icon

Prezraďte nám aké spotrebiče máte vo svojej kuchyni. Zabudované alebo voľne stojace? Dajte foto.

kristina_tpd
21. jún 2017

Výhodou zabudovaných spotrebičov je, že máte možnosť ich ´ukryť´ pred zrakmi návštevy a tiež pôsobia takéto spotrebiče esteticky z hľadiska čistých línií v rámci kuchynskej linky. Nevýhodou je problematickejší prístup v prípade opravy a zapájania. V minulosti boli ceny týchto spotrebičov oveľa vyššie ako u voľne stojacich, dnes už je rozdiel menší. TPD má vo svojej ponuke zabudované spotrebiče tých najlepších značiek a vo všetkých cenových kategóriách. Nájdete tu: https://www.tpd.sk/vstavane-spotrebice-c2761

Prezraďte nám aké spotrebiče máte vo svojej kuchyni. Zabudované alebo voľne stojace? Dajte foto.
Strana
z2
maminecka2
9. júl 2017

@pallacinka Ano, vidis 😀 Zmaknuty mozog na materskej 😳 Asi zacnem lustit sudoku nech sa nastartujem 😆 Chladnicky som si dala nacenit u jedneho znameho znameho, tak tu lacnejsiu asi vezmem, strasne sa mi paci.

maminecka2
9. júl 2017

@yanni Wau, to je velkost! O takejto kuchyni snivam, joj, no mozno raz. Suprovo vyzera.

Pocuvaj a Ty tam obkukavas co? 😆

damoska
21. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

vyzera to velmi pekne. Kupivali ste to elektro v eshope, alebo obchode?

dadikaj
18. aug 2018

tak ako su na obrazku

sonka1981
10. sep 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

to na tom obrazku su dve mikrovlnky a truba, alebo čo to je? Nejak som sa stratila

dadikaj
10. sep 2018

@sonka1981 na tom obrazku jekombi truba s mikrovlnkou, kavostroj a parna truba. Plus ohrevna zasuvka a normalna zasuvka.

damoska
26. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ako mate v kuchyni umiestnenu americku chladničku? Samostatne? Alebo je tu niekto, kto j ma zabudovanu?

Strana
z2