙂 , ale keď už som tu tak sa spýtam, potrebujem televízor nový do 300€, ale chcem aby mal krásny obraz, teraz mám taký, že keď je módna prehliadka a tým ženám lietajú šaty okolo nôh tak tam mám také štvorčeky, no a tie nechcem, asi sa budete smiať z opisu, ale ja som technický antitalent a môj chlap tiež a nebudem sa pýtať cudzieho aby mi nepovedal, že načo mám chlapa, tak sa spýtam tu odborníka 😉

julius_tpd
autor
3. dec 2015

@viera27 a @deltaa ten obrazok bol ilustracny pre znazornenie pozorovacieho uhla, nie je to ziadna mierka 🙂

smilegirl182
3. dec 2015

@natuska87 tak taak....u nas vsetko riesi mm a ja som rada ved je chlap to tak ma byt

vejinka
3. dec 2015

Heh ale mu dávate ženy...veď ujde :D :D

julius_tpd
autor
3. dec 2015

@bazarocka napriklad tento je v tej cenovej hladine asi najlepsi co mame, len do tych 300eur to moc vacsie ako 32" nebude.
http://www.tpd.sk/katalog/detail/?detail=49373
Co sa tyka toho popisu zavady, to teoreticky ale nemusi byt len tv, teoreticky moze ist aj o zly signal

@vejinka uz som nad tym rozmyslal :D

natuska87
3. dec 2015

@bazarocka ano, pred dvoma hod.som pisala aj ja, ze ta cena je premrstena...Ale, za kazdu takuto "novinku" si musime preplatit...O par rôckov bude na trhu novy a tento zapadne do zabudnutia... 🙂